Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa Sparebank 1
Eidsiva Klubben as
Flisa Traktor Fargerike Flisa
Inkmann Fiskå Mølle
Eurosko Kiwi Flisa
Lund Elektriske Puls Flisa
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Åsnes Renholdsservice
Statoil
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

VIKTIG SEIER FOR A GUTTA!
[2.6.2011]

MÅLRIKT MOT FURNES..

FURNES - KJELLMYRA 3-4 (1-2)
LAGET: Daniel, Lars , Sondre , Espen, Robert,Wilsgård(Emil i 25),Fredrik,Torkil, Lukas, Lars-Petter (Kannan i 10) og Kent Roger(Magnus i 5)
Mål: Torkil 2, Lars-petter og Kent Roger
Dagens Myragutt: Torkil
Gule kort: ingen
Rødt Kort : Espen

Det blir en rotete kamp på en trang og dårlig gressmatte . Utrolig mye innkast og cornere.Vi er best i 1.omgang men skaper ikke så mange store sjanser og slipper heller ikke Furnes til så mange sjanser. Etter halvtimen brenner vi ei straffe og minuttet etter går Furnes opp i 1-0 da vi ikke er våkne på en dødball.Vi trykker på for utligning og Lars-Petter setter inn 1-1 etter 40 minutter etter en gjennomløping ,før Torkil sender oss i ledelsen rett før pause da han header inn et innkast.

2.omgang blir en kamp med mye feilpasninger og dårlig forsvarsspill fra begge lag som resulterer i mange sjanser begge veier .Furnes utligner til 2-2 tidlig i omgangen før de går opp i ledelsen 3-2 kvarteret før slutt. Da er det ikke mye som tyder på at vi skal snu dette i vår favør for Furnes er det beste laget den første halvimen av 2.omgang.Vi gjør litt om på formasjonen og skaper mer trykk på Furnes som resulterer i 2 raske scoringer på slutten av kampen. Torkil sender i veien en lompe fra 17 meter som sniker seg i mål og Kent breisider inn et innlegg som gjør at vi igjen er i ledelsen.I noen minutter spiller vi 11 mot 9 da Furnes får venstre backen og keeperen utvist.Espen blir også sendt av banen så de siste 10 minuttene spiller vi 10 mot 9 .De siste 5 minuttene er det sjanser begge veier som kunne resultert i scoringer men kamper ebber ut i 4-3 seier til oss.

Vi er det beste laget i 1.omgang mens Furnes totalt sett er best i 2.omgang.Alt i alt fortjent seier men vi kunne fort reist hjem uten poeng!
Dette var en viktig seier som gjør at vi fortsatt er med i toppen av avdelingen.Vi har mye å jobbe med både defensivt og offensivt men innsatsen og vinnerviljen er det ikke noe å si på!

Neste kamp nå er Lørdag 11 Juni da Brandval kommer på besøk i Parken !

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30134 ]