Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eidsiva
Sparebank 1 Bernt Gundersen Graveservice
Statoil Åsnes Renholdsservice
Autoservice Solør Klubben as
Intersport Flisa
Eurosko Flisa Traktor
Fiskå Mølle Kiwi Flisa
Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Puls Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom speller CHAMPIONS LEAGUE!!
[12.9.2013]

Vi tar imot Engerdal United til returmatchen i 132 000 dels finale i Champions League. Kampen starter klokka 15.00 på lørdag, 14.09 , i Parken.

Spådd: 14 grader og til dels kraftig regn før, under og etter kamp. Svak vind.

Forrige kamprapport mot Engerdal United: Klikk her!

Vi setter rett over til studio!Jan Åge Fjørtoft går hurtig og småløper rundt i gangene til viasats studio i Oslo. Han er irritert, siden dagens gjest, Narve Marve, er kraftig forsinket. Han har ankommet bygget med traktor, og rekker muligens ikke sendinga. Det har aldri skjedd før i hans Champions leagues sendehistorie. Han er stresset, så istedet for å sende produksjonsassistenten, løper han rundt selv. Han lurer på om det var en god ide og leie inn en person som har vært ute av offentlighetens søkelys i nesten tjue år, men det fristet og høre om hans tid i Sampdoria, Benfica og Manchester United som speider, og hva som fikk ham til å trekke seg tilbake. Kanskje han burde ha brukt Bratseth og Soler som vanlig. Etter å ha rundet et hjørne kommer han inn i en korridor som leder mot den bakre inngangen. Der står en langbeint blondine. Fjørtoft retter på slipset og senker farta til normalt, og begynner og tenke ut en vittighet han kan servere..
BOOOOOOOM!!!
Fjørtoft kaster seg hurtig til gulvet. Det var et hagleskudd! Det kan bare bety at enten har en gal mann kommet inn i bygget, eller så er det terrorister som utøver en terroraksjon her, akkurat som i München-massakren under de olympiske sommerlekene i München i 1972. Han spretter opp og roper til blondinen at vi må ut. Hun bare ser dumt på ham. Så hører han lyden av at noen trekker ned et toalett, og ei dør går opp. Ut stiger en mann som strekker fram hånda til Fjørtoft og sier;
-Narve Marve her, pilgrim.
Jan åge innser at smellet han hørte, faktisk var denne mannen som satt på do, og hilser på ham samtidig som han nærmest i samme bevegelse begynner og dra ham med seg mot studio. Blondinen løper ved siden av og forklarer at Narve stoppet for en kebab i sentrum, og ble fryktelig urolig i magen rett etter ankomst studio. Hun er assistenten til en assistent sin assistent, men bare gudene vet hvem sin assistent. Hun er en av mange som har søkt Narve, men altså den som fant ham. Fjørtoft sier ikke mer, men er lettet. Nå ser det ut som om de kan rekke det. Men mens han løper begynner han å tenke.. Vasket Narve Marve seg på hendene før han kom ut?

3,15 min senere..
Narve Marve, Ørje Lørje og Jan Åge Fjørtoft sitter i innspillingsstudioets stoler, kameramannen teller ned med fingerene. 3-2-1

Klikk her!

