Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eurosko Statoil
Puls Flisa Lund Elektriske
Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice Fiskå Mølle
Fargerike Flisa Intersport Flisa
Inkmann Sparebank 1
Klubben as Flisa Traktor
Eidsiva Kiwi Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom taper ufortjent!!
[23.6.2013]

Vi tok imot Elverum 2, jobbet meget godt, men tapte vår tredje på rad.

4.Div avd. 3
10. Runde: Kjellmyra-Elverum 2 1-2
Mandag 26.06 2013
Idrettsparken

Laget: Stian

Phillip-Eirik-Allan-Torgeir

Terje og Roger

Martin-Torkild-Benjamin

Roger

Sang je er lei!

Vi startet kampen på vanlig måte, ludo, med taktikkprat og kaffe mellom slagene. Vår gode keeper Henning meldte forfall grunnet et forsøk på å redde en salami fra kjøttmaskinen på jobben, og en helt ny forsvarsfirer var utgangssituasjonen til kampen. De ble testet raskt, ettersom Elverum spiller spissen sin igjennom med en gang, men en nydelig beinparade av Lauten redder oss. Så kommer Roger alene gjennom, men keeper redder. Nytt angrep, Roger skyter i blokka, returen havner hos Benja som drar av en mann og KABOOM!!! 1-0! Varemerkeavslutning! De tar avspark. Ut til backen, opp til flanken, støttepasning... HVA I ALLE DAGER!!! Plutselig svirrer det to F-16 over Parken, lik gribber over et åtsel i Kalahariørkenen. Skuddet til Benja var så hardt at radaren i Vinger plukket det opp, og Forsvaret måtte sende ut noen for å finne ut hva som braut lydmuren, Russere eller Svenskom!! Ny sjangse, keeper bommer på ballen, men det gjør Torkild også. Deres venstre flanke spilles igjennom, men skuddet like utenfor. Martin bryter høyt, og spiller igjennom Roger. Han nøler, og keeper klarer å klarere. Allan får et oppspill rett på seg, men ballen går under foten hans og til spissen som scorer alene med Stian. 1-1! Utrolig.. Ny mulighet til dem, en mann dribler seg gjennom sentralt, men skuddet til side for mål. Nærmer seg pause, og vi har skikkelig bra trykk nå.. De tar over litt, men det er Martin som kommer alene igjennom igjen, men denne gangen bommer han også.

Pause: I verdensrommet høyt over Kjellmyra suser en satelitt hvor det foregår en interesang samtale. Ørje Lørje ringer Narve Marve på Elverum Sykehus for å diskutere siste overgangsrykter og hans tilstand.
-Hva skjedde, Narve?
-Nei, je skulle rødde den skogteigen je viste dæ, og utvide pottisåkern. Trur du itte je sævna, du`a, datt tå gråtassen og vikla håret inn i navet. Tredve runder færde je me rundt hjulet før je vart kasta ned en skråning. Je skjønner itte hæssen je for åt.
-Gjør det vondt?
-Bære da je puster, haff!
-Over til fotball. Har Knut fått Dong på stanga? lurer Ørje på.
-Han driver og roter neri Tam-Pong nå.
-Skulle ikke han til Pong Yen?
-Nei, han fækk itte napp der, sa han.
-Men du regner med å ha noen nye spillere klare snart, eller? Overgangsvinduet åpner hvert øyeblikk, gjør det ikke?
-Nei, akkurat nå ser det helsvart ut. Kassa er tom, og Knut finner ingenting. Snart må vi ringe Dronninga...Haff!!

2. omg: Roger vinner ballen på topp, spiller igjennom Torkild, men keeper redder. De kommer alene gjennom, men bommer på mål.. Denne kampen lever, og plutselig scorer vi! 2-1!! NEI!! Det er annulert!! Hvorfor?? Jo, ballen er inne før den treffer hånda til en Kjellmyraspiller som står inne i målgården. Tune inn på Solørradioen, kanskje de snakker om dette istedet for Chris Medina.. En meget merkelig situasjon, og faktaene i den har jeg hentet inn fra spillere og tilskuere lenge etter kampslutt.. Nå kjører vi kampen. Terje bytter med Espen I. Flere av spillerne våre er alene gjennom, og vi har noen kontringer med 5 mot 3 som vi roter bort, akkurat som de i første omgang. Istedet blir det slått en langpasning på deres høyre flanke, han demper og spiller inn sentralt til innbytteren som drar av en stopper og tupper ballen i lengste hjørne.. 1-2!! Er det mulig?? Ja, det er itte stilpoeng på mål, det veit vi!! Vi fortsetter å male, Karlsen har reist seg og står og hutter med krøkka. Han minner meg om.. KAPTEIN AHAB!!! Kall meg Ismael. Han vil felle den hvite hvalen og fylle opp friserom på Kjellmyra me hvitt hvalkjøtt!! Men pæss på, vi har en lang sesong atte, så du itte blir drigi med ned i dypet!! Akkurat som han har hørt hva jeg tenkte, og slipper harpunen.. eeh, krøkka ned og setter seg. Hva skal en trener gjøre da så store sjangser blir misbrukt?!? Vi skaper flere store sjangser på slutten. De også, to av dem er riktig så store. Men.. Nei, det blir ikke flere mål.. Vi taper 1-2!!

Sammendrag: Vi feiler i avgjørende øyeblikk i denne kampen. Alene med keeper utrolig mange ganger, men alle skulle vente til keeper var en meter unna seg før de avsluttet. Flere situasjoner defensivt hvor vi er uheldige\udyktige skaper mange sjanser og målene deres. Alikevel var det herlig og se laget spille godt og skape mange muligheter igjen, i denne kampen burde og skulle vi ha tatt poeng. Nøytralt sett var det en meget underholdende kamp, med masse muligheter. Vi kunne ha vunnet 10-9 eller tapt 9-10, og ingen som så kampen ville ha stusset over det. Laget ble nykomponert før kampen, og denne referenten syntes det så veldig bra ut. Villdyret viste tegn til at pustebesværet var over og at vi er tilbake til knestående. Derfor føltes tapet bittert. Det jeg savner nå er at en HELT står fram, akkurat som et eventyr trenger, og det kan godt være en antihelt som Dexter, bare han dreper kampene. Alikevel må jeg rose Elverumsgutta som sto på, kom tilbake, og vant på alt annet en stil. Skulle ønske det var oss!! Lykke til videre, men husk at friserom på Mira må fylles opp før vinteren...
Et selsomt syn helt til slutt: En Lundefugl gikk over bana etter kampen. Er ikke de utdødde? Håper noen tok et bilde og sender det inn til Ut i Naturen på NRK, da kanskje en Kjellmyrakær vinner noe iløpet av kort tid..

Jeg vil også rose kampdommer, Yahya Swayet, fra Grue. Meget myndig og dyktig dommer, til tross for sin unge alder. Der har Grue fått fram et uvanlig talent. Glimtet i øynene var konstant på plass, utenom da du bladde i kortstokken, og jeg utnevner deg til en av de beste dommerene vi har hatt på besøk i år, om ikke den beste!!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!!


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30121 ]