Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eurosko Sparebank 1
Statoil Flisa Traktor
Puls Flisa Kiwi Flisa
Klubben as Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Fiskå Mølle
Autoservice Solør
Åsnes Renholdsservice Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

ENDELIG ER VENTETIDA OVER!!!
[31.8.2013]

Vi måtte utkjempe et slag uten sidestykke hva angår nerveslitasje, og tida har vel aldri gått saktere, men til slutt gikk vi seirende ut av kampen mot Ridabu!! Lettelsen var.. ENORM!!

4.Div avd 3
17 serierunde
Fredag 30 August 2013
Ridabu IL-Kjellmyra IL 1-2(0-1)
Black River Park

Dommer: Kim André Østhagen, Stange SK

Laget: Henning(K)

Kjell_V-Thor-Arve-Allan

Benja-Mattis-Christer-Patrick

Roger B

Magnus A

Klikk her for musikk til rapporten.
Kampen var hauset opp på forhånd via diverse mediekanaler (som anerkjente BRP.no o.l) som "Det beste siden freden kom i fem`og førr". Det så bare ikke sånn ut da kampen startet, da var lagene forsiktige, bakromskvelende og duellhissige. Vi spiller litt best de første 25-30 minuttene, men skaper ikke all verden. Ikke de heller, men noen gavepakker får de av oss iform av slurvette oppspill. Etter 20 min kommer et innkast. Roger B vinner hodeduellen som oppstår, Magnus har løpt inn bak og luftet at det ville skje. Han lar ballen sprette før han lobber over en utrusende, pressende stopper, demper ballen og legger den nesten død. Nå er han på 5 metern, men istedet for å skyte passer han til Patrick som ikke kan bomme. 0-1!!! VI LEDER!!! HÆÆ?? JA, VI LEDER!!
Etter dette tar de dessverre over banespillet, ikke fordi vi blir feige, men fordi Ridabu har et godt lag med et fungerende spillsystem. De skaper ikke så mange store muligheter, men til tider er det som overtallsspill i hockey mot Kjellmyras målgård. Bra bevegelse og pasningsspill av Ridabus beste. Befriende at dommern sier at pausa er her.

Pause: På Pukmoen sitter Tipper-Turid med ei Woodoo-dukke av Thor Arnstein, og et par nåler hun trer inn i beina på dukka. Hun ler samtidig som Thor faller og ramler rundt på Black River Park. Han har oppsøkt lege, men han påstår at det er fantomsmerter. Dette tror ikke Ole Søren på etter et tips som har kommet inn, og handlingssterk befinner han seg ved Trolltjernet på en pram. Knut Narve ser at Thor sliter, og sender ei tekstmelding til Ole Søren om det. Han, ikledd en passende grønn vernehjelm, mottar beskjeden og sender alt jernskrotet som ikke ble kastet i FRP sin skrotcontainer på Kjellmyra, rett til bunns. Et passende offer til de rette avgudene eller gud.. I verste fall en dråpe i havet med forurensing.
Måtte det hjelpe, tenker han.

