Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Kiwi Flisa Inkmann
Fargerike Flisa
Lund Elektriske Puls Flisa
Eidsiva
Sparebank 1 Bernt Gundersen Graveservice
Statoil Åsnes Renholdsservice
Autoservice Solør Klubben as
Intersport Flisa
Eurosko Flisa Traktor
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kjellmyra`s A-lag ser bra ut!!
[24.4.2013]

Premieren mot Grue er det nærmeste man kommer Champions league her i distriktet,og gutta visste og benytte seg av anledningen ettersom vi spilte 3-3 i flomlyset på Grue stadion. Kærom spilte veldig bra mot laget som er spådd som seriemester i oktober.

Henning

Espen I-Thor A(K)-Espen H-Stefan

Benjamin-Martin-Terje-Marius-Robert

Allan

Kampen åpnet godt for vår del,vi skapte noen halvsjangser og var fullt på høyde med Grue. De prøver hele tiden og doble på sidene,men vi stopper dem effektivt. I midten er de sjangseløse. Etter en halvtime blir vår selvlysende keeper Henning skadd. Strekk sier rapportene,muligens som følge av å strekt seg etter fjernkontrollen med tærne en gang for mye.. Uansett,vi får vår første debutant,Einar Sagerud blir kastet ut i det,17 år ung og første års junior spiller han sin første A-kamp noensinne. Så blir Robert skadd,strekk han også. Vi setter inn Preben Ingebretsen,nok en debut for Kjellmyra. Kampen bølger litt fram og tilbake,midtbana vår ser bra ut,samma med Einar. Flere kvalifiserte redninger. Rett før pause smeller det! Grue scorer alene med Einar etter en god bakromspasning. 1-0 til pause,på verst tenkelig tidspunkt i det 44 minutt. Hadde du falt i situasjonen før da du ble spilt alene gjennom,Martin,hadde de spilt med 10 mann og vi fått straffe..

Pause: Veldig temperamang i garderoben,trenerteamet må sprute vann på gutta for å få roet dem nok til å få gitt ut beskjedene sine. Ut går dem også,lenge før dommern blåser. Minner om Mike Tyson i glansdagene. Helt Herlig!!

2.omg blir en livlig affære. Vi scorer via Espen Harbo på corner. Fantastisk Espen. 1-1 De scorer direkte etter avspark,på det første angrepet. 2-1. Kaptein Thor Arnstein må ut han også,ny strekk. I alle dager,hvem spiller neste kamp?? Marcus går inn på høyre back,Espen flyttes inn i midten. Skikkelig temperamang utpå bana,og je sins Grue ser redde ut. Dæm blir ihvertfall baktunge,og da kliner Marius til med et skudd fra sin indreløperrolle. Utagbart,det står 2-2!! Man må nesten være til stede på bana for å forstå stemningen,for nå er den nesten elektrisk. Minner om en episode av Cops,her kan alt skje!!
Grue rister av seg slaget og begynner og spille fotball igjen,kommer til noen halvsjangser før spissen deres blir spilt igjennom. Einar kommer ut og kvester han så hardt at han må tro han løp rett inn i en fjellvegg. Ikke mye juniortakter over den taklinga,mer svart belte i fjellvettregler. Fjellvettregel nr 1:Hold deg unna keepern,ellers blir det vondt! Han ble belønnet med gult kort,han Einar,og spissen fikk straffe. Gode Dudek takter til tross,det står 3-2.
Men så var det dissa Kjellmyra kæra da.. Dæm gir aldri opp,og fær tredje gong smeller det igjen. Nå herjer Benja ned venstreflanken,kommer til skudd,og KABOOM.. Markkrypern kom så hardt og uventet på Gruekeepern,så han lurer vel fremdeles på hva som skjedde. Vi tar det i slow motion,slik at hvis keepern leser dette hjelper vi ham med å fylle ut de sorte hullene: ...SKUDD...KABOOM...MÅL...3-3
Gruelaget prøver å skrape sammen nok krefter til å danne en sluttspurt.Blir spedt sins je,Einar tar det som kommer sammen med forsvaret. Istedet er vi nære på og kontre inn 3-4,men litt slurv i avleveringene gjør at det klarer vi ikke. Kan vel ikke med hånda på hjertet si at det hadde vært fullt fortjent heller,men hva skal man si. Fotballen er rund!

Epilog: Blir for simpelt og skrive sammendrag,denne kampen kan kun samenlignes med et ekte mesterverk av Tolstoj og Dostojevskij. Den hadde alt av spenning man som unøytral tilskuer kunne håpe på. Helter,action,dramatikk,syndebukker,flere helter og den deilige følelsen av at dommern blåste av. Roger Bredesen gikk ut etter kampen og ba om moderasjon og dempet forventningene til hva som kommer. Som Kjellmyra-patriot vil jeg si med forrige sesong friskt i minne,glem det!!
Denne kampen var som en flaske vin fra det beste vindistriktet i et ukjent land,og vi var som en gjeng alkoholikere innesperret for lenge. Endelig var vinnerinstinktet tilbake,endelig smalt det i dueller og vi sto igjen med ballen,endelig fremsto vi som et godt fotballag igjen. La oss derfor bli like gale som Brannfansen,danse hele natta som imorra ikke finns,tro at makan tel lag finns det ikke i hele kongeriket. Ihvertfall for en kveld! Det har vi fortjent!

Noen skal fremheves etter denne laginnsatsen,og Preben,Marcus,Thor A,Espen H,Martin og Terje,dere var gode. Marius og Benja,dere var gær gode. Men jeg sier meg enig med speakeren på Grue stadion,denne for oss historisk underholdende aften,at det er morsomt og se at det spirer og gror,derfor deler jeg ut bestemannsprisen til Einar Sagerud. Du blei kasta til løvene,men jaggu beit du gætt telbake og ga oss en leksjon i fjellvettregler vi seint vil glemme!!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyra kæra!

Lenge siden det har vøri sannere en ikveld.


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29868 ]