Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Kiwi Flisa Intersport Flisa
Eurosko Autoservice Solør
Sparebank 1 Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Miraklet på Fæssa!!
[17.5.2013]

Vi reiste til Braskereidfoss for å møte Fæssa. Det ble muskler mot teknikk, og Kjellmyrakærom sto ikke med lua i hånda!

Klikk her for musikk til..

Henning

Martin-Espen H-Espen I-Robert

Eirik-Terje-Marius-Torkild

Kent Roger- Roger F(K)

Vi møtte tidlig opp for å sparke litt i matta, og for å legge en slagplan før lokaloppgjør nr to i år. De hadde også en plan, ligge dypt og nekte bakrom og slå høye baller mot spissene sine som hadde såkalte komplementære ferdigheter, dvs en stor og sterk, en liten og rask. Henning starter litt nervøst idag, og gir bort en sjangse etter innkast, vi får en etter corner. Så scorer de.. Et innlegg Henning feilberegner, og det går rett i mål. 1-0 Vi tar over banespillet, men strever med å komme til de store mulighetene, de er hissige nå og banker ballen i bakrom, noe som er et konstant uromoment for Espenom våre. Espen H skyter i tverra, og etter det ser han seg ikke tilbake, men har en meget god kamp. Ny stor mulighet, Marius skyter, men treffer nettveggen. Nå får Fæssa en stor dobbeltsjangse, først skudd i tverra, returen redder Espen H på strek. Marius må gå ut med skade, han har skutt i ei tue vi ikke så under banebesiktigelsen. Ørjan kommer inn, og det er han som skyter mot Fæssa målet rett før pause, upressa, men skuddet gikk så langt utafor at t.o.m hesten bak målet ristet på hue og knegget lettere oppgitt.

Pause: Kærom gikk slukøret inn i garderoben, med et forsprang å hente inn i 2.omg. Da tok Russen 2013 grep og spilte Kjellmyrasangen på full styrke! Sekretæriatet på Braskereidfoss Idrettsplass visste ikke si arme råd, stakkarom, så dæm prøvde og svare med å skru på anlegget sitt på full styrke med Fæssasangen. Full kortslutning og Russ 2013-Fæssa 1-0!! Dæm seier og skriver så mie fælt om ungdommen, men dæm som kom hit idag var fulle av glede og liv, og sang, spelte og danset etter Kjellmyrasangen så et gammelt Kjellmyrahjerte dirret! Nei, seier je, hvis dætta er framtida så lag plass, fær framtida er rosenrød!

2.omg: Kjellmyrakærom kommer ut igjen, og je sins dæm ser stærre ut! Det tar bare et par minutter, så får Roger F stå aleine på bakre stolpe, og etter klabb og babb havner ballen der. 1-1! Anders Helland går ned for full telling i situasjonen før, kan bekrefte at det ikke var skuespill. Kampen bølger litt hit og dit, men igjen scorer vi! Roger F er treffsikker som få, skulle tru han var i slekt med Daniel Tyskeberget, Bjønnjaktarn som felte 99 bjørner og brukte kranieom tel å utsmykke skigarn rundt gard`n sin!! Men der Daniel brukte alderdommen på å irritere sæ over at det itte ble 100, har Rogern allerede bint og glana mot 1000 mål!!1-2!!
Hvis kampen mot Trysil var sjangsefattig, fikk vi muligheter så det holdt i denne kampen, for etter målet blir det virkelig liv! Mulighetene kommer begge veier, men det blir ikke flere mål før Robert havner i en duell på venstrebacken. Jeg ser ikke helt hva som skjer, men jeg ser resultatet; et nytt beinbrudd!! Robert bæres av og ambulanse bestilles!
Ti minutt før slutt får midtbanegeneralen vår, Terje Bredesen, ballen på høyre flanke. Han har overblikket og teknikken som kreves for å skyte over Anders som står for langt ute! 1-3 Det er derfor Real Madrid fortsetter å sende speidere tel Kjellmyra!! Stå på Bredesen, det er itte fær seint fær et utenlandsopphold, da kan kjerra stå litt!! Publikum begynner å synge seieren er vår, men det var kanskje litt tidlig... Fæssa svarer direkte, og skuddet treffer ei Kjellmyrahånd,STRAFFE!! Henning er etter den, men den går inn. Etter dette kjører de på, ønsker ei utligning, og kommer nære, men det var offside og korrekt annulering, resten tar Henning som har spilt seg stort opp i 2.omg sammen med kærom! VI VINNER 2-3!!!

Sammendrag: Kampen minnet om en viss Champions league finale i Istanbul for noen år siden, der et annet rødkledd lag sto igjen jublende. Vi hadde marginene med oss denne gangen, og vi har Roger som er utrolig giftig da han får de rette pasningene. Kan pynte på ordom hær mie je vil, men dette var en lagseier med stor L.
Jeg ble sittende sammen med Robert etter kampen og snakke med mora di, Kristen. Je presenterte meg ikke, så fækk itte navnet hennes. Je ønsker å takke henne for all hjelp og omtanke fra alle oss i Kjellmyra, hun var en bauta i håndteringa av Robert, og kjemperos til henne og oppførselen hennes. Robert sa til meg rett før de reiste avgårde i ambulansen, at det kunne høres banalt ut, men at det faktisk hjalp at noen holdt ham i hånda. Nå som dette er over og jeg veit at det gikk bra med deg Robert, kan jeg avsløre at jeg holdt i deg for å ikke svime av selv da de rettet ut beinet ditt!! GOD BEDRING ROBERT!!!!!
Av Kjellmyrakærom idag får Espen H, Roger F, Terje, Torkild,Henning og Martin ROS!!! Martin prøvde for første gang i karrieren og foreta en sklitakling og ble belønnet med gult kort. Som unøytral tilskuer kan jeg bare si at det beste laget vant!! Vi ønsker også og takke ambulansepersonellet som kom raskt og var proffe ut til fingerneglene!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Ps: Bildet under viser Fredrik Larsen, tidligere Kjellmyrakær og nå Fæssaspellar, som går laus på bilen sin etter kampen. Stygge scener som vi trodde vi var ferdige med i fotball nå på 2000 tallet...
Pss: Bildet nederst håper jeg vi ikke må se mer nå..

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29885 ]