Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Fiskå Mølle Flisa Traktor
Statoil Kiwi Flisa
Fargerike Flisa Sparebank 1
Lund Elektriske
Eurosko
Åsnes Renholdsservice
Autoservice Solør Bernt Gundersen Graveservice
Puls Flisa Eidsiva
Inkmann Klubben as
Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Status 1. april! Nye spillere inn og andre ut
[1.4.2014]

Da står det 1. april på kalenderen og status i troppen er bra! Nye spennende spillere inn og noen andre får prøve seg i høyere divisjoner...

Da skriver vi 1. april på kalenderen og det er få uker igjen til seriestart. Troppen ser bra ut og treningsoppmøtet er veldig bra. Vi er pluss/minus 20 stk på trening noe som gjør at treningene kan gjennomføres med kvalitet og Wegard kan velge ut de som gjør seg best til neste kamptropp. Med en så stor stall vil Wegard få en vanskelig oppgave foran seg når sesongen drar seg til, men det er god giv i gruppa og sesongen er lang, så regner med at dette går fint.

Vi har fått inn en god del nye spillere, mer om dette etter at vi har ønsket Torkild Moberg lykke til i Ham Kam. En fra trenerteamet til Ham Kam var og så på kampen vi spilte mot Rena og ble imponert over Torkild's innsats. Og etter prøvespill på mandag formiddag, ble han klar på kvelden og var og tok farvel og ønsket resten av myragutta lykke til med sesongen på mandagstreninga. Vi gjør det samme og sender Torkild mange lykkeønskninger!

Av spillere inn har følgende signert for Kjellmyra :
Marius Kornstad (Vaaler), Magnus Bjørneseth (Forsvaret), Halvor Kveseth (Flisa), Sinde Løe Bing (Stavanger IF, tidligere KIL og noen sesonger i Grue), Fredrik Midtsundstad (lån fra Flisa), Anders Simengård (Vaaler), Mathias Svenneby (Vaaler), Yahya Swajet (Grue, Stig Bjørneseth (Hof), Joachim Snarvold (comeback). I tillegg til dette fortsetter Jørgen Sæther som kom sent i fjor høst, og gode gamle Søberg gjør comeback og begynner å komme i form.

Status på skadefronten : Robert ute med meniskskade uvisst tid, Henning ute med bruddskade i hofte i uviss tid. Begge må under kniven for at det skal bli noen spilleminutter i år, så får vi se hva som skjer.

Vi har også spilt noen treningskamper med varierende sluttresultat, men coach Wegard har valgt å fokusere på innsats og arbeidsoppgaver istedetfor resultatet og det er mye positivt å hente fra kampene, men det er også ting å rette opp i og arbeide med. Jobben med å rette opp i ting er vesