Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eidsiva Autoservice Solør
Klubben as Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Eurosko
Puls Flisa
Flisa Traktor
Fiskå Mølle
Statoil Sparebank 1
Kiwi Flisa Fargerike Flisa
Lund Elektriske Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

JINTOM VÅRES ER GÆR GOE!!
[30.7.2013]

De vant siste kampen sin i gruppespillet 3-0 mot Heddal IL, og dermed mine damer og herrer; Kjellmyras Jentelag er videre til 16-delsfinale i årets Norway Cup!!

Kampen mot Heddal ble en regntung affære. Mye nedbør gjorde bana tung og vanskelig å spille på, men jentene våre hadde mest krefter i beina, og veldig raskt begynte de og produsere mange sjanser. Ble raskt klart at Mirajintom var de beste jintom på bana, men det forløsende målet lot vente på seg. Dvs helt til Marthe Bekkemoen endelig får den riktige ballen å jobbe med; en bakromspasning hun iskaldt setter i mål. 1-0 til pause. Så, en corner som Anna Thea går fram og slår. Ballen går over alle, men ikke Emelie. Hun kaster seg fram som en kobra og avslutter liggende i lufta knallhardt i mål. Ekte goalgettermål, og hennes andre mål i turneringa. Stor glede over denne. Hvis Karate Kid 17 kommer er Emelie en naturlig kandidat til hovedrollen.. Nå er dere gruppevinnere!!
Til slutt kommer.. Hvem andre?? Eline Jensen selvfølgelig, på løp. Hun får ballen og scorer sikkert sitt fjerde mål i cupen. Imponerende! Margit Josefine sto veldig bra idag også, plasseringssterk som hun er, men ulik de fleste ordførerkandidater vil hun ikke ha skryt selv, men fordeler ansvaret over på forsvarsrekka; De gjør meg god sier hun ifølge Elin. Hun får min stemme ihvertfall. Hun og forsvaret har holdt nullen i alle tre kampene. Veldig bra kaller vi det! Til slutt; Elin brukte 21 spillere i denne kampen!!

Nå får jentene walk-over i 32-dels finalen imorra, og en hel dag fri. Den skal de bruke til shopping. For guds skyld Elin, kjør dem til Oslo City og ikke Sandvika Senteret, ellers kan de komme til å slite seg ut med gåing hele dagen!!!

Ørje Lørje


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29917 ]