Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle Flisa Traktor
Statoil Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Sparebank 1
Lund Elektriske
Eurosko
Åsnes Renholdsservice
Autoservice Solør Bernt Gundersen Graveservice
Puls Flisa Eidsiva
Inkmann Klubben as
Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom taper 6-1 igjen..
[19.6.2013]

Vi tapte mot Nybergsund\ Trysil 2, og nå begynner vi å tørste etter poeng igjen..

4 div. avd 3
9.Runde Nybergsund\Trysil2-Kjellmyra 6-1
Torsdag 13.06 2013

Laget: Henning

Kjell_V-Espen H-Kent Roger(K)-Allanzino

Terje-Roger

Martin-Torkil-Per Ivar

Benja

Musikk?

Vi reiste til Nybergsund med en haug med forfall rett før avreise, men noen kule juniorer stilte opp i siste liten, slik at vi fikk tre på benken. Dessverre ingen spisser med, men det forklarer ikke hvorfor de fikk heade i vinkelen etter fem min på en corner.. Puuh! Nære. De fortsetter å male, men de kommer bare til skudd som Henning plukker. Benja kommer alene igjennom, men blir taklet rett før avslutninga. Et innlegg Henning feilberegner, og deres flanke\spiss på ca 1,70 scorer på hodet. By Riise.. Kom på ei trening, please!! Bare kødda, du har stått bra hele år, denne gangen var det din tur til å mislykkes. Så kommer et raid på venstre flanke, vi er i ubalanse, så alle kommer på halvdistanse. Pasning 45 grader ut blir satt i mål. 2-0! Per Ivar ut for Torgeir. Vi får Torkild alene gjennom, men skuddet hans går til side for mål. Fin mulighet.

Pause: På samme tidspunkt står Knut langt opp i Mekong elva i Kina og fisker etter den vidgjetne Mekongkjempemalla, en fisk som kan bli 3m lang og veie 300 kg. Han bruker en god, rød og hvit Rapala han tok ei kjempe gjedde med i Gjesåssjøen for noa somre siden. Han burde reise og se på en kamp hvor østens nye Maradona, Dong Huan, skal spille, og han har fått med ei slavekontrakt av Narve. Han står og rettferdiggjør oppførselen sin med at malla kan sluke et menneske, og at hvert kast er det siste.

2.omg: Ola Brenden har tatt plass, for å se etter noen Kjellmyrakærer?? NEI, du må ta vare på den du har først! Muligens han vil se på gutta sine. Minner meg om noe jeg leste en gang, en alliert hærfører; "Vi kom for å bekjempe den tyske hær, men endte opp med å slåss mot barn." Var ikke gamle de gutta her.. Vi starter omgangen veldig bra, skaper noen farligheter og sjangser før vi får et angrep hvor vi spiller klikk-klakk gjennom feltet og Benja får æren av å avslutte. Det luktet samba, men var La Bamba! Nå kjører vi på, skikkelig bra GO i laget. Det er en grunn til at de ikke har vunnet i år, for nå spiller de med høye skuldre og usikkert i forhold til i første. Men så.. En høy ball i bakrom på flanken deres på et godt og overraskende løp, Kent kommer seint inn, bruker henda litt og han faller. Dommer blåser. Rødt kort, og frisparket scorer de på. 3-1! Kjell-V bytter med Arve og Terje med Jo Håvard. Gratulerer med debuten, gutten! Jo Håvard har hatt en veldig bra utvikling i år, og endelig fikk du spilletid på A-laget!
Vi mistet lufta etter dette, mens de får plass og tid til å spille fotball. 4-1, 5-1 og 6-1 kommer fort. Vi frykter et stor tap delux, men de klarer ikke å score mer. På slutten begynner faktisk vi og skape sjangser, en stor hvor Martin drar av to mann og skal legge inn til tretten kærer i stor fart, men som han legger til en Sundet gutt på 16 som kunne fått en kjempeovergang, men som han rota bort tidlig.

Sammendrag: Vi begynner og merke skadesituasjonen vi befinner oss i. Ille nok at mange mann er borte fra kamptroppene, men vi får dårligere treninger på hverdager også. Siste kampene har vi lekket kraftig, og hvorfor fant jeg ut da jeg gikk bort til kanten av idrettsanlegget for å se på utsikten nedover dalen. Hva ser jeg der om ikke to stygge troll som sitter og klapper hender i lufta og brumler med djup bassrøst noe je itte skjønte. "Hæffer", tenkte je der je sprang for harde livet ned dalen med begge to sinte og iferd med å foreta en knipetangsmanøver på mæ, "måtte je pælme den steinen i bakhue på den ene???" Over stokk og stein bar det, og idet je hoppa over en uttørka bekk var jeg framme ved brua. Der kom bussen, takk gud for utålmodige mennesker, de prøvde og kjøre ifra meg. Bussen må ha skremt Trolla, for begge var borte. Sjåføren åpner døra, og det virker på ham som om dette var planlagt, mens jeg nikker og er enig, fær je vil bære hæmmatte. 4 hjemmekamper på rad, det blir bra. Takk for kampen Nybergsund\Trysil, dere var gode nok til å slå oss, så gratulerer med deres første seier. Den var fortjent, og lykke til videre. Vi ses snart i Parken!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29898 ]