Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eidsiva Lund Elektriske
Sparebank 1 Fargerike Flisa
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko
Fiskå Mølle Statoil
Intersport Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Flisa Traktor Åsnes Renholdsservice
Klubben as Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

SEIER FOR A-LAGS GUTTA!
[19.5.2011]

Vi tok en fortjent seier borte mot Løten Torsdag.

LØTEN - KJELLMYRA 1-3 (1-1)
Laget: Daniel, Lars, Espen, Sondre, Robert,Fredrik, Emil (Kent Roger i 25),Torkil,Kevin W , Mats og Lukas (Kevin Kannan i 15)
Mål: Lukas , Kevin W og Mats
Gule kort: Kevin w og Kevin K
Dagens Myragutt : Robert Langmoen

Vi tar kommandoen fra start og skaper etterhvert en rekke store målsjanser . Vi kommer alene med keeper 3 ganger uten å sette ballen i mål de første 25 minuttene.Løten ypper seg litt en periode på noen dødballer men ellers har vi god kontroll bakover. Etter halvtimen får vi endelig uttelling da Lukas blir spilt igjennom alene med keeper og setter ballen i mål.Løten kommer noe mere med men det er fortsatt vi som skaper de største sjansene. Likevel er det løten som like før pause utligner til 1-1 på straffespark. Vi går til pause med 1-1 men burde ledet med et par mål.

Litt stillingskrig i starten av 2.omgang men vi er mer "giftige" da vi kommer i angrep.Kvarteret ut i omgangen blir Wilsgård spilt nydelig igjennom av Lukas og setter ballen utagbart forbi Løten sin gode keeper.Løten har etterhvert noen sporadiske angrep der de kommer til avslutninger men det meste går til side for målet i tillegg til at Daniel gjør noen gode redninger.Kvarteret før slutt får Mats drømmetreff med venstrebeinet fra 16 meter og vi går fortjent opp i en 3-1 ledelse.Løten prøver et siste forsøk på å få poeng men vi rydder unna deres forsøk det siste kvarteret og vinner 3-1. Også i 2.omgang er vi alene med keeper flere ganger uten å score så at vi vinner med 2 mål er ikke for mye i dag!

Mange hevet seg i dag men et ekstra pluss til Robert som bidrar bra både defensivt og offensivt på sin backplass. Daniel har også en prikkfri kamp og er sikker og god i feltet.Har spesielt en fantomredning i første omgang på stillingen 0-0! Wilsgård spiller også sin beste kamp hittil i Myra trøya!

Neste kamp er Lørdag 28 Mai kl 1600 hjemme mot Sander!
Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29931 ]