Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva Bernt Gundersen Graveservice
Autoservice Solør Fiskå Mølle
Statoil
Puls Flisa
Flisa Traktor Sparebank 1
Intersport Flisa Inkmann
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Dagen derpå..
[26.4.2013]

Kjellmyraflaggene må tas ned,og arbeidshanskene\-og skoene må fram igjen. "Det er nå jobben starter"er gjennomgangsmelodien første trening etter seriepremieren.

Aller først vil vi i Kjellmyra IL takke Grue IL,og spesielt deres fans,som gjorde kampen på onsdag til en vellykket forestilling for lokalfotballen. Vi håper at dere når deres mål for sesongen og klarer opprykket,men vit at vi kommer til å savne dere og kampene mot dere hvis dere klarer det. For ingen lag i 4.divisjon har bedre ramme rundt kampene en dere. Vi gleder oss allerede til 3.juli,da vil dere få en varm velkomst i Idrettsparken. Vi håper også at Grues Kjellmyragutt PK blir raskt skadefri og klar til innsats.
Vi vil også takke alle Kjellmyra patrioter som tok turen. Dere var mange,for vi kunne ikke høre forskjell om det var Gruefansen som jubla eller vi etterhvert som målene rant inn. Feiringa i Kjellmyra området hadde gått relativt fredelig for seg. Eneste rapporten om skadeverk kom ifra Kjellmyra sentrum,og en privatbolig der. Eieren,en mann som ønsker å være anonym,hadde tatt seg en"sterk en eller to"etter kampen. Han hadde så gått ut for å hive søpla før han la seg. På veien tilbake hadde han"mistet"balansen og veltet postkassa. Den lot seg ikke reparere der og da,men det var en smal sak dagen derpå i dagslys. En fin avslutning på en god kamp.

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30106 ]