Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann
Sparebank 1
Autoservice Solør Flisa Traktor
Eidsiva Eurosko
Puls Flisa Kiwi Flisa
Fiskå Mølle Bernt Gundersen Graveservice
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske Intersport Flisa
Statoil
Fargerike Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Myra Airline mellomlander stygt i Rena..
[15.6.2013]

Kampen borte mot Rena fikk føttene våre godt plantet tilbake på jorda..

4.Div, avd 3
11. Runde: Rena - Kjellmyra 6-1
Torsdag 13.06. 2013

Laget: Henning

Kjell_V-Espen H-Espen I-Allan

Martin-Terje-Eirik-Benja

Preben-Kent(K)

Klikk her for musikk..

Vi starter kampen med å gjøre alt det motsatte av hva vi planla i garderoben, samt tape alle dueller og andre baller. Derfor er det helt fortjent at deres raske spiss scorer allerede etter noen min. En corner vi får kontroll på, men som ikke blir klarert. 1-0! Så, på en bakromspasning og følgende innlegg som blir satt kontant i mål går de opp til 2-0!! Vi får en stor mulighet, Preben blir spilt igjennom, takles, men Benja klarer ikke å løfte ballen over utspilt keeper og forsvar, men drar til og det ble innkast. Ny bakromspasning, nesten identisk angrep, men denne gangen når Espen H fram og takler ballen før innlegget, men dommer mener han kun tar mann, straffe! 3-0!!! Etter dette kommer deres tredje identiske angrep, gjennombrudd på deres høyre flanke i bakrom, og denne gangen tar Espen H bare mann, men denne gangen lar dommeren spillet gå videre.. Kompensasjonsdømming eller medfølelse fra dommer? Uansett, Harbo har allerede gult og vi er heldige som har en snill dommer. Ny bakromspasning som ender med mål 4-0!!!! Nå byttes Espen H ut, vi har spilt mindre enn en halvtime, og Magnus A går inn på topp, og Kent Roger ned som midtstopper. Det er en bra oppskrift, for selv om de skaper flere muligheter, blir de ikke på langt nær så store som de har vært, og vi skaper noen farligheter mot slutten.

Pause: Samtidig i klubbhuset hjemme på Kjellmyra ringer telefonen.
-Kjellmyra IL`s internasjonale speidernettverk og Homegrown pottis made in Possåsen, this is Narve speaking.
-Det er`n Knut her. Hei bror! Je landa akkurat på Gardermoen. Hæssen går det me kærom?
-Dæm ligger under 4-0 tel pause, haff. En Hildrum storspeller seier rapporta mine.
-Hildrum? Ukjint fær mæ. Kan det væra..
Narve avbryter ham tvert.
-En Afrikaner! Klart det er det, Hil-Drum, det hører alle. Dæm har berre nettverk en vi trudde oppi der.
-Send en SMS og be dæm sætta på Akerlie`n, da snur det.
-Det har dæm gjort alt, og dæm tog tå Bosse tidli. Dætta kommer tel å bli et resultat resten av fotballeuropa itte kommer tel å tru på. Merk mine ord!
Knut blir stille en stund.
-Hva gjør vi nå?
-Vi gjær det samma som vi altid gjær; tier still og seier ingenting, og håper at alle andre gjær det samma. Seier dæm noe skylder vi på bana.

2.omg: Skulle ønske jeg kunne si at vi kom sterkere tilbake, men de leder 4-0 og spiller med selvtillit, så det er ikke vakkert med Kjellmyrabriller. 60, Kjell-V med Phillip, 64, Benja med Torgeir. De scorer 5-0 på innlegg, og 6-0 som jeg ikke vil skrive om. 78, Roger inn for Terje. Rett før slutt flikker Martin til Magnus som spiller Preben alene gjennom. Han scorer sikkert. Det er faktisk et kjempeangrep, og endelig fikk vi se samhandling. De har også byttet mange i andre omgang, så på slutten er kampen mer jevnspilt, foruten at vi fortsetter å tape alle dueller.

Sammendrag: Vi kom kraftig ned på jorda etter Engerdalkampen, og spilte vår dårligste kamp denne sesongen. Vi ble slått av noen meget dyktige Rena gutter som holdt meget høy klasse individuelt og som lag. Spillet deres er uten tvil det beste vi har møtt i år, og i mine øyne seiler de opp som et av topp 2-3 lagene i avdelinga. Selv om resultatet ble stygt finner jeg noe positivt: Preben scora sitt første mål, vi skapte 6-7 gode sjangser mot et godt lag på en meget dårlig dag, og Kent Roger.. Meget god kamp av deg, eneste av kærom som faktisk var god idag og vant dueller og gjorde som avtalt på forhånd. Du styrte også forsvarslinja sikkert etter at du gikk ned som midtstopper. Du får et par ullsokker av oss andre saua!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

Til og med idag!


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30119 ]