Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Puls Flisa Bernt Gundersen Graveservice
Kiwi Flisa Klubben as
Åsnes Renholdsservice Sparebank 1
Inkmann
Fiskå Mølle Statoil
Intersport Flisa
Eidsiva Flisa Traktor
Eurosko Fargerike Flisa
Lund Elektriske Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

KJELLMYRA - FART 4-2 (2-1)
[17.8.2011]

ÅRSBESTE FOR A-GUTTA...

Laget: Daniel, Terje, Espen, Kent Roger, Martin, Lars , Torkil, Fredrik,Lukas (Allan i 15),Lars-Petter(Eirik i 10) og Magnus (Kevin K i 20).

Mål: Lars-petter 3 og et selvmål
Ingen kort
Dagen Myragutt : Lars-Petter

Vi starter kampen best og skaper tidlig en kjempe stor sjanse som det burde blitt mål av . Fart kommer mer med etterhvert og skaper etter 15 minutter en stor sjanse som vi redder på streken.Gjestene tar ledelsen 0-1 5 minutter senere etter en dødball.Derifra og ut omgangen er vi det klart beste laget og ruller opp mange fine angrep og skaper flere sjanser. Etter halvtimen får vi uttelling da Magnus drar seg fint fri på kanten og serverer Lars-Petter foran mål som breisider inn utligningen.Vi fortsetter med fine kombinasjoner og er presise i pasningsspillet over hele banen.5 minutter før pause går vi opp i ledelsen 2-1 da en Fart spiller spiller ballen tilbake mot egen keeper og ballen spretter på merkelig vis over beinet til keeperen og inn i mål.Vi går til pause med en fortjent 2-1 ledelse etter spill og sjanser. 9-3 i cornere i fordel oss sier litt om kampbildet i 1.omgang.

Fart åpner friskt i 2 omgang og skaper noen halvsjanser i starten.Vi spiller fortsatt god fotball men ikke helt på nivået vi var i 1.omgang. Vi skaper likevel bra med sjanser og midtveis i omgangen drar Lukas seg fri på kanten og slår et av sine mange presise innlegg som Lars-petter kaster seg frem og header i mål og 3-1 til oss.Etter 25 minutter går vi opp i 4-1 etter nærmest en kopi av 3-1 scoringen.Fart legger om til 3 mann i forsvar og flytter frem folk i håp om tidlig redusering. De har ballen mest det siste kvarteret og kommer etterhvert til flere innlegg og noen avslutninger men Daniel rydder bra opp sammen med vårt solide forsvar i dag. Vi får et par mega store sjanser etter overganger som vi ikke klarer å sette i mål alene med keeper. Likevel er vi mer effektive i forhold til antall sjanser i 2.omgang enn i 1.omgang.Fart reduserer til 4-2 10 minutter før slutt og det gir dem litt håp om og redusere ytterligere men vi har grei kontroll de siste minuttene og vinner kampen fullt fortjent 4-2. Vi var minst 2 mål bedre enn Fart i dag.

Alle lagdelene fungerer bra i dag og alle som spiller i dag gjør en solid arbeidsinnsats hele veien .Årsbeste fra vår side mot et godt Fart lag lover godt for fortsettelsen.

I neste uke har vi kamp Mandag borte mot Storhamar og Torsdag hjemme mot Løten!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30135 ]