2.omg: De fortsetter å trykke på ifra start, men har gjort noen justeringer som gjør at de kommer nærmere målet vårt. De skaper sjanser og ser generelt livlige ut. Spesielt deres unge spiss, Åsmund Jødahl kommer til mange farligheter, men med en litt dårlig førstetouch ødelegger han ofte for seg selv. Etter ca 65 min klarer de å utligne. Vår stopper, Rino, skal ta ned ballen, men feilberegner. Bana har en sprett vi fra Kjellmyra ikke er vant med, og vi så det flere ganger iløpet av kampen. Henning er på avsluttninga, men den faller i beina på en Ridabu spiller, og 1-1!
Her kommer det som er fascinerende med fotball. Etter utligninga slutter de og spille spillet sitt, og slipper oss inn i kampen. Vi prøver oss på litt av hvert, men etter 75 min kommer det som vil bli stående i Kjellmyrakrønikene som et kjempeangrep. Mattis får ballen på midten, spiller en god ball til Benja på kant som runder backen med en en-touchvending, og ruser ned kanten som en impala med turbo. Han slår inn på bakre, og der er Mattis på et langt, kraftkrevende løp og avslutter inn til 1-2!!! HAR DU SETT!! JAAAAA!!!! La kjerringa stå på kjøkkenet og surmule, glem onga i barnehagan og kast sæpla imorra, vi har SCORAAAAA!!! JAAAAA!!JA-JA-JA-JA-JA-JAAAAAAAA!!!!!!!! MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!
For en følelse. Men kampen fortsetter. Igjen føler jeg at de tar over spillet. Vi har en stor sjangse til å drepe kampen, men Benja avslutter like over mål. Istedet er det de som kommer opp, og.. DE FÅR STRAFFE!! Har du sett.. Og de bytter inn straffetagern, men han BOMMER!! Kan dommern ha psyka ham ut med å skritte opp flere ganger?? Var det 8 eller 9 skritt.. Nei, vent da!! Henning kasta seg mot riktig hjørne også. Etter dette er det noen nervepirrende minutter som liksom ikke vil gå, men til slutt blåses det. Vi har vunnet vår første på de 8 siste. Kontakt poengbanken, vi gjør et innskudd, poeng nummer 14, 15 og 16. Håper vi får god rente..

Sammendrag: Vi måtte ta poeng igjen, og klarte det. Hvem var helten som gjorde det?? Ingen, dette var en kollektiv seier, alle jobbet hardt og holdt en positiv tone og lagmoral kampen igjennom. Og vi VILLE vinne! Jeg må trekke fram noen i denne kampen, og de fem prinsene jeg vil rose er Allan, Mattis, Patrick, Benja og Roger. Kongen derimot i mine øyne var Arve. Veldig god var du ikveld, og du jobbet og vant alle dueller i lufta og langs bakken. Slik innsats er hva vi trenger! Ellers var laget vårt veldig ungt, foruten et par utprøvde veteraner. Hva blir det neste for oss; Kærom blir guttom?? Neidu, dæm får anlegge skjegg!
Noen kom bort til meg med en mobiltelefon, og ba meg lytte til den, samtala foregikk i klubbhuset på Mira. Jeg kunne høre Narve Marve snakke:
-Send et kondolansetelegram tel Japans Keiser Akhito, og beklag på våres vegne fær at vi itte har en japansk spellar i troppen enda.
-Men jeg tror ikke..
-BÆRE GJÆR DET!!! Vi må å slæppe ut 50000 kvite og svarte duer på plassen forran Peterskjærkja fær å ære has hellighet Paven. Han har nuk løggi søvnlaus mang ei nætt og vridd sæ og bedt tel alle skytsengler om hjælp fær å få øss ut tå uføret. Det er det minste vi kan gjæra i gjengjeld!!
-Har noen ringt Sanderud? spør noen.
-Dæm er på væg, svarer en annen.
-Du kan å fakse Erkehertuginna tå Kensington og melde at Knut itte kommer tel å delta på årets revejakt, nå prioriterer vi serieinnspurten!
-Helt tel slutt; kontakt rektorn eller dæm som har nøkkern tel Folkebadet! Nå har hælve bigdas hokjønn føri igjennom badet utenom åpningstid, nå er det kærom sin tur tel å feire!!

Samtala viser hva som ble befridd av kvaler etter seieren. Jeg synes dere fortjente et poeng, Ridabu, men denne gangen hadde vi marginene med oss. Det var på tide! Lykke til videre, og peace out, brothers from other mothers! En ting har dere vunnet allerede i min ringe, subjektive mening; Ridabu er best på nett! Gleder meg stort til å lese hva som foregår i klubben deres!
En liten analyse til slutt: Hva var forskjellen på laget som vant ikveld, og de lagene som har tapt åtte ganger på rad? Martin var på Birken, men det forklarer ikke alt. Eller..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!!Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29951 ]