Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Intersport Flisa Puls Flisa
Statoil Klubben as
Åsnes Renholdsservice Sparebank 1
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

SEIER I SEREIPREMIEREN FOR A-GUTTA!
[27.4.2011]

Vi vant uten å imponere på Glåmdal bilsenter stadion

Flisa2 - Kjellmyra 1-3 (1-0)
Laget: Daniel Mobakk, Lars Kopperud, Sondre Lyngmo,Espen Harbosen, Martin Flismyren(Emil Søberg i 25),Fredrik G Larsen,Kevin Wilsgård(Terje Bredesen i 25),Torkil Moberg,Lukas Lewandowski (Andreas Norseth i 5),Kent R Guttormsen (Mats Valle i 25) og Magnus Bjørneseth (Kevin Kannan i 15)

Mål: Mats , Torkil og Lars
Gule kort: Espen
Dagens Myragutter : Lars Kopperud og Espen Harbosen

Første 10 minuttene setter vi et visst trykk på Flisa og skaper et par halvsjanser men derifra og ut omgangen er Flisa hakket bedre enn oss og går til pause med en 1-0 ledelse.Vi drar på oss mange unødvendige frispark på egen banehalvdel noe vi ble straffet for da utvandret Kjellmyra gutt Stefan Karlsen slår en innsvinger med sin presise venstrefot som treffer hodet på en Flisa spiller som header ballen i mål etter ca 25 minutter.

Vi er enige i pausa om at denne omgangen var begredelig og alle er enige om å brette opp armene i 2 omgang. Herr Gjerde gir gutta som startet kampen 10 minutter av 2.omgang på å vise at de fortjente å starte kampen.Det er et helt annet Myra lag vi ser i 2.omgang med mer innsats og tæl i tillegg til at vi tør å holde ballen mer i laget og spille på den ujevne banen.Vi trykker på mer og mer utover i omgangen og vi gjør et trippel bytte etter drøye timen som skulle vise seg i å gi resultater.Vi scorer 3 mål de siste tjue minuttene og vinner kampen fortjent 3-1.Vi vinner fordi vi vil mest og orker mest i denne kampen.Vi viser at vi har en bra tropp da alle innbytterne er med å sette preg på kampen på slutten!
Mange nye fjes i Myra i år og flere fikk i dag sin debut i obligatorisk kamp og leverte bra prestasjoner. Ekstra ros til nykommer Lars Kopperud som storspilte på sin backplass.
Ellers var den rutinerte ringreven Espen Harbosen god å ha i midtforsvaret i dag :)

Neste kamp er førstkommende Lørdag (30 April) kl 1600 da seriefavoritt Grue gjester Idrettsparken for et nytt lokaloppgjør!
Møt opp !!!!!!!!!!!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29942 ]