Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Puls Flisa Fiskå Mølle
Eidsiva Intersport Flisa
Inkmann Flisa Traktor
Fargerike Flisa Kiwi Flisa
Statoil Eurosko
Lund Elektriske Klubben as
Åsnes Renholdsservice Autoservice Solør
Bernt Gundersen Graveservice
Sparebank 1
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom taper igjen..
[10.9.2013]

Vi møtte Løten, og det kunne ha gått bra, men det gjorde det ikke..

4.Div avd 3
18 serierunde
Mandag 9 september 2013
Løten FK-Kjellmyra IL 5-4(4-2)
Løten Stadion

Dommer: Mikael Sandberg, Gjøvik Fotballforening (FF)

Laget: Henning

Kjell_V-Thor-Kent Roger(K)-Martin

Benja-Dag Erik-Terje-Patrick

Roger B

Magnus A

Klikk her for sang..

Kampen starter med at vi får et innlegg imot Henning, han velger og bokse ballen ut, men treffer en Løten-spiller i kneet og i mål. 1-0. Det var starten vi ikke skulle ha. Så fortsetter kampen en stund i et tempo ingen av lagene egentlig matcher og mestrer. Thor må gå ut pga skade, Espen I kommer inn. Så begynner Patrick og herje ned flanken sin, og backen på hans side blir satt på prøve. Innlegget ekspederer Magnus rett imål. To min seinere gjentar Terje prossesen, bra gjennomspill, men avslutninga krever mer av Magnus. Han skuffer ikke, og det står 1-2. Så begynner vi å rote med enkle pasninger som blir feilslått og brutt. Det gir kontring imot, Lars B scorer på innlegget, det står 2-2. Så begynner de og score på alt de kommer til på i en 5 min periode, og det står 4-2 til pause. En meget skuffende Myra omgang, her funka ikke mye, så til tider ut som et småguttelag, spes i egen boks og i presset på ballfører.

Pause: Jeg snakket med en av juniorene som hadde vært med ut til Possåsen, og Marve-gården, om hvordan treningsoppholdet hadde vært. Han kom med en merkelig historie..
"Først tok Narve telefonom våres, og sa vi måtte bruke krafse og spader tel å græva opp pottisom. Vi måtte bæra ut pottiskassom og fille dæm hælvfulle, fire i bredda. Traktor`n brukte han itte på jordet i det hele tatt, det var kun vi som tog de tonge taka. Etter ærbesdagen kjørte han øss ut i skogen tel en hoppbakke, og vi måtte flige opp og ned i unnarennet i nesten to timer. Da vi kom hæmmatte venta`a Oline på øss med middagen, pottiser med kokt gjedde. Å ho kalte øss fær Bastøygutter og tiltalte øss med nommer, itte navn. Vi måtte sæva i heijet på låven og væske øss i Værmundsjøen. Det er det værste je har opplevd. Bære sjå på blemmom. SJÅ!!!"
Disse barna, de sier de merkligste ting, sa Bill Cosby. Du har så rett, Bill!

2.omg: Nå starter et hardkjør mot Løten målet som varer uavbrutt i nøyaktig 30 minutter! Lenge siden kærom til de grader har dominert en kamp så massivt. Men dessverre er vi i denne fasen av kampen tilbake til gamle synder, vi brenner alle mulighetene vi får. Så, et oppspill til Lars som han foretar ei heftig finte på(1 av 1000000000 ganger funker den, Lars), bra avlevering og 5-2. Man kunne se lettelsen blant Løten gjengen. Phillip byttes inn. De har et stolpeskudd også rett etterpå. Men så er det vår tur igjen. Torgeir kom inn i første omgang for Terje, og han reduserer til 5-3, og Patrick skyter oss inn i kampen igjen etter et smart frispark, og 5-4. De velger og flytte Lars ned som midtstopper, og til tross for et godt Kjellmyrapress på slutten, og et par halvsjangser, de vinner og vi taper.

Sammendrag: Utrolig bittert tap. Vi trodde nok at Løten var bedre en de var. Det laget vi møtte i våres var en saga blott. Hva som har skjedd med troppen deres veit bare de, men dette var en kamp og et lag vi skulle ha tatt poeng mot. Det som skilte lagene, dessverre, var nettopp Lars B og den ene spissen deres som holdt under en halvtime på bana. Det er av sine egne man skal ha det. Alikevel var 2. omgangen vår kanskje noe av det beste vi har prestert i år, og 1. omgangen noe av det verste. Noterer meg at kuleramma var tilbake igjen også. Det er ikke bra. Det positive er at vi scorte mange mål og skapte mange sjangser. Vil også si noe om dommeren. Har merket meg at dommere som kommer inn i garderoben for å snakke med lagene før kamp, nesten alltid dømmer forferdelig dårlig. Grunnen til at jeg sier nesten er fordi dagens dommer synes jeg gjorde en kanonkamp, til tross for praten før kamp. Bra til å la spillet gå, nesten usynlig til tider, men der da det skjedde noe. Av våre synes jeg Patrick var best, etterfulgt av Magnus A og Benja. Storebror Bredesen spilte bra også.
Vi takker for i år, Løten og Lars, og ønsker dere lykke til videre. Fyttirakkern så fint anlegg dere har! Ikke mange som har det slik i fjerde divisjon.

Til slutt: Gratulerer Grue IL med opprykket. Merkelig at dere ikke klarte det ifjor, men det føles som om dere har spilt hele sesongen med et tredje div. mannskap i fjerde. Godt dere kommer dit dere hører hjemme. Lykke til med neste sesong og med forbredelsene deres på veien dit. Pepperkakestadionen deres har jeg dessverre spist opp allerede. Småsulten mens jeg venter på noe kjøtt jeg håper kommer før vinteren..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30073 ]