Fjørtoft: Velkommen til studio, og til Champions league kampen mellom AC Mira Og Engerdal United. Historiskt sus over kampen, det er første gang to norske lag møtes i turneringen. Med oss i studio har vi Ørje Lørje, freelance journalist, og Narve Marve, inside-mann i AC Mira og verdensberømt speider. Velkommen til dere.
Ørje: Tusen takk.
Narve: Takk fær det, Fjøra.
Fjøra: AC Mira har altså 0-1 og gå på siden bortekampen, og vil gå videre med uavgjort.
Narve: Kærom går fær seier. Farlig å satse på uavgjort i en så viktig kamp.
Fjøra: Det økonomiske aspektet ved seier har jo blitt vel så viktig som det sportslige i denne turneringa.
Ørje: Ja, og Engerdal United ønsker å bygge seg ei ny storstue for å huse kvinnelandslagets kamper. Den skal ha kapasitet på 5000 tilskuere har det gått rykter om. Avansement her vil gjøre finansieringen enklere.
Fjøra: Hva tror du om dagens utgave av AC Mira, er laget sterkt nok til å vinne?
Narve: Dæm har hatt en tung sesong i den hæmlie serien. Har løsna litt i det siste etter den værste perioden i klubben i manns minne. Men kapasiteten i laget er det ingen tvil om. Den er stor, dæm har bære itte fått det ut i år pga skader, sjukdom og diverse problemer med nøkkelspellere. Men tel dænna kampen er det glæmt. Uansett okke som starter vil dæm væra klare fær å jobbe knallhardt her i 90 minutter.
Ørje: Vi må å annerkjenne Engerdal United sin erfaring på dette nivået. De har allerede avviklet sin hjemmekamp, mens AC Mira vil måtte bruke mye ressurser på å få til et vellykket arrangement. Tv-biler skal inn, kommentatorbokser og egne adskilte tribuner må bygges for bortefansen.
Narve: Haff! Hær dom går det an å bli, Lørje!! Spellera har da full itte noe med det å gjæra! Dæm møter opp, kuter litt og speller. Punktum!
Fjøra: Hehe(Nervøs latter), ok, vi går videre. Hva tror du, Ørje Lørje, om Engerdal United.
Lørje: Døla`guttene har blitt vant til store begivenheter. I sommer var for eksempel Carola på besøk og ga dem en konsert. En internasjonal storhet som de booket inn på kort varsel. Laget har også ristet av seg den dårlige formen og begynt og vinne kamper igjen. De fikk Erik Nordgård til å komme hjem, han valgte Døla forran russiske rubler i Zenit, men han har ikke spilt den siste tiden. Muligens skadet eller studier. Ola Lund har funnet scoringsformen. En mann som kan bli tungen på vektskålen hvis kampen vipper.
Narve: Dæm har å klart å få igang Bjørn Lillestu atte å, en kær je har anbefalt Mira å ligga langflate etter å signere i tjugu år. Han er perfekt tel kærom sin profil, pluss 40 og kan hoppe. Tilhører adelen i Engerdal Uniteds historie. Imponerende gener. Dessverre litt lang kjøring tel trening om han hadde sagt ja tel AC Mira.
Fjøra: Hva med det taktiske, hvordan tror dere kampen vil utvikle seg?
Lørje: Mats Lund har vært i Trondheim og besøkt RBK, uten tvil for å høste av deres erfaring når det kommer til Champions league. Der sitter suksess i veggene, og hvor mange veggplater han fikk med seg hjem vil avgjøre graden av suksess han kan videreføre til Engerdal United, metaforisk ment selvsagt.
Narve: Hadde han møtt hauken sjæl, Eggen, veit je at dæm hadde angrepi frå første spærk. Hoftun er fær snill. Eggen tvang gutta tel å bæra måla rundt omkring i Trondheim sentrum i dagesvis da han var misfornøyd me noe. Slik får du resultater, merk mine ord!
Fjøra: Svakheter hos Mira?
Narve: Keepern. Vi såg det på Heggeriset å. Begge er goe keepere, uansett okke som står, men desto fleire båller som blir skøti utafær, desto meir slitne blir dæm. Dæm har itte kondis tel å kute å hente bållom, verken Stian eller Henning, rett og slett. Henning vart jo borte etter et langskudd oppi der. Dæm fann at`n sittende under et tre med reiken i munnvika, hælvvægas på vægen telbake, tryglende om at dæm måtte ringe tel Ullevål og sende et ambulansehelikopter opp med oksygen. Lurer på hærte dæven han fækk reiken ifrå? Det er itte alt her i livet en får svar på.
Lørje: Går rykter om at Kjellmyrastyret har gjort grep for å ta bort den X-faktoren.
Fjøra: Svakheten til Engerdalen? Narve.. Hallo!! Å herregud!! Er det en doktor her i studio??
Doktor: Jeg er lege!
Fjøra: Fort, han bare segnet om! For guds skyld, fort deg!
Legen: Kjenner noen sykdomshistorien hans, hva skjedde med faren hans?
Publikummer: Alle veit at han speidet ihjel seg!
Lørje: Han forsvant under et speideoppdrag i Canada.
Fjøra: Fort, gå til reklame!

