Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fargerike Flisa
Åsnes Renholdsservice Fiskå Mølle
Flisa Traktor Intersport Flisa
Autoservice Solør Eurosko
Kiwi Flisa Klubben as
Lund Elektriske Eidsiva
Inkmann
Sparebank 1 Puls Flisa
Statoil
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Tidenes største tap noensinne!!!
[3.7.2013]

Vi tok imot Grue hjemme, og vi gikk på vårt største tap som ihvertfall jeg kan huske. 1-9 endte kampen.

4.Div avd.3
12. Runde: Kjellmyra-Grue 1-9
Onsdag 3.Juli 2013
Idrettsparken

Laget: Stian

Martin-Harbo-Myrvang-Patrick

Roger-Karl(Ferdinand)Marius

Eirik-Torkild-Benja

Christer

20 år tidligere:
Ole Søren er på Gjesåssjøen og ror om kapp med de andre unggaukom. Han tar i så senene strekkes og ryggtavla buler, og leder raskt med fem lengder, ti lengder, tjue lengder.. Et imponerende skue som damene på land veit og sette pris på. De peker og fniser og koser seg høylytt. Etter målgang ror han forsiktig inn til land og hopper ut av båten med en elegant bevegelse. Han drar opp båten med en hånd og et kraftig rykk, en ekte Kjellmyrakær. Den første han møter etter å ha fortøyd båten er Turid-Laila, eller Tipper-Turid som folk kaller henne på folkemunne. Navnet fikk hun som ung jente ettersom hun alltid gikk og maula og drøvtygde på tyttebær. Hun er veldig forelsket i Ole Søren, og igjen går hun ned på knær, proklamerer sin kjærlighet og trygler ham om å bli hennes. Han ser ned, rister på hodet og gjentar at han er lykkelig gift før han slentrer karslig bortover. Men denne gangen skjer det noe annerledes med Tipper-Turid. Hun blir så sint at hun mørkner til og blir knallrød, vorter spretter ut av nese og ansiktet, og mose gror ut av håret. Hun sverger hevn som bare en forsmådd kvinne kan, og hopper opp på sykkelen. Hun tråkker i vill fart hjem til Possåsen. Etter å ha tatt av på grusveien oppover møter hun tjueårige Narve Marve på traktoren. Han har vært på jobbintervju som speider for Å.F.I.L., men måtte konstatere skuffende nok at det ikke ble noe av. Han har hørt at Kjellmyra I.L muligens trenger en ny sjefsspeider, og skal ta kontakt. Så begynner han å legge ut om hvordan han vurderer å skifte motor i gråtassen for å kunne kjøre Possåsen-Flisa på under tjue minutter, kanskje sette inn noen V-Twin turboer, eller.. Til og med Narve værer at noe er forandret hos Tipper-Turid. Han spør om hun har farget håret? Ditt dumme naut av et menneske får han til svar, før hun sint og irritert tråkker videre. Til slutt er hun hjemme på Pukmoen, nabogården til Marve-slekta. Hun går rett bort til den gamle skjenken og åpner den. Der inne i bunnen av skuffen ligger Svarteboka som hun arvet fra moren sin, Haike-Guri, hun som reiste Værmland og Hedmark rundt flere ganger etter ene fingeren. Hun løfter boka opp mot taket, så sint så hun rister på hendene og skriker rett ut; "Nå du, Ole Søren, skal ditt elskede Kjellmyra få svi!!!"

sang..
Parken ligger badet i solskinn før kampen, og jeg må spørre: Er det Norges vakreste idrettsplass? Derom strides de lærde.. Hundre og femti lynsjakkrunder, kaffe og taktikkprat seinere kom kærom ut for å nyte den, men ikke Rogern. Han slet med den vonde skulderen igjen, og kunne ikke spille. Karl tok en startplass.
Det går under fem min da et innøvd trekk på corner ender hos Skulstad, 0-1! Vi får en stor sjangse, Patrick kommer fram, legger inn, men Christer header til side for mål helt upressa. De har trent mye dødball, for nesten hver de får avløses av en halvsjanse og en ny dødball. Megasjangse til oss, Patrick legger inn, men Christer header igjen til side for mål. Enda mer alene denne gangen. Vi får en ny mulighet på corner, Myrvang er tilbake, men dessverre til side for mål. Roger B må gi seg med skade, Torgeir inn. Skulstad blir spilt igjennom, men blir ulovlig hindret mener dommeren, STRAFFE!!! Melsaas scorer, det er 0-2!! Nytt gjennomspill hvor vi får kontroll, men ballen blir klarert rett til en Gruespiller som avslutter hardt ned i hjørnet. 0-3!!

