Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Puls Flisa Bernt Gundersen Graveservice
Kiwi Flisa Statoil
Eurosko Intersport Flisa
Inkmann Autoservice Solør
Lund Elektriske
Klubben as
Eidsiva Fiskå Mølle
Fargerike Flisa
Åsnes Renholdsservice Flisa Traktor
Sparebank 1
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Forsinket kamprapport og jintom våres er gær bra..
[5.8.2013]

Kærom tapte 1-3 mot Ringsaker hjemme på mandag. Kamprapporten kommer dessverre ikke før nærmere helga pga tidsklemma.
Jintom våres gikk inn på andre plass på nettsida vår over treff pr dag under Norway Cup. Deres innsats var strålende, og litt av solskinnet smittet over hit. Takk for innsatsen på bana og nett, jenter.

Under følger Sagaen om Kjellmyrafolket, del 8

Cirka nåtid:
Styremedlemmene i Kjellmyra er samlet etter forespørsel fra rådets leder, Gerd Karin. Bjørn Ola Bakken varmer opp stemmebåndene med å synge akkorder, mens Roy Erik og Ole Søren sitter og snakker om siste nytt. Resten drikker kaffe og slapper av. Gerd Karin hoster lett og sier at møtet er satt, og begynner å legge fram møteplanen. Aller øverst på dagsordenen er hennes drøm og advarsel fra Kjell Inge Lada. Allerede nå sier Bjørn Ola at han er uenig, ikke så veldig, men nok til å si det, men mest for å la stemmeprakten sin runge ut over lokalet. Det blir notert, og møtet skal til å skride naturlig framover, men en forferdelig ulåt forstyrrer alle tilstede. Jane Villadsen prøver å rope til de andre for å finne ut hva dette støyet er for noe, men de andre sitter bare rolig og rister på hodet, oppgitte. Lyden kommer fra parkeringa utenfor, så hun går bort til vinduet for å se ut. Der ute står Narve Marve og traktoren hans med blårøyken spyende ut fra pipa. Han sitter og ruser motoren så hardt at det minner mest om en jetmotor som blir testet på en Airbusfabrikk.
-Hva slags galskap er dette? roper hun til de andre styremedlemmene.
Ingen kan høre hva hun sier over dette infernoet, men igjen rister Gerd Karin på hodet der hun sitter bakoverlent med armene i kors. Jane løper ut, en smule sint og irritert over oppførselen til et såkalt voksent menneske, for å konfrontere Narve med oppførselen hans. Idet hun nærmer seg traktoren kjører han avgårde. Han kjører ikke langt, bare til andre siden av samfunnshuset. Der parkerer han og begynner og gjenta rusingen av sin spesialbygde traktormotor. Hun løper etter ham, fast bestemt på å snakke med ham. Igjen kjører han avgårde, denne gangen stopper han ved garasjen og reklameskiltet. Nå kommer andre styremedlemmer løpende ut for å hjelpe Jane med å fange denne barnslige bråkebøtta som er iferd med å ødelegge styremøtet. Idet de nesten har omringet ham, oppdager de at sirkelen ikke er fullt sluttet, men at veien mot klubbhuset er åpen. Narve kjører avgårde i luka så grusen spruter, rundt idrettsanlegget, og opp unnarennet til hoppbakken. Han slipper unna. Så blir det fredelig i Parken igjen.
Jane er fremdeles sjokkert over det som nettopp skjedde, men de andre medlemmene av rådet beroliger henne med at dette er faktisk normalt når Narve ikke får viljen sin. Da blir han som en surmulende treåring med en diger traktor. De går inn igjen og fortsetter styremøtet. En time senere har de blitt enige om hva som skal gjøres videre, og hvilke virkemidler de må benytte. Da hører de en traktor kjørende i 180 langs hovedveien mot Flisa. Igjen våkner harmen i forsamlingen, og stemmenivået stiger med flere desibel, men denne gangen bare kjører han rett forbi. Lite vet rådet om at det er Oline som har sendt ham avgårde til butikken. Det er tomt for melk i Possåsen..

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29938 ]