Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle Statoil
Eurosko
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Åsnes Renholdsservice
Intersport Flisa Klubben as
Lund Elektriske Sparebank 1
Autoservice Solør Inkmann
Puls Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

SEIER MOT FLISA!
[11.8.2011]

A-gutta tok en fortjent seier i lokalderbyet.

Kjellmyra - Flisa2 2-1 (0-1)

Laget: Daniel,Fredrik,Espen, Lars , Martin , Terje, Emil (Dag Erik i 45), Torkil, Magnus, Lars-petter og kent roger.

Mål: Fredrik og Torkil
Gule kort: Emil
Dagens Myragutt: Lars Kopperud

Vi åpner kampen klart best og skaper et trykk på Flisa og kommer til noen halvsjanser . Vi er nære på ved flere dødballsituasjoner etter presise cornere fra Fredrik.Vi er best de første 20 minuttene men det er Flisa som mot spillets gang tar ledelsen halvveis i omgangen . Etter dette er Flisa fullt på høyde med oss ut omgangen og spesielt på midtbanen tar flisa kommandoen. Vi skaper veldig lite sjanser og virker tannløse fremover og Flisa skaper heller ikke all verden så omgangen ebber ut med 0-1.

Vi gjør noen grep i pausen med et spillerbytte og litt rokkering på spillere og formasjon.Vi får bedre kontroll på midtbanen og opptrer mer som et lag defensivt etter endringene .Fremover på banen derimot skaper vi ikke nok trykk på Flisa sitt mål. Halvveis i omgangen legger vi om til 3 mann bak og kjører flere folk i angrep noe som skulle vise seg å gi resultater.20 minutter før slutt utligner vi da Fredrik dukker opp på bakre stolpe og setter ballen sikkert i mål etter innlegg fra Lars-petter.Vi går for 3 poeng og fortsetter med 3 mann bak og skaper et større trykk mot flisa målet.Vi er spesielt farlig på dødballer og det skulle vise seg å bli avgjørende for 5 minutter før slutt går vi opp i ledelsen 2-1 da Torkil banker inn vinnermålet etter en corner.Flisa prøver et siste forsøk på å få med seg poeng men det blir bare nesten og kampen ebber ut i en fortjent 2-1 seier til oss!

Lars var veldig god i dag både som stopper og på midten . Martin presterer nok en god kamp på backen.Vil også trekke frem Dag Erik Kokkin som viser at han kan mer enn å gå på ski.Han legger ned mange meter utpå banen og gjør også mye kreativt i sin indreløper rolle i forhold til antall treningstimer med ball :)


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29950 ]