Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Intersport Flisa Eurosko
Autoservice Solør Sparebank 1
Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Hva skjedde på Stange??
[6.5.2013]

Mange lurer på det spørsmålet,ikke minst spillerne selv.. Ble en tung kveld etterhvert for kærom. Les videre for kanskje den mest dramatiske kamprapport noensinne,men merk mine ord,hvert er veid og gjennomtenk før jeg turte og klore de ned..

Stian

Martin-Thor A-Espen H-Allan

Ørjan-Terje-Marius-Kent Roger

Preben-Roger F

Kampen starter med bra tempo og mange ballbrudd for begge sider. Stange går veldig aggresivt ut,og allerede etter 4 min må Stian hente en ball ut av nettet.1-0 Vi tar avspark og tar over initativet og kommer til mange gode sjangser. Stange er ikke ufarlige,men de fleste farlighetene deres kommer på dødball. Etter ca 20 min må Thor A gå ut etter en duell,han har fått et kne i ryggen. Espen I går inn. Vi har skapt mange sjangser i første omg,og tror nok at vi leder sjangsestatistikken,men går til pause med 1-0 under. Etter å ha hatt motvind i første omgang trodde vi virkelig at vi kunne komme ut i 2.omg og få bedre utnyttelse av sjangsestatistikken..

Pause: Jeg tok en tur bort til kiosken for å kjøpe meg noe lett mat som jeg skulle nyte når Kjellmyrakæra skulle gi jernet i 2 omg. Da ser jeg noe jeg aldri trodde jeg i mitt liv skulle se eller oppleve. Forran meg er det ei nydelig jente,kledt i kvitt,kvite strømper og sko,kvit kjole som foldet seg veldig ut nederst. Smal om midjen var hun,med høye,frodige bryst. Håret,mørkebrunt,satt opp i Victoria fletter,og et smil som lokket meg til å tro at jeg var spesiell og født under en lykkestjerne. Men hun avslørte seg selv,for hun svingte seg litt for raskt slik at halen stakk frem fra skjørtekanten;DET VAR HULDRA!!!! Huldra på Stange!! Det kan bare bety en ting;at hun har fulgt Kjellmyrakærom hit. Det er svartkunst!

2.omg:Ørjan bytter med Benja.Kærom ser bra ut,men nå er det ugreie krefter isving på Frenningbana. De scorer igjen etter 5 min av omgangen.2-0
Nå skaper vi noen store muligheter på rekke og rad. Preben har en,Ørjan en annen,og Preben er alene igjennom men blir dyttet bort. Dommern ser en annen vei,det gjør ikke Roger B som sier hva han mener;"Så du det,dommer". Det er nok til at han blir bortvist. Mer svartkunst..
Vi klarer rett og slett ikke å score,så et kvarter før slutt scorer de et siste på et gjennomspill jeg syns går så sakte at scoringa nesten virker underjordisk. Jeg kan kun forklare det med en ting;SVARTKUNST!!!3-0 Magnus og Marcus byttes inn for Terje og Preben. Helt til slutt prater Espen H på seg et gult kort til,det blir rødt,og vi står med 2 røde på 3 kamper. Ikke bra!

Sammendrag:Noen har lest i Svarteboka og lagt en forbannelse over Kjellmyrakærom. Nå trenger vi en Trollmann,en ung prest og en gammel prest for å løfte forbannelsen. En veldig dårlig serieåpning har vi hatt til nå,kun et poeng! Selv om vi burde ha scora idag (som kunne ha forandret kampen),kan vi ta med noe positivt; Terje var god som balldistrubitør,Martin er som en geopard på sidene,flink til og komme fram og doble. Marius har en god kamp,samma med Espen H. Og je..Je skær smi mæ en jernring tel neste gong je møter a huldra og fange`a!!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30099 ]