Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Klubben as Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Fiskå Mølle
Autoservice Solør
Åsnes Renholdsservice Intersport Flisa
Eurosko
Sparebank 1 Statoil
Flisa Traktor Puls Flisa
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Tap i lokaloppgjør!!!!!!!!!!!!!
[24.8.2013]

Vi tok imot Fæssa til kamp. Den ble en jevnspilt første omgang, og en slitsom 2.omgang..

4.Div avd 3
16 serierunde
Torsdag 22 August 2013
Kjellmyra-Braskereidfoss IL 0-3(0-1)
Kjellmyra Idrettsplass

Dommer: Ærverdige Marcin Jaskolski, Løten FK

Laget: Stian

Martin-Thor-Kent R-Patrick

Magnus B-Roger B-Lasse-Dag Erik

Terje

Benja

Vi tok imot Fæssa til vårt fjerde og siste lokaloppgjør denne sesongen. Kampen starter i veldig høyt tempo, mye måk og mæl, og kuting selvfølgelig for å nå igjen det som kom begge veier. Skjer ikke mye forran målene. Så gir vi bort en corner. Fæssa har en snitthøyde på 1,70, så jeg antok at dette skulle vi klarere. Det klarte vi også, men alt for kort, så en av motstanderenes spillere får brasset inn 0-1. Bra avslutning, Stian var sjangseløs. Så får vi rødt kort via to gule på 2,5 min, og må spille de siste 70 min med 10 mann. Fæssa går ut i en 4-4-1-1 formasjon, og deres taktikk lykkes overraskende godt, siden Kent var ute i mellomrommet for å støte oppi, og endte opp med å bli utvist. Vi avslutter omgangen med et frispark som Terje knaller rett over krysset. Bra fart i den. Det summerer opp årets kjedeligste 1.omg i Parken.

Pause: Mie fælk i Parken kom fær å se 11 toppatletiske Kjellmyrakærer jobbe inn en seier. De ble skuffet over å se kun 10 komme ut til

2.omg: Lasse måtte gi seg pga smell. Roger B ut med skade etter 50 min, og etterhvert ville mange andre bytte også, så hele kamptroppen fikk spilletid. Ruben(El Presidento)Kristiansen spilte sin første kamp i år. Det var høydepunktet i denne kampen sett med Kjellmyraøyne. For i andre omgang spiller Fæssa litt mer fotball, og får ganske tidlig 0-2. De har mange skudd utover i omgangen, men Stian har en ny GOD kamp, og blir kåret nok en gang til dagens Miragutt. Han må redde flere gjennomløpinger som spissen foretar hvor han er alene gjennom. Vi skaper minimalt. Noe på dødballer. De handser inn 0-3, men ingen bryr seg om det. Denne kampen var avgjort etter 0-2.

Sammendrag: Hva skjer`a da keepern blir kåra til banens beste hver kamp?? Og hvorfor scorer vi ikke mål? Viktige spørsmål, og vi vinner ikke før de blir besvart. Jeg noterer det 8. tapet på rad. Tredje uten å score. Ros til dommertrioen, og hoveddommer Marcin Jaskolski spesielt, for en fin tone og bra plassert list.

Bæste følelsen i væla er å væra en tå de bæst trente Kjellmyrakæra.


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29795 ]