Pause: Mye kjinnsfælk rundt i Parken merker seg at Grue har hatt ballen mye.. Vi har fått et gult kort for kjeftbruk.

2.omg: Vi presser på i starten av omgangen og skaper noen halvfarligheter, men de tar over og skaper to-tre muligheter før vi igjen klarerer ballen i beina på en Gruekær etter å ha vunnet den, han skyter inn 0-4!! Nesten identisk med 0-3 målet.. Ny mulighet til dem, men han header over på åpent mål. De spiller igjennom Skulstad som igjen avslutter via stanga og inn, 0-5!!
Vi reduserer til 1-5, Benja scorer etter en lobb fra Christer!! De scorer igjen, 1-6! Christer går av mot Magnus A, og Leif Thomas debuterer. Nok et mål, 1-7. Vanvittig godt backspill av deres høyreback Sværk. 1-8 ved Skulstad nok en gang, og så 1-9 før dommeren bestemmer seg for å blåse for siste gang..

Sammendrag: Vi tapte mot et godt Gruelag. Det er normalt. De har et budskjett på A-laget vi uansett ikke kan konkurere med, eller som vi skal prøve og konkurere med. Det vi skal konkurere mot dem på, og vinne i er innsats, for det koster ingenting. Dessverre virker laget (ifølge en ekspert på altanen som jeg respekterer meninga til) planløst og utrent. Jeg er enig. Pausa kommer veldig godt nå, for nå har de skadde spillerne muligheten til å bli friske og komme iform, trenerteamet kan legge opp til en fast spillestil som passer spillermaterialet og gi oss en identitet. Muligens kan vi få forsterket laget litt, hva vet jeg. På den måten kan laget lik en Fugl Fønix bli gjenfødt og stige opp fra asken. Hvis det ikke skjer er jeg redd vi veldig raskt slåss for harde livet for å unngå nedrykk. Vi bør starte med blanke ark og fargestifter til høsten. 5.august møter vi Ringsaker. Der er kun tre poeng godt nok, en 6-poengskamp. Til slutt kårer jeg Patrick Krav Hammeren til banens beste Kjellmyrakær. En veldig god debut fikk du, og vi gleder oss til å se mer av ditt offensive, kvikke spill. Juryen får ha meg unnskyldt, men dere har ikke peiling! På 2.plass finner vi PK! Han slo knapt nok en feilpasning, flere av dem på en-touch, og løp i 90 minutter. WOW!! Det positive i kampen var debutantene våre, noe publikum på hjemmesida vår også satte pris på. Etter at bildet av dere ble lagt ut tok dere en fjerdeplass på hit`s per dag rekordlista, kun tre treff fra bronse.. Flere en meg som er glade for å se dere her!

Etter kampen: Publikum trakk seg unna Idrettsparken, noen skuffet, andre glade. En som i høyeste grad var glad var Tipper-Turid. Hun lo hele veien tilbake til Possåsen i Honda Civic`en, men måtte konsentrere seg siste stykket opp grusveien til gården ifrykt for å møte Narve med traktoren. Hadde han ikke vært så inkompetent og ødeleggende for Kjellmyra skulle hun ha kastet en forbannelse over ham også, for å få slutt på den råkjøringa hans i nabolaget. Vel framme på Pukmoen lo hun stygt og høyt før hun travet inn døra for å finne på nye heksekunster..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Alle Kjellmyrakæra ønsker resten tå væla god ferie!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29908 ]