Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Sparebank 1
Klubben as Eurosko
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Fargerike Flisa
Statoil Kiwi Flisa
Intersport Flisa
Eidsiva Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske Fiskå Mølle
Puls Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom GNISTRER!!!
[24.5.2013]

Vi tok imot Ridabu og ble lovet hard kamp om poengene. Det endte med at ene laget måtte grave skyttergraver i Myra og forsvare seg best mulig..

Henning

Martin-Espen H-Christer-Allan

Kent-Eirik-Torkil-Benjamin

Preben-Roger F(K)

Denne kler kampen..

Vi møtte tidlig opp for den vanlige tralten, dvs hesteskokasting og dartspelling. Vi hadde en mørk innledning til kampen, med flere sentrale spillere ute pga skader, men alle ble heltent da kakefatet var tomt, tid for kamp!
Vi føler litt på hverandre i starten, de prøver å presse høyt og slå lange, høye baller på spissene sine. På San Siro ville det kanskje ha fungert.. men etter kort tid slås en ball ned høyre flanke på en løpende Preben med godt overblikk, innlegget tar Rogern ned på brystet, vender bort en stopper og setter den i hjørnet. 1-0! Kunst kaller dæm det i galleriom.. 2-0, Kent Roger på løp, det blir en duell, og den frie ballen.. Selvfølgelig; Roger F! Denne gangen drar han av keepern før nettet tvinges til å dempe ballen! Nå må du styre traktorn oppi Kjælabærjet, Ole Søren, og gi Rogern ei ny og bedre kontrakt.. Ålesund er på evig spissjakt!!! Nå tar Ridabu fram det tunge skytset, og skuddet er det krutt i, men til side for mål og Henning. Ny stor mulighet til oss, Kent og Roger viser inteligens og spilleforståelse da de kombinerer, men skuddet går rett over krysset. Kent Roger havner i en ny duell, denne gangen kan Eirik, på et godt løp, breiside inn nedfallsfrukten til 3-0!! Vi står nesten og gnir oss i aua, men så kommer Benja, drar av to mann og KABOOM!! Linjemannen måtte sjekke facebook sida til Kjellmyra fær å bringe klarhet i om det var et skudd eller scudrakett!! 4-0!! Gær bra, ung-kærn! Vi får corner, og Preben blir liggende med hodeskade. Etter behandling spiller de ballen til oss. Kjellmyrapublikumet reagerer med spontan applaus, fairplay.. På slutten av omgangen kommer de til to gode sjangser, men begge ender til side for mål..

Pause: Stor underholdning i Parken, og jeg følte at jeg måtte benytte meg av det nydelige porselenet i klubbhuset før siste akt skulle spilles ut. På veien hørte jeg telefonen ringe i speakerbua, tydelig at Stein Lindberg hadde tatt turen ned på altanen, så jeg gikk opp og tok den.
-Hallo, er det hos Kjellmyra IL?
-Du har kømmi rektig. Okke er du?
-Det er Gro Harlem Brundtland og Nobelfredsprisvinner Kofi Annan. La meg sette på høyttaler så dere kan snakke sammen.
-Maaha,Kofi.
-Good afternoon to you to. Your twi is exelent!
-Takk, Kofi. Har blitt ganske språkmektig med tia, var i Ghana fær å hente en tå spellera våre tel en B-kamp en gong, han rota sæ borti et kvinnfælk. Kall ham C. H. Rister.
-Grunnen til at vi ringer deg er fordi vi har sittet oppe hele natta og diskutert, og vi har endelig funnet løsningen på hvordan vi kan skape verdensfred. Men vi trenger hjelp av Kjellmyra for å lykkes, og dette haster! Vi har ingen tid å sløse bort!
-Joa, Gro, vi er egentlig en upolitisk organisasjon, men fær værdensfreden skær vi nuk kunne trå tel!
-Veldig fint. Takk skal du ha. Det vi trenger og ønsker er at..
-Hei... HEI!!!! DOMMERN HAR BLÅSI FØRE TIA!!
Dermed kastet jeg telefonen i lufta, greip sneppa med høgra, hov mæ ned træppa og løp ut for å få med meg andre omgang av kærom...

2.omg: Ridabu starter der de slapp, og skaper noen gode muligheter. Nå har de våknet, eller så er kærom slitne, for de er med i kampen igjen. Kommer på mange gode overganger med mange folk, men vi rir av bølgen gang på gang. Vi er ikke ufarlige selv heller, har noen skudd og framspill som får forsvaret deres til å riste i grunnvollene, men dessverre for oss, uten tellende resultat. Ørjan kommer inn for Benja. Mot slutten får de betalt for det høye presset, og en av de mange personlige feilene vi har gjort denne omgangen. Innlegget blir ekspedert i mål, 4-1! Kampen går ingen steder etter dette, men dabber av til dommern bestemmer at 90 minutter er nok...

Sammendrag: Vi har itte sett makan tel spell i Idrettsparken på hær lenge je veit itte. I første omgang er vi så gode, at je må sitere et styremedlem som je overhørte: "Vi har kanskje itte vælas bæste lag... Men idag hadde Barcelona blitt statister og utspelt!!!" Absolutt alt funka denne omgangen, og vi var veldig gode i alle spillets faser. Vi fremstår som et meget godt lag, og jeg må rose alle kærom i første omgang, i andre slipper vi oss ned. Alikevel, jeg deler ut lolipop til Martin(Vant ALLE luftdueller), Allan(Klok), Kent(RÅ INNSATS), Eirik(LØPSMASKIN), Torkild(Rå i ALT,kær) og Benja(GOD med ball). Dere har god grunn til å hvile ut, for en innsats.. Resten får bare karamel, untatt Rogern som får nie kuler og krutt!!BB! Vi må heller itte glæmme han som høller i taktstokken, Stefan Karlsen! Du er en god taktikker, og du skær få mye av æren fær det som skjer nå. Fortsett litt tel, så blir heile parken full av Kalieber`e!! Avslutningsvis vil vi takke Ridabu fær kampen! Veit at dere har mange skader, så vi håper dere får lappa dæm sammen igjen til vi ses igjen i slutten av august. Da tar vi krigen tel dø!!! Fram til da, lykke til videre! Hvis noen er sjokkerte over at vi ødela muligheten for verdensfreden, la meg minne om noe klokt je har hørt: Fred blir det først når menneskene ikke bare er imot enhver krig, men også imot å vinna..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!!Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29873 ]