Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Intersport Flisa Eurosko
Autoservice Solør Sparebank 1
Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Fortet revna!
[4.6.2013]

Vi tok imot Løten, og de stakk av med alle poengene anført av deres hærfører, Lars Bredvold.

4.Div, avd 03
Runde 7: Kjellmyra - Løten 0-3

Laget: Henning

Martin-Christer-Espen H-Espen I

Eirik-Terje-Torkild-Benjamin

Kent-Roger F

Til kampen passer denne!
Kærom startet hjemmekampen på vanlig måte; kanorafting ned Fliselva fra Velta til Myra på tid. Litt farlig med den høye vannstanden nå, men dæm veit full hær dæm gjær.. Det visste dem itte etter 10 sek av kampen, da Løten slår en lang ball mot spissen sin som går i en duell. Den vinner han, og neste, men Henning redder skuddet, returen blir satt kontant i mål. 0-1! Ny stor mulighet til dem, frisparket blir slått og de vinner hodeduellen. Vi har Henning! Klasseredning! De presser på, men Christer har fart og rydder opp. Vi får vår første sjangse, Terje frispiller Roger, men alene med keepern går jernballen rett i magnethanskene. Rett etterpå slår vi et innlegg som keeper feilbedømmer, men Rogern hadde itte trua på at det kunne skje.. De spiller en bra kombinasjon på sin høyreside, bra sjanse, men skuddet polerte tverra. Terje syns det er litt kalt, så han skrur opp temperaturen, trykket blir belønna med gult kort! Og så.. rett før pause.. takler han en gang til. Ny belønning, og denne gangen etterfulgt av et rødt kort gjør at vi blir redusert til 10 mann!!

Pause: Naturlig samtaleemne i Parken ble selvfølgelig Lars Eirik Bredvold, men også containeren slektning og politiker Per Roar Bredvold har satt midt i Kjellmyra sentrum for å finansiere valgkampen til frp. Mange stoler itte på dissa politikkerom, og lurer på om det er jernskrot dæm vil ha, eller arvegods!! Vi har en vaskemaskin frå treogseksti i uthuset på Kalfossroa, en jøtul vedomn uti stabburet på Pørkmon og en apache-sikkel i låven på Sønsterud, alle stående ventende på neste generasjon og ny populæritet. Je må nesten komma telbake tel det, fær nå kommer andre, viktigere ting..

2.omg: Vi starter veldig bra i denne omgangen, og skaper flere gode muligheter. Jeg må si at det er nesten utrolig at vi ikke scorer på en av de. Spesielt Benja var uheldig, som har åpent mål, men istedet for å heade den inn vil skyte. På den tiden ble ballen klarert av et Løten bein. De redder en cornerheading på streken også. Vil seg ikke for oss ikveld, og etterhvert skjønner Løten at det kanskje ikke var noen god ide og forsvare seg til tre poeng, men begynner å angripe igjen. Da scorer de først et mål et kvarter før full tid på dødball, og etter det syns jeg synd på kærom. Et kvarter med 10 mann og 0-2 å ta igjen.. De jobber bra like fullt, men rett før slutt scorer de et til når vi prøver å spille med tre bak..

Sammendrag: Vi tapte vår første hjemmekamp i år mot et velspillende Løtenlag som blir å regne med i år. Veldig bra og variert offensivt spill hadde dere, og Lars er krummtappen i forsvaret. Vi har hatt veldig bra andre omganger i år, og jeg syns vi hadde det idag også, men det ville seg ikke forran mål, og det ble vanskelig med ti mann. Takket være en tidsmaskin\tankeleser vi har innvestert i kan vi gå tilbake og inn i hodet på Terje rett før han fikk sitt andre gule for å finne ut hva som foregikk: "Lurer på hær mie kjærra gjær i medvind og slak nedoverbakke.. Uten passasjerer.. Fækk je løst på tran gett.. ARRRRGH!!!"
Hmmmm.. Fær mie møllers tran! Mange av kærom er skuffet over tapet, men vi har tatt over halvparten så mange poeng som ifjor (Hele sesongen!!), og laget ser bra ut. Til slutt vil jeg anbefale alle å hive jennet sitt. Hovedgrunnen til fremgangen er den containeren; fær endelig får Kjellmyrakærom nuk jenn i kosten! Martin, Roger og Christer får et veivlager på deling, mens Torkild og Eirik får ei eksospætte hær som je fann oppi der..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Og.. Skrotet tel Kjellmyrakæra finansierer alt fær`a Jern-Erna!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30105 ]