Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Puls Flisa Fiskå Mølle
Eidsiva Intersport Flisa
Inkmann Flisa Traktor
Fargerike Flisa Kiwi Flisa
Statoil Eurosko
Lund Elektriske Klubben as
Åsnes Renholdsservice Autoservice Solør
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

UAVGJORT I FØRSTE HØSTKAMP FOR A-LAGET!
[6.8.2011]

Et resultat vi må si oss fornøyd med.

Grue - Kjellmyra 3-3 (3-3)

Laget: Daniel, Fredrik, Lars , Kent Roger, Martin, Marius(Emir i 10), Emil (Espen i 25), Torkil, Mats (Eirik Ø i 5), Lars-Petter og Magnus (Lukas i 30)

Mål: Mats , Lars-Petter og Emil
Gule kort: Martin og Lukas

En forrykende første omgang med høyt tempo og mange mål. Ikke mye finspill fra noen av lagene men mange fine mål og tæl og innsats som det skal være i slike oppgjør. Det var ikke veldig mye målsjanser utenom målene men begge lag var veldig effektive selv om det kunne blitt et mål til begge veier . Grue ledet 1-0 etter 20 minutter før Mats utligner et par minutter etterpå .Etter halvtimen går Grue opp i 2-1 før Lars-Petter dundrer inn 2-2 5 minutter senere , Emil sender oss i ledelsen 2-3 5 minutter før pause ca men Grue utligner til 3-3 rett før pause. Uavgjort var et greit bilde av første omgang !

2 omgang blir en tammere forestilling der vi ikke er like gode på å flytte beina og til gå på de offensive løpene vi gjorde i 1.omgang.Grue har ballen mest i 2 omgang og vi er dårlig til å ta vare på ballen og holde den i laget da vi har den.Vi er likevel ikke ufarlige da vi kommer i angrep og vi kan like gjerne ta ledelsen . Vi får annullert et mål av den tvilsome sorten da Lars-Petter blir vinket av for offside etter å ha fått ballen fra en Grue spiller. Grue kommer til flere innlegg og avslutninger men er ikke dyktige nok foran mål.På slutten kommer de helt alene med Daniel men han gjør en mesterlig redning . Helt på tampen for vi en kjempesjanse etter et innlegg som Lukas skal sette i mål men Grues gode keeper tar frem sitt beste og redder mesterlig.På overtid får Grue frispark rundt 25 meter og tankene gikk til vårkampen da de utlignet 4 minutter på overtid men denne gangen holder vi unna og berger et poeng med oss hjem!

En bra omgang fra vår side og en litt under pari 2.omgang gjør at vi er fornøyd med et poeng.Grue på sin side bør nok være skuffet etter å ha scoret 3 mål på hjemmebane uten å vinne!Alt i alt er vi fornøyd med tanke på at sist gang vi var på stor bane var i Juni så gutta skal ha honnør for dagens forestilling!
Vanskelig å plukke ut dagens Myragutt for det var mange som sto frem og tok ansvar i dag både bakover og fremover på banen!

Neste kamp er førstkommende Onsdag (10 August ) kl 1930 da Flisa2 gjester Idrettsparken!Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29948 ]