Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Autoservice Solør Sparebank 1
Eurosko Eidsiva
Statoil Fargerike Flisa
Lund Elektriske Flisa Traktor
Inkmann Fiskå Mølle
Klubben as Puls Flisa
Bernt Gundersen Graveservice
Åsnes Renholdsservice Intersport Flisa
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kærom ute av Champions League..
[14.9.2013]

Vi møtte Engerdal, og en 90 minutts løpetur senere kan jeg fastslå at vi tapte fortjent.


4.Div avd 3
19 serierunde
Lørdag 14 september 2013
AC Mira- Engerdal United 0-1(0-1) (1-1 sammenlagt,4-5 straffer..)
Little Anfield Park

Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK

Laget: Henning

Martin F-Martin T-Kent Roger(K)-Patrick

Benja-Mattis-Jørgen S-Eirik Ø

Dag Erik

Magnus A

Klikk her for meget passende musikk..

De åpner med en corner som vi forærer dem på sølvfat. Den blir selvfølgelig en halvsjanse, men Henning klarer å bokse den vekk. Benja får ballen og løper fra alt og alle på flanken, og innlegget smeller i tverra og ned. Stor mulighet der. Mats lund får et skudd i ansiktet og må ned for telling. Etterpå får han jaggu et til, men dette er enda hardere, så nå spruter neseblodet. Dommer må tillate en lengre pause. Etterpå får vi til et kjempeangrep, Magnus A sender ballen ned den venstre flanken vår, innlegget går etter klabb og babb til Mattis som kan score. Men.. Anullert for hands. Vi har spilt i 35 min da vi får kontroll på ballen, men klarerer den rett ut i farlig sone. De skyter først i egen spiller, returen blir skutt innom flere spillere og i mål. De leder 0-1! Kim Arne Enger blir kreditert scoringa. Skjer ikke så mye mer etter dette, vi tar pause.

Pause: Narve Marve står sammen med Bjørn Flismyren bak innbytterbenkene og henger på reklameskiltet . Han peker opp mot kommentatorboksen hvor referenten og Kjellmyrakommentatoren sitter.
-Fælj med nå etterpå. Skær je skræmme`n litt! sier Narve.
-Hehe, ja, gjær det, sier Bjørn.
Dermed går Narve Marve bort til traktoren sin, roter litt baki bak setet, før han finner det han leter etter..

2.omg; Je er nesten usikker på hva jeg skal skrive om denne omgangen. Det blir skapt nesten ingen ting av sjangser eller muligheter. Det som skal sies om spillet vårt er at vi justerte oss inn i forhold til offside linja deres som de mestret veldig godt i 1.omg, men linjemannen fortsatte og vinke på vane. Der fratok han oss en del muligheter. Alikevel kommer vi ikke unna det faktum at laget spilte dårlig. For vi skapte jo ingen muligheter! Det som kom ble blokkert av oppofrende Døla`gutter. De skapte bare noen halvsjanser de også, men ledet 0-1, så hvorfor stresse.

Sammendrag: Det var spådd kraftig regn ikveld, så vi skulle få skikkelig Champions League føre, men det uteble. Det hadde samlet seg en del folk i Parken også, til tross for værmeldinga, nesten rekord hva anngår tilskuertall utenom lokaloppgjørene. De forstår jeg veldig godt hvis de reiste hjem skuffa, for dette var ikke mye underholdende hva anngår kvalitet og Kjellmyraspill. Vi kom aldri igang føltes det som. Men alle holdt da ut hele kampen, og..
Ja, kom inn! Hei, Narve, jeg er litt opptatt akkurat.. HEI! HVA SKAL DU MED DEN??
Hva mener du? sier Narve.
DU HAR EN FØRTI CENTIMETER SAMEKNIV I HÅNDA!!
Å, dætta. Det er bære en rekvisitt ifrå Nykänen-treningsuka, Haha!!
HÆR DÆVEN GJÆR DU MED DEN HER?? Ja, best du går, ja. Tulling!! Hvor var jeg.. Mmmm.. Vi takker alle fremmøtte for det. Alle som har sett tabellen veit hva poeng betydde her ikveld, så kampen bar hele tiden en nerve over seg. Nå er det tre kamper igjen, mot mye tøffere motstand en vi har møtt de siste kampene. Det har Ringsaker også, og vi møter Nybergsund\Trysil 2, så alt håp er ikke ute. Men forbedringer må til i spillet vårt! Gratulerer tre debutanter med kampen, Ali Ahmadi, Jørgen Sæther og Martin Tangen. Sistnevnte ble kåret velfortjent til banens beste. Farvel til våre defensive dødballproblemer sier vi etter hans ankomst.
Vi takker Engerdal for en morsom sesong og opplevelse. Leo Tolstoj sa at livet er bare kulisser for kjærligheten, og han har helt rett selvfølgelig. VI ELSKER CHAMPIONS LEAGUE!! Lykke til videre med sesongen, og gratulerer med deres første borteseier. Kanskje møtes vi til neste år, tiden vil vise..

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

PS: Ønsker Engerdalen SK lykke til videre i Champions League også. Narve ble sittende under trekninga til tross for at vi gikk ut. Muligens det kom av at han mimret over alle barndomssomre med æbborrfisking i Drevsjø. Hvem veit!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30133 ]