Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Kiwi Flisa Intersport Flisa
Eurosko Autoservice Solør
Sparebank 1 Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

A-laget møter Ridabu hjemme fre.24.05.kl.19.00!!
[22.5.2013]

Fortet på Myra ser solid ut. Kærom går løs på sin andre hjemmekamp for sesongen når Ridabu kommer på besøk. Vi ønsker Ridabu IL velkommen!

Spådd 18 grader, med vekslende sol og skyer, og svak vind. Fine forhold, men for å være helt sikker kontakta jeg Kjellmyrakær, lokalkjendis og værprofet Bjørn Frang. Han kunne melde at:
-Joa, nå briter sæmmarn fram, det er et heilt anna trykk. Det blir værnt i sæmmar. Værnt, værnt, værnt!! Men det kommer ei regnskur innimilla.
Han skulle på fisketur, og fortalte meg at han skulle fiske æbbær på Rovsjøen eller Kynndalen, og at hvis det beit skulle han gi bort fangsten.. Et typisk Kjellmyramenneske, snill tel beinet! Han ville ikke spå kærom sin sesong, men ba alle innstendig om å se opp før man hengte ut klesvasken, det kan regne. Takk for praten, Bjørn, en trivelig kær er du!!

Vi har Thor A, Stefan og Robert ute med bruddskader. Marius er usikker pga en lei ankel, og Roger B sliter med en lyske som lugget litt. Terje soner karantene, og Magnus A sliter fremdeles med hodeskaden sin.
Christer kommer opp igjen fra hovedstaden, og Benjamin har endelig klart og bli kvitt strekkskaden sin. De andre i troppen er skadefrie og klare til innsats. Vi står med to seire på rad, og vi må faktisk tre trenere og nesten to år tilbake i tid, til Tommy Gjerde og august 2011, for å finne makan til form! Kan kærom klare tre??? Møt opp i Parken på Kjellmyra på fredag og finn det ut! Har du ikke mulighet, trykk "like" på Kjellmyra IL på facebook og få automatisk oppdatering under "Hva skjer`a" på facebooksiden din underveis i kampen. Lykke til kærer, alle heier på dere!!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29867 ]