Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Bernt Gundersen Graveservice Fargerike Flisa
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Inkmann Statoil
Sparebank 1 Autoservice Solør
Eidsiva
Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Puls Flisa
Fiskå Mølle Eurosko
Flisa Traktor
Klubben as
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

KÆROM VINNER (LOKAL)CHAMPIONS LEAGUE!!
[8.6.2013]

Vi reiste til Engerdalen, og det ble en opplevelse utenom det vanlige på alle måter..

4.div, avd 03
Runde 8: Engerdal SK - Kjellmyra IL 0-1

Laget:Henning

Kjell_V-Espen H-Kent-Allan

Phillip-Eirik-Torkild-Benja

Rogern-Preben

Denne passer kampen godt!

Kampen starter med at vi blir sendt litt hit og dit i kulissene på Heggeriset stadion, før vi til slutt blir ført ut på bana av dommertrioen sammen med Døla-gutta til Champions leauge hymnen... Finns bare et ord som kan forklare følelsen: FANTASTISK!!!!!! For ei herlig ramme og morsom opplevelse dere ga oss!! Den gode speakeren girer opp stemninga ytterligere før vi tar avspark. De åpner friskt, tydelig at dette er deres stue, og vi må veldig ofte gå inn i harde dueller for å klarere ballen. De slår mange høye baller på sin hodesterke spiss, og flytter laget godt etter, noe som resulterer i mange sjanser og halvsjanser for dem. De skaper også store problemer for oss på cornere, men Kent, Espen og Henning har dagen idag!! Henning har noen TV-redninger som Drillo må få øynene opp for! Send ihvertfall By Riise; Det er itte bære utholdenhet som teller!! Våres sjangser blir plukket opp og lest av Engerdølom sitt forsvar som har en meget god omgang. Noen halvsjangser er alt vi får.

Pause: Speakern opplyser at det er 123 betalende tilskuere på kampen, noe som er veldig bra, men det som imponerte meg med de 123 var tonen. Dere sang og heiet på gutta deres på en så fin og positiv måte at jeg aldri har hørt makan. Aldri hørte jeg et vondt ord kasta ut til oss kærom frå Mira, aldri noe sutring fær feil frispark eller annen dårlig dømming lenge etterpå. Her kan mange andre tilskuere komma og lære! Dø er gær flinke!! En liten advarsel vil jeg dog komme med; husk Heysel tragedien og hva som kan skje når så mange blir knadd sammen på et så lite område.. Hold ihvertfall barna litt unna speakerbua...

2.omg: Forrige omgang eide de, men nå skulle vi kjøre på etter noen kloke ord i pausa. Vi skrur opp duellstyrken et hakk, og begynner å skape muligheter. Rogern kommer seg fri, men skuddet subber stanga på veien ut. Hvor vi sleit med andreballen i 1.omg fremstår backlinja nå på en tryggere måte: Kent og Espen sprer sikkerhet og kommanderer hist og pist.. DE VIL VINNE!! Phillip bytter med Ørjan. Igjen kommer Rogern aleine med keeper, men skuddet går utafær. Rett etterpå gjentar situasjonen seg.. Ekstraordinært styremøte imorra klokka 19.00, en sak på dagsordenen: Finna atte målteften tel Rogern, mistet et stelle rett føre Løten kampen. Finnerlønn skal utloves, du skær finna atte maskom!! Nå skaper de noen muligheter på skudd, men Henning.. Pur klasse, Drillo, pur klasse! Nå bytter vi frenetisk; 80, Kjell-V med Roger B, 85, Preben med Mats og 86, Benja med Magnus A. Alle er slitne, men itte Torkild. Han trives nå! Drar av en mann på høgre sia og legger inn. Innlegget ser for langt og høyt ut, men på bakre dukker vår Crouch\Carroll klone Akerlie opp og avslutter med kneet over keeper......................VI HAR SCORA!!!!!!!!0-1!! Følgende bilder er jeg glad vi itte har, for å se 11 voksne kærer flige rundt og kose hverandre fær kanskje det stiggeste pene målet je har sett.. Ubetalelig!! Følelsen je fækk var som den herlige gleden man får som barn når man får noe fint uventa: rein, ekte god glede og kjærlighet!!! I 20 sekunder var du det beste på jorda, Magnus!! Publikum ble for første gang rolige, men fortsetter å støtte laget de siste minuttene, men dessverre for dere, dommern blåser av..

Epilog: Etter at kamprop var unnagjort og kærom hadde gått i dusjen, følte jeg for å være alene. Jeg var så glad så jeg nesten grein, så jeg gikk litt inn i skogen så je itte skulle skjemme mæ ut, voksne kærn. Da plutselig svevende over furutoppa hang det ei heks på sopelimen, skrattende. Det knitra i bjørkeriset så je fækk vondt i øra, og lattern hennes fækk håret tel å reise sæ i nakken og på ærma. Synet aleine fækk hjertet tel å slæ en ilter bryllupsmarsj og blodet tel å frise!! Feis gjorde`a å... FISJ!!!! Ho forsvann like fort som`a kom, og je sto atte med skjelvende knær. Fort noen, fram med en bibel eller noe, men nei, Døla`gutta trenger mer en som så!! Vi har hatt med ugreie krefter å gjæra sjæl, og her er et tips: Håkon, han kan kanskje hjelpe dæm å bli kvitt forbannelsen som nå hviler over Heggeriset!!
Heksa reiv ned noe granbar, det gir jeg til alle kærom. En kvist datt ned å, den får Kent, Espen, Henning, Eirik og Torkild på deling. Helt til slutt vil jeg igjen rose Engerdal SK for arrangementet. Jeg har ALDRI opplevd makan i 4.div, så jeg og begynner og folde hendene og håpe at dere begynner å plukke de poengene publikummet deres fortjener, for jeg har fått et nytt favorittreisemål!! Jeg håper og gleder meg til å komme tilbake! Lykke til videre, Engerdal!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Følelsen kan nesten matches av den idrettsgleden vi opplevde denne kvelden..


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29894 ]