Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Puls Flisa Eidsiva
Sparebank 1
Bernt Gundersen Graveservice Statoil
Åsnes Renholdsservice Autoservice Solør
Klubben as Intersport Flisa
Eurosko
Flisa Traktor Fiskå Mølle
Kiwi Flisa Inkmann
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kjellmyra`s A-lag taper luftkrigen 4-3
[1.5.2013]

Makan tel mannefall eller luftkrig har man ikke sett på Gaupen sea nittenførti...Tapet var bittert for alle med rødt,hvitt og blått hjerte..

Stian

Marcus-Espen H-Allan-Stefan

Kent Roger-Martin-Roger B-Marius-Benjamin

Roger F

Vi tapte myntkastet,og de velger da og bytte side. Allerede her er vi ute og kjøre,for nå får de fordelen av kraftig sol i ryggen og kraftig medvind. Denne fordelen velger de å utnytte ved å slå lange baller opp mot spissene og bakrom. Etter ca 2 min ligger den første ballen i nota,etter en corner. Arne Scheie sier det nesten hver kamp jeg har sett;"hvorfor har de ikke en mann på hver stolpe"?? 1-0
Roger B må ut etter 10 min,sliter med en muskelskade,Robert inn
Benjamin må ut etter 20 min,nok en strekk,og Ørjan tar plassen hans.Synd,for akkurat nå begynte ting å gå vår vei. Vi må ringe plan og bygningsetaten og få dæm til å komma ut på Kjellmyra og sjekke grunnforholda,fær dette er det noe muffens over. Kan kæra lide under dårlige tælaforhold som ødelegger muskelaturen?
Etter 37 minutter klarerer Stefan ballen i en duell med en Ringsakerspiller,og det ser ut som om han lander feil under landinga. Man hører på ropet at det er alvorlig.. Da jeg kommer fram kan jeg bare konstatere at ankelen hans har feil stilling. Forferdelig å se en lagkamerat ligge sånn,for man vil gå pga at det gjør skikkelig vondt å se på,men samtidig vil man bli så han ikke blir liggende aleine. Ambulanse blir tilkalt og kampen stoppa i nesten femten minutter før han blir stabilisert og bært av bana.Kjell-V går inn. Åja,rett før pause scorer de et dødballmål til,men tror ikke mange brydde seg så mye om fotball akkurat da.2-0

Pause: Var godt og prate litt.

2.omg: Nå har vi fordelen med vinden,sola er borte,men likevel klarer de å sette et helt i starten av 2.omg.3-0 Enkelt og tenke dette går ikke,men da kjinner du itte Kjellmyrakærom! Roger F kjemper inn 3-1.Kjell-V bytter ut med Magnus A etter dagens mest fortjente gule kort. Så scorer Marcus på et langt løp opp tel motstanderns boks,3-2. Man føler at kampen lever igjen,at vi kan klare dette her. . Det skal sies at hele andre omgang har vært en sammenhengende langpasningsseanse som ville ha gitt Drillo orgasme,og 10 minutter før slutt når vi klimaks;Roger F klarer og dra seg fri og avslutte etter en langpasning..NÅ ER DET 3-3!!!
Spillet bølger at og fram på slutten,begge lag er tomme for antiluftskyts,så det er rimelig rett fram,man veit at første målet vinner. Dessverre bestemmer Robert seg for å prøve ei takling som dommern bestemmer at ikke er helt etter regelboka,det blir hans andre gule og rødt kort. Det er et minutt igjen. De slår en lang ball inn i feltet som blir klarert til en Ringsakerspiller. Han snur seg 180 grader og drar til uten å noensinne slippe ballen med blikket. Det skuddet havner i nettet! 4-3 Avspark og dommer blåser for kampslutt.

Sammendrag:Er aldri kjedelig å væra med Kjellmyra på tur,men resultatet her var nettopp det. Innsatsen vi ble enige om før kampen kom først i 2.omg. Vi slapp inn siste målet etter en fantomopphenting 10 sekunder før slutt. I tilegg vokste skadelista med tre mann,og jeg frykter at en av dem kommer ikke tilbake i år. Var fryktelig vondt å se deg slik,Stefan!! Bra innsats av Espen H,Kent Roger og Roger. Ødeleggende med alle byttene så tidlig.

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

..og idag er det en Kjellmyrakær vi føler ekstra fær.

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29836 ]