Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Bernt Gundersen Graveservice
Autoservice Solør
Eidsiva Eurosko
Fargerike Flisa Fiskå Mølle
Flisa Traktor
Inkmann Intersport Flisa
Kiwi Flisa Klubben as
Lund Elektriske Puls Flisa
Sparebank 1 Statoil
Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Nytt tap for kærom..
[17.8.2013]

Vi reiste opp til Trysil for å møte Sven Erik Sætres Trysil FK A-lag. Det endte med et tap. Jeg kliner til og kaller det, utifra sjangser og kamputvikling, et bittert 1-0 tap..

4.Div avd 3
15 serierunde
Fredag 17 August 2013
Trysil FK-Kjellmyra IL 1-0
Trysil Idrettsplass

Dommer: Ærverdige Joakim Weme

Laget: Stian

Martin-Thor-Kent R-Phillip

Magnus B-Dag Erik-Lasse-Torgeir

Allan

Benja

Tretten mann ble med nordover for å sette standarden, og for å få laget tilbake på vinnersporet. De møtte Trysil FK sine ellve utvalgte, og mot slutten av 1.omg kom det en trysling til, dermed ble de tolv. Kampen åpner med to lag med god defensiv kontroll, lite kreativt blir skapt verdt å skrive hæmmatte om. Vi må nesten vente tjue min ut i omgangen før Stian blir testet, men han holder mesterlig. Utover omgangen blir han testet ytterligere tre ganger på en måte som krever hans fulle konsentrasjon og evner. Blant annet to beinparader som holdt meget høy klasse. Skapte vi noe? Det kan jeg love deg! Vi er alene gjennom flere ganger. En gang der Benja blir taklet etter å ha passert keeper, men han faller ikke, dermed heller ingen straffe. Alikevel, solid Miraspill i denne omgangen. Mot slutten av omgangen bytter Magnus A inn for Magnus B.

Pause: Trysilcupen hadde samlet utrolig mange folk i Trysil Parken, og biler.. De sto nesten ut i veien! Moro og se så mange barn som samles for lek og konkuranse med lærkula, og foreldre som heier. Bra for rekrutteringa i Trysilområdet. Morsomt!

2.omg: De åpner med et innkast, laaaangt som vanlig, som vi klarerer ut. En trysling header tilbake fra mellomrommet til spissen, som header ut til sin høyre ving som kliner til. Jeg ser ikke utgangen av skuddet fra min vinkel, men muligens det skifter retning etter å ha passert mølja forran mål. Uansett, 1-0! Vi har spilt bra i denne kampen, mye banespill og hardt arbeid av alle har blitt lagt ned, og vi gir ikke opp. Fortsetter og skape mange sjangser og halvsjangser. Ingen 100% muligheter som i første, men store nok til at en skal sitte. Det klarer vi ikke, til tross for en kraftig dominans siste kvarteret hvor Trysil bare slår ballen opp og satser på en relativ hurtig, men sterk spiss, og vi stanger mot forsvarsmuren de har bygd opp. Det hjelper ikke, dommeren blåser av og vi har tapt vår syvende på rad.

Sammendrag: Sitat Karlsen; Forbedringer i alle ledd!
Er aldri fornøyd med å tape, men idag tapte vi ikke på innsats. Den lå i bunn hos alle, og jeg følte at alle kærom ville vinne denne kampen. Fortsetter vi slik kommer det poeng! Vil trekke fram forsvaret vårt som var velfungerende, og spesielt Martin som spilte sin beste kamp på veldig lenge. Godt og se deg tilbake i form. Hele laget spilte bra som et kollektiv, men jeg vil lyse opp navnene til Dag Erik, Lasse og Benja. Det betyr at jeg likte hva sentrallinja i laget dreiv med, noe vårt hederlige resultat reflekterer, og hva vi så bli prestert. Jeg synes Stian sin kamp var hans beste i år, og du blir av meg banens beste. Sweeper spillet ditt var utmerket og du holdt innlegg sikkert i feltet! En av grunnene til at de skapte såpass lite som de gjorde.
Dessverre holdt det ikke idag, kærer. Vi tapte mot et hardtarbeidende Trysil lag med en godt fungerende bakre firer og keeper. Takk for i år, og lykke til med resten av sesongen Trysil FK!
Vi trenger all hjelp vi kan få for å snu dette, har derfor varslet Paven om at han skal nevne Kjellmyrakærom i sine bønner og velsignelser. La oss håpe at høyere makter kan hjelpe oss, om ikke annet slipper vi ihvertfall at de motarbeider oss!

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29945 ]