Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fargerike Flisa
Eurosko Klubben as
Puls Flisa Inkmann
Sparebank 1 Intersport Flisa
Autoservice Solør Statoil
Åsnes Renholdsservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Fiskå Mølle
Eidsiva Bernt Gundersen Graveservice
Lund Elektriske
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

TAP I GENERALPRØVEN!
[13.4.2013]

A-laget vårt tok imot Elverum 2 som siste planlagte treningskamp før seriepremieren mot Grue,og gikk på et bittert 0-2 tap.Ærverdige Erik Helgesen dømmer.
20 tøffe tilskuere som trosset 20 cm nysnø..

Henning

Marcus-Thor A-Espen I-Stefan

Benja-Espen H-Allan-Robert

Kent R-Roger F(K)

Vi møtte et Elverumlag som var stinne av selvtillit etter å utklasset fæssa 6-2 i forrige kamp.Trenerteamet hadde gjort noen taktiske forandringer i forhold til kampen mot Jømna\Heradsbygd,og vi fikk veldig god uttelling fra det.1 omg.styrer vi til tider spillet og skaper mange gode sjangser.Elverum prøver og kontre mye,men er veldig upresise.De får et frispark på slutten av omgangen,og løser det med en Drillovariant som visstnok har fått eget navn;Korridorfrispark.1-0 og pause.

Tidlig i 2.omg scorer de nok et mål hvor de klarer å kontre med presisjon.Vi har sløst bort noen sjangser,og er fremdeles fullt på høyde med dem spillemessig.Etter ca 25 min får vi straffe,men Allan setter den svakt til venstre,og keeper redder.Resten av kampen viser vi god vilje,og jobber godt,men på slutten begynner det å bli tungt og løpe hjem,mens Elverumsgutta tror de skal score mer.Det klarer de aldri,takket være godt forsvarsarbeid og Henning.

En kamp som viser at trenerteamet gjorde rett i å arrangere en minitreningsuke nå rett før seriestart,og at laget,ja,det har kvaliteter når de orker å løpe!!Dessverre fortsatte sjangsesløseriet fra 2.omg mot J\H. T.o.m. straffa bomma vi på. Alikevel føler denne referenten at laget(for å sitere bibeln) "gir bud om ei god tid",for så lenge sjangsene kommer,så kommer uttellinga også..Kent Roger,Espen H,Roger,Henning og Thor A får pluss i boka,men bra innsats av alle idag!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29829 ]