Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle Flisa Traktor
Statoil Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Sparebank 1
Lund Elektriske
Eurosko
Åsnes Renholdsservice
Autoservice Solør Bernt Gundersen Graveservice
Puls Flisa Eidsiva
Inkmann Klubben as
Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

MIRAJINTOM VÅRE HERJER INNI BIIN!!!
[1.8.2013]

Store Bergan sto på motsatt side i 16-delsfinalen idag klokka 10.00. Nå er klokka 12.00 og jeg sitter med fasiten i hånda; VI VANT 1-0 OG ER VIDERE!!!!

Kampen var selvfølgelig spennende til siste spark, men først må jeg fortelle at jentene våre var og så 32-delsfinalen til Store Bergan igår. Laget hadde da ikke spilt på verdens største register, men idag hadde de hevet seg mange hakk og gitt jentene våre god motstand.
Det ble en annen kamp en tidligere, Store Bergan spilte mye høye baller og skapte noen problemer for oss. Men som tidligere maler jintom våre på, og begynner å skape sjanser, og etterhver mange av dem. Vi får en corner, Anna Thea slår den som vanlig. Inne i feltet er Emelie(Kobrajinta)Bakåsmoen i full fart, som den boksspellarn ho er, og flikker ballen mot mål. En Store Bergan spiller prøver å gjøre seg liten, men det blir naturstridig og umulig; HUN LØPER BALLEN IMÅL!! VI LEDER 1-0!!
Resultatet står seg mot slutten, da går Store Bergan over til to spisser, så tre spisser. Elin vil ikke at jentene skal legge seg for dypt bakpå, og forsterker midtbana med en spiller til. Det blir uhyre spennende, men jintom våres er best og vinner fortjent avansement.

Etter kampen var gleden naturligvis stor. Alikevel kom Elin med en jordnær rapport; Jentene hadde spilt med høye skuldre idag, og vårt gode pasningsspill etter bakken fikk lide litt pga det. Alikevel ser hun det positive i forsvarsspillet vårt som har vært stødig og bra, og sisteskansen vår, Margit Josefine, trekker hun fram i samme åndedrag. Det går allerede rykter om at Arbeiderpartiet vil ha henne med på lista ved neste valg. Margit Josefine, du er for bra for dem.. Alt for bra!
Elin roser innbytterne også som kom inn og ville yte og vinne kampen, og idag brukte hun 17 spillere, så mange fikk sjansen.
Hun kan også fortelle om stort påtrykk fra media og tilskuere.

Til slutt melder spørsmålet seg; Hva skjer nå??
Jo, jintom våre skal spille 8-dels finale mot et afrikansk lag som heter Bring Children på bane B8 på Ekeberg. Kampen starter klokka 16.30 idag. Derfor, alle solonger i biin, skulk ærbe og utsætt alt tel imorra og møt opp og hei på jintom våres. Ingen lag i Kjellmyra har gått forbi 16-dels finale på de siste 25 årene, så dere må nyte anledningen, jenter! Lykke tel videre, og vi heier på dere!!

P.S: Ole Søren er på væg innover for å se på og heie på dere!!

Ørje LørjeTilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29927 ]