Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør Flisa Traktor
Eidsiva Eurosko
Puls Flisa Kiwi Flisa
Fiskå Mølle Bernt Gundersen Graveservice
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske Intersport Flisa
Statoil
Fargerike Flisa Inkmann
Sparebank 1
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Rapport fra Grueturneringen!
[24.8.2013]

Smågutta og minigutta våre er med..

Klikk her for resultatservice fra turneringa.

Minigutta(9 åringer) har tatt seg godt til rette første dagen med to seire, en uavgjort og et tap. Laget ledes av Per Anders Bakke og Geir Arne Framås. De biter godt ifra seg i den lokale serien, har jeg blitt fortalt, flere store seire. Fire av gutta var ballgutter forrige A-kamp, men fikk ikke ønsket sitt oppfylt om å få velge selv hva de ville ha i kiosken etter kampen, men måtte nøye seg med en is.. Jeg kunngjør herved, forran alt som kan lese og gå, at ønsket til de fire guttene er min lov neste A-kamp, 14 september klokka 15.00. Da møter vi Engerdal SK hjemme. En lapp skal ligge tilgjengelig for kioskvakta lydende: "La de fira gutta få en brus, en sjokolade og alle vafflene de klarer å spise! Hilsen A-laget"

Smågutta tapte de to første for dagen, den andre ufortjent. Men lik alle Kjellmyrakærer liker de ikke å ligge nede for lenge.. Siste kampen gikk mot Løten Nordbygda, og det var jevnt lenge. Jonas Dammen ladet kanonen og satte inn 1-0. Feiringen foregikk på brasiliansk vis, verdig scoringa. Løten utlignet rett før pause, et bra angrep som Andreas ikke hadde sjangs til å avverge.
I siste omgangen startet gutta godt, og Håvard Holtet avsluttet forbi keeper til vår lettelse. Vi hadde hatt et bra trykk, viktig og ta ledelsen tidlig.. Sander Fosseid hadde kommet inn i pausa, og det var han som fosset ned venstrekanten og skaut knallhardt via stanga og inn. Det ble en bulk i lettmetallet, dessverre, Grue IL. Så hardt var skuddet. Her må det sveises, send regninga til Mira! Alikevel skal vi være glade for at han ikke traff keeperen, han hadde gått gjennom nettet hadde han redda!!
Så kom et Januz-show; HAT-TRICK!! Knallgode avsluttninger. Sander putta et til før Sebastian avrundet det hele til 8-1. Var det en tåre jeg så i øyekroken til Erik Holtet?
Herlig fotball av en herlig gjeng! LYKKE TIL IMORRA!
Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29798 ]