Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Lund Elektriske Intersport Flisa
Puls Flisa Statoil
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1 Eurosko
Fargerike Flisa Eidsiva
Fiskå Mølle
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Sagaen om Kjellmyrafolket!
[3.9.2013]

Del 9 kommer noe forsinket, men bedre seint en aldri.

Passende musikk!

Akkurat for to uker, fem dager og fem minutter siden..
Rådsmedlem Roy Erik Myrvang kjører rundt på jordet med sin 750 cc crosser, da plutselig himmelen over ham eksplodere i lys. Det er et styremedlem som innkaller til ekstraordinært styremøte, og har sendt opp Kjellmyra signalet. Det er en svær lyskaster stående nede ved Gjesåssjøen, lysende helt opp til stratosfæren med Kjellmyralogoen. Roy Erik biter tennene sammen og gasser på hjem. Han må skifte, og lyskasteren bruker 1000 kr minuttet i strøm. Hva har skjedd, ettersom de kunne godkjenne bruken av den? En rask dusj senere setter han på seg cowboystøvlene og hopper opp på hesten og rir ned til klubbhuset.
På Myra er det et salig kaos. Folk løper rundt og kaster papirer opp i luft og roper alt mulig. Kaos. Roy Erik setter seg ned og venter på at fornuften skal komme tilbake til forsamlingen. Da tar Gerd Karin ordet. Hun forteller at Knut Narve har blitt kidnappet under et speideoppdrag i Kongo. Folk vil vite hva han gjorde der, var ikke det hva FIFA kalte rød sone? Narve Marve blir stilt til veggs og spurt. Han forteller at alle andre klubber også holdt seg unna området, derfor mente Knut at det ville være ideelt for dem og komme inn først. Store talenter kunne bli signert før noen visste de fantes engang, og Narve hadde latt seg overbevise. Roy Erik sitter rolig og leker med en usikret håndgranat mens debatten raser etter Narves versjon av saken.
Den norske ambassaden i Kinshasa blir kontaktet, og en diplomat hjelper til i de følsomme gisselforhandlingene med de Kongolesiske kidnapperne. Hele styret og Knuts familie blir sjokkert over å høre løsesummen som kreves; 300...Milliarder.. Dollar! Roy Erik sitter bakoverlent i stolen med beina på bordet og rensker neglene med en Rambokniv.
Diskusjonene og forhandlingene raser i flere dager. Rådet vil snakke med Knut. Høre at han lever og har det godt. De kongolesiske gisseltakerne godtar det etter timesvis med prating med den norske ambassadøren som har overtatt forhandlingene. Han forteller at han bor i ei kvisthytte uten tak, og at han dessverre ikke fant noen talenter før han ble tatt. Hele forsamlinga bryter ut i en lettelsens latter, over at han tenker på jobb i denne situasjonen. Bandittene skifter taktikk, og krever penger og biler, fyrverkeri og rent vann. Helt forferdelige krav som den norske ambassadøren nekter og godta. Roy Erik, som til nå har sittet rolig og tilbakelent fra forsamlinga, tar tak i en spade og kaster den ut gjennom det åpne vinduet, og griper telefonen. Han ber om å få snakke med sjefen for kidnapperne.
-Her er vårt tilbud; 300... Kroner... Delt i to! Halvparten først, resten etter at han er her. Og en brukt Toyota Hiace.
Det blir stille i den andre enda i ti sekunder.
-SOLD!! svarer han. He smells like a fish, we want him out!
Den norske delegasjonen i Kongo kan kort tid senere bekrefte; Knut er fri og på vei hjem. Spontant bryter det ut en fest i klubbhuset for å feire hans frigivelse. Midt i dansinga ringer telefonen. Et rådsmedlem tar den, og blir raskt hvit som et laken. Hun slipper telefonen til gulvet og utbryter:
-Noen ringte akkurat anonymt hit for å fortelle at ei heks har kastet en forbannelse over klubben!
Så besvimer hun...

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29800 ]