Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Statoil
Intersport Flisa Autoservice Solør
Flisa Traktor Eurosko
Kiwi Flisa
Lund Elektriske Eidsiva
Puls Flisa Fiskå Mølle
Bernt Gundersen Graveservice Inkmann
Klubben as Sparebank 1
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Hva skjer`a Baghera????
[15.7.2013]

Ferietid for A-lagene, men ikke juniorlaget. De trener seg nå opp for SKAW-Cup i Danmark, og trenern vil komme med rapporter om hvordan det går der nede(Uke 30 vil det foregå). De blir lagt ut her.

Så i uka etterpå(31) vil jentelaget, med Elin Fleischer og co, reise til Norway Cup i Oslo for å kjempe om heder å ære. Ørje Lørje bor nærmest i bakgården til Ekeberg, så han vil dekke det for oss.

3. August har Ørje Lørje en riktig godbit for alle intereserte. Han skal være med Narve Marve på hyttetur på Vermundsjøen, og få sitt andre av tre intervjuer denne sesongen. Denne gangen vil Ørje forsøke å komme nærmere mennesket, mannen, myten, legenden og traktorentusiasten Narve. Narve ble såpass skuffet over musikkvalget i det første intervjuet, så denne gangen styrer han. Det blir spennende.
Tredje og siste intervjuet kommer 12. september i forbindelse med et studiooppdrag Narve har i Oslo, denne forunderlige byen som ingen forlater før man har fått merker av den... Det er rett før 19. serierunde, og vi er midt i serieinnspurten.

Under fortsetter sagaen om Kjellmyrafolket..

Klikk her for musikk..

Rundt nåtid:
Det er midt på natta, og Kjellmyrastyreleder, Gerd Karin Strømberg Joten, sover en urolig søvn. Plutselig blir hun drømmende oppsøkt av en mann hun aldri har sett før, men som hver minste del av henne veit hvem er. Det er ånden til Kjell Inge Lada, han som var styreleder i avholdslosjen for snart hundre år siden, og grunnleggeren av Kjellmyra IL. Ikke vær redd sier han og smiler. Gerd Karin er da heller ikke det, tvert imot, hun føler at det ikke ligger noe fare i hans nærvær. Nysgjerrig spør hun hvordan det er på andre siden. Kjell Inge svarer at det er litt vanskelig å få skru på fotballen da man ikke har masse, ellers er det bra. Han forteller hvorfor han har valgt å oppsøke henne. Det kommer ei tung tid for klubben nå, mye motgang kan dere vente dere. Gerd Karin svever rundt i ingenting og lar advarselen hans synke inn. Hun synes det er merkelig å være vektløs, men uroen hun føler etter å ha mottatt dette budskapet, er tung å bære. Hun har følt det selv også, og hun leser aviser, resultatene har ikke vært oppløftende, hverken på dame eller herresiden. I tillegg rapporteres det om troll, huldraer og hekser. Hva slags fæle krefter kan vi forvente og måtte bekjempe lurer hun på. Ånden blir svakere og mer utydelig, men svaret hans gir gjenklang i sjelen hennes. De er sterke nok, men ingenting mot hva dere kan skape selv om dere står samlet.
Hun våkner av at telefonen ringer. Klokka er 04.30, praktisk talt midt på natta. Hvem kan ringe på disse ukristne tider? Selvfølgelig er det Knut Marve. Hyll deg store, mektige og grenseløst gode Dronning av Kjellmyra åpner han med, men hun avfeier ham med noen spørsmål. Hvor er Narve, og hvor befinner han seg. Han påstår han er i Hamburg, og ikke veit hvor Narve er. Han vil ha mer penger for å speide dypere inn i Tyskland, gjerne en ny bobil også. Han er på sporet av et talent som befinner seg i Alpene i sydtyskland, der Donau begynner. Hun sier det er bortkasta penger, det er i bakgården til Bayer Munchen. Det får Narve til å gripe inn og ta ordet. Han har hele tiden gått rundt på stuegolvet hjemme på gården i Possåsen, rastløs og irritert over hvordan samtalen har utviklet seg. Han sier at midler er helt nødvendig for å styrke speidingen i sommer, og at dette talentet er noe utenom det vanlige. Gerd Karin sier hun har ventet på at dukkemesteren skulle entre scenen, og minner ham om Dong Huan, han som endte opp i Werder Bremen selv om de snakket om ham i tre sesonger. Før hun legger på ber hun dem heretter kontakte Ole Søren, hun vil ikke bruke mer tid og krefter på dem.
Etterpå blir hun tenkende på hva som nettopp hendte. At de karene våger å be om mer penger, synes hun er toppen av frekkhet. Hun står opp og lager seg en kopp kaffe, klar for en ny dag. Hun ser ut over Kjellmyra fra vinduet, og en drage flyr forbi. Hun bestemmer seg for å ta noen telefoner...

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29915 ]