Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa Sparebank 1
Eidsiva Klubben as
Flisa Traktor Fargerike Flisa
Inkmann Fiskå Mølle
Eurosko Kiwi Flisa
Lund Elektriske Puls Flisa
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Åsnes Renholdsservice
Statoil
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Nytt tap..
[24.9.2013]

Nybergsund IL Trysil 2 kom på besøk, og reiste med alle poengene. 1-6 tapte vi.

4.Div avd 3
20 serierunde
Mandag 23 september 2013
Kjellmyra IL-Nybergsund IL Trysil 2 1-6(0-3)
Parken

Dommer: Stein-Tore Mathisen, Brandval IL

Laget: Henning(K)

Martin F-Jørgen S-Kent Roger-Kjell_V

Benja-Mattis-Terje-Patrick

Roger B

Magnus A

De scorer etter 1 min via sin venstre flanke som blir spilt igjennom. Så redder vi en corner på strek, før vi får en stor mulighet. Dessverre skyter Magnus, alene med keeper, utenfor etter en passning fra Benja. Så scorer de et til, denne gangen fører midtbanespilleren ballen langt før han skyter hardt nedi hjørnet. Vanskelig for Henning, han skaut fra 16 m. Spillet bølger litt etter dette, og vi skaper faktisk to store muligheter til, og noen halvsjangser. De avslutter omgangen med å spille igjennom sin venstre flanke igjen, og nok en gang scorer han alene med Henning. 3-5 i sjansestatistikken. 0-3 på tavla.

Pause.

2.omg: De bytter ned laget sitt noe til denne omgangen, men startet med noe færre unggutter en oppi Nybergsund. Alikevel hadde de en guttespiller(tror jeg) i mål. Et frispark fra Mattis blir slått for langt, men Benja løper opp den, slår den inn mot mål rett før den spratt ut. Der havner Jørgen i duell og Ørjan kan pirke inn 1-3. Rett etterpå slår vi bort en ball på et frispark, som de slår øyeblikkelig kontra på. Spissen deres lobber over Henning som prøver og løpe ut, og 1-4. Etter dette ser det ut som om mange av gutta henger med hodet. Det er ikke arti å tapa fotballkamper. Det ender 1-6 etter at de satte to til i sluttminuttene.

Sammendrag: Vi måtte ha poeng, men tapte. Ringsaker vant sterkt 4-0 hjemme mot Rena, dermed, vi ligger veldig utsatt til, og har rykket ned hvis ikke spissfindigheter og fremtidige resultater kan redde oss. Resultatene har gått vår vei en god stund i avdelinga, men vi har ikke klart å levere noen resultater selv. En seier på tolv siste, og sluppet inn 67 mål. Vi slapp inn 65 i fjor også, med to kamper færre i serien. Men ifjor scora vi 42 mål, til nå i år bare 28.
Jeg snakket med Jørgen Sæther etter kampen, en av våre beste menn ikveld og nysignering fra KIL`s Elite jr.lag. Jeg spurte ham hva han syntes om kampen. Han svarte at han følte vi ble kontret i senk. Der har du kamp\ og-sesongoppsummeringa i en setning.

Bæste følelsen i væla er å væra en tå Kjellmyrakæra!

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30065 ]