Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Statoil
Eidsiva
Puls Flisa Klubben as
Fargerike Flisa Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Kiwi Flisa
Intersport Flisa Eurosko
Autoservice Solør Sparebank 1
Lund Elektriske
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kampreferat treningskamp Kjellmyra - Galterud
[23.2.2014]

Vi samlet oss sammen med Galterud på Løten kunstgress for å hæppe litt ball og kjenne på formen. Litt sløve taktisk, og februarform gjorde at Galterud nok fremsto litt bedre enn oss.

Undertegnede kom 5 minutter ut i kampen, da sto det allerede 1-0 i protokollen som hadde kommet etter slurv hos oss.
Resten av førsteomgangen gikk forholdsvis likt for seg, begge lagene forsøkte å holde ballen på bakken, og det ble slått forholdsvis lite langt. Vi hadde flest feilpasninger, og Galterud mer eller mindre kontret oss i senk. Og setter hele 3 scoringer til i løpet av førsteomgang, samt et mål som ble korrekt annulert for Offside.

Oppsummert så er Galterud bedre enn oss i de fleste ledd i førsteomgang, de vil mer i duellene, er mer treffsikre med pasninger og er hurtige fremover når de bryter. Vi har også noen få sjanser uten at vi setter keeperen til Galterud på noen veldig store prøvelser.

I pausa ble det foretatt noen bytter og om det var derfor eller at Galterud var slitne skal ikke sies, men vi løfter oss mange hakk og er tidvis en del bedre enn Galterud. Vi skaper flere sjanser foran mål og har faktisk 4-5 sjanser som bør settes, men udyktige i avslutninger samt flaks hos keeper'n til Galterud utgjør forskjellen.
Galterud setter 1 mål til i 2. omgang og sluttresultatet ble 5-0.
Vi får prøvd ut mange forskjellige ting og fra en tilskuers ståsted så ser det ikke så aller verst ut, om vi klarer å skjerpe inn på personlige feil og duellspillet.

Her er trenerens ord om kampen :
Har sett litt på positive og negative ting i etterkant av kampen i går. Det som sviktet mest for oss i første omgang var alt for mange personlige feil/pasningsfeil i laget og for dårlig jobb defensivt. Dette i tillegg til mye slurv og dårlige klareringer innenfor egen 16-meter. Ble vel også tatt litt på "senga" av en motstander som var noe bedre enn det jeg hadde forventet og det må nok jeg stå til ansvar for. Det positive må jeg si at vi var mye mer nøyaktige og løftet oss veldig i 2.omg, skapte 3-4 store sjanser og var etter min mening mye bedre oppe i presset denne omgangen. Men må ta frem at begge juniorene som kom inn siste 30 var meget positive. Vi fikk testet ut mange spillere i går og noen på litt uvante plasser og fikk sett at vi fortsatt har mye å jobbe med fremover på trening neste 2 mnd. Vi må husker at det tross alt bare var ei god treningsøkt og får muligheten til å testet ut mye og lære masse i slike kamper. Til slutt må jeg også si at Galterud overrasket meg og spilte veldig god fotball.

Wegard.

Ja, da har altså Wegard blitt tatt på senga av Tommy Gjerde, og Halvor fikk 20 minutt som spiss, og vi ser fremover mot neste treningskamp som er allerede førstkommende lørdag.

-- Henning
Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30068 ]