Reklamepause!

Etter kort tid oppdager legen at Narve bare sov, og de vekker ham opp og fortsetter sendinga..

Fjøra: Velkommen tilbake. Vi tar imot spørsmål fra seerne. En "Hroar" sier "Det skulle vøri i som kom i studio og tippa!"
Lørje: Høres ut som janteloven ikke er helt død i dette landet. Tipper dette ikke er første gangen "Hroar" tråkker over streken.
Fjøra: En kommentar; "Synd du ikke er singel, Narve.."
Narve: He-He-He! Hæls dænna røyskatta at je er fornøyd med det lammelåret je har hæmme. He-He!
Fjøra: Det er en mann.
Narve: Men i alle dager! Nå har je aldri.. Jaja, det hendte jo at en kunne gå i feil seng da man kom hæmmatte frå festligheter i skuledagom, og itte gadd å stå opp atte, men det vækser en tå sæ.
Fjøra: "Kjetil44" er innlegget underskrevet med.
Narve: Makan.
Fjøra: Nytt spørsmål, "Er tretten år, kan skyte ganske bra, men syns jeg har store ører. Aliberti12"
Narve: Du duger, du kan skute, da er mie gjort. Store ører er bære en bonus, da hører du berre hær trænarn seier å.
Fjøra: Et spørsmål til, Narve. "Leser boka til Guardiola, "lissepasninger på kryss og tvers". Hva synes du om den, Marve?" Julie1 spør.
Narve: Fær noe makkverk, kast den ut tur huset, Julie! Itte le dæ lure tå dissa bondefangera og lurendreierom. Stol på Drillo, vår uendelig kloke og vise leder. Han veit bæst. Langt og gjennombruddshissig skær det væra, nå som kærn sjæl har lagt fotbållstøvlom på hylla.
Fjøra: Morsomt at du skulle nevne han. Vi har ham faktisk på telefon nå. Hvordan tror du dette ender, Olsen?
Drillo: Tøft å gjette resultatet her, men vil anta at muligheten til begge lag er 50-50.
Narve: Du fækk jo nylig kritikk fær å væra fær lite tilstede på banom i Norges land, se je spær rætt ut; Kommer du tel å overværa århundrets happening i Norsk fotball?
Drillo: Nei.
Lørje: Finns det en åpning for at noen av Myra-karene eller Døla`gutta kommer med i troppen til Brasil-VM?
Lørje: Hallo?
Fjøra: Tror han la på.. Ja, det får jeg bekreftet, han bare gikk midt i intervjuet.
Narve: Synd, je hadde tenkt tel å innvitere han tel hytta og på noa skærpe. Kanskje vende litt håndbak å.
Fjøra: Snart kampstart, vi må begynne og avslutte. Hvilke politiske konsekvenser kan kampen få?
Narve: Kong Harald har jo gått ut og sagt at en eventuell klage på kampen i ettertid skær behandles tå Kongen i statsråd, og itte UEFA. Alle skjønner hæssen væg det bærer, Kongen er jo skap-døla`gutt så det høller, etter alle gutteturom han har hatt oppi der sammen med gutter som Gjermund Eggen og Ole Ellefssæter. Vi håpte på fortsatt AP`E-styre, dæm er med øss. Nå vart det regjeringsskifte. Deffær, kampen bær avgjæras på bana, ellers blir det itte lett å få et resultat på det nie bakrommet. De blå kommer tel å logre fær Kongen, dessverre.
Fjøra: Velkommen Engerdal, og lykke til begge lag. Vi håper på en knakende god kamp.
Lørje: Jeg gleder meg!
Narve: Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!! Hører du mæ, Drillo? BÆSTE FØLELSEN I VÆLA ER Å VÆRA EN TÅ KJELLMYRAKÆRA!!! Jaggu, han la på..

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29933 ]