Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Åsnes Renholdsservice
Intersport Flisa
Eurosko Sparebank 1
Statoil Flisa Traktor
Puls Flisa Kiwi Flisa
Klubben as Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Fiskå Mølle
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kjellmyra VINNER!!!
[11.5.2013]

Etter en hard og tøff kamp mot Trysil FK i Parken, står Kjellmyra kærom igjen med 3 poeng og selvtillit!

Henning

Martin-Espen I-Christer-Allan

Eirik-Marius(K)-Terje-Robert

Kent Roger-Preben

Kjellmyrakærom startet hjemmekampen på vanlig måte, gruppeterapi og kaffe. Litt taktikk prat vart det tid til å. Der ble det bestemt at nå skulle skjorteermene brettes opp,for kamper vinnes ved hjelp av svette! Det bar 1.omg. preg av også, mye dueller på midtbana. De hadde et fryktsomt angrepsvåpen i form av en langtkastende spiller som hoppa og kastet innkast veeeldig langt.De var også bakromshissige, prøvde hele tida og spille igjennom sine raske spisser, men Christer var på hjemlige trakter og ryddet veldig bra opp. Jeg er nøytral og sier at vi leder sjangsestatistikken 3-2 etter omgangen..

Pause: I samtale med Kai Lindberg kom det fram at han hadde vurdert et comeback, men at han itte hadde hørt noe mer... Veit du hær,hvis en Kjellmyralegende som Kai seier hopp, ja, da hopper vi alle sammen! Men her er det et klassisk tilfelle av hverdagskriminalitet.. Nå skær lensmannsetaten sette av to lennsmenn og en sekretær for å komma til bunns i hær som har skjedd her, og brannvesenet får en stri tørn med å kjøre rundt og slokke småbranner, fær nå blir det hett! Vil itte høre et ord om at komunen itte har råa, hvis komunekassa er tom så får vi låne tå Våler eller Grue, fær dette mysteriet skær løses Kai, om vi så må leie inn sjælveste Hercule Poirot!!!

2.omg: Igjen er det mye dueller, direkte og intenst spill som preger kampen. Ingen store målsjangser heller, dette utvikler seg til å bli en kamp man aller helst ikke vil tape, så det ligger en nerve over Parken.. Medisinskapet var tomt for valium, så det er ikke første gangen heller... 70.min byttes Mats inn for Preben, og rett etterpå kommer Torkild inn for Eirik. Trivelig å se dø atte,kærer!! Dæm har heller itte glemt gamle fotballkunster, for ca 10 min før slutt spiller Torkild igjennom Mats, og aleine med keeper gjør han ingen feil. VI LEDER 1-0 FOR FØRSTE GANG I ÅR!! Jubelbruset var så høyt at dæm på tæppen tå Kjælabærjet hadde skvøtti og trudd at russerom kom! URAH-URAH!!! Slik feirer man!!
Men kampen er ikke over, og nå er det Trysil sin tur tel å få en stor mulighet. Spissen deres blir frispilt, men aleine med Henning feiler han. Der er Henning god og heldig, og vi lever farlig!! Fem minutter før slutt scorer Torkild på sin egen retur etter å ha satt den i stanga. 2-0 Dætta går veien!
2 minutter før full tid kommer Arve Svennsgaard innpå. Han er 16 år, kaptein på juniorlaget og debuterer med seier! Stolt av deg, Arve!

Sammendrag: Det ble en sliteseier, men bank i bordet, ingen fikk lide for det, dvs ingen nye på skadelista for første gang etter en seriekamp i år, og vi vant igjen for første gang siden vi møtte Stange her i Parken i fjor høst!!! Seieren satt langt inne, men Kjellmyrakærom ville mest idag, og vi har faktisk leid inn en ung prest til å bryte forbannelsen. Den gamle har vi itte råa tel rektig enda, han kom på litt mer en 30 sølvpenger.
Ellers ble Reidun observert mens ho ga bort noa vaffler tel noen sultne gutter. Je vil sei en ting,dissa Kjellmyrafælkom kan virke tøffe og harde da du itte kjinner dæm, men hvis man nærmer seg dem riktig og bryter stillheten finner du ei bunnløs brønn av godhet. Og det beste av alt, den brønna deler dæm ut fra hele tia! Christer var gær go,samma med Marius. Likte også innsatsen til Torkild og Mats.
Takk for kampen Trysil! Vi har vært i lik situasjon som dere tidligere i år, så vi veit at turen tilsynelatende blir lang hematte, men tipper at da de første ølkorkene begynte og fly i bussen var kampen glemt! Dere får vente til høsten, da får dere muligheten til å felle storvilt igjen!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

Og damom?? De peneste jiintom i væla finner du rundt Kjellmyrakæra!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30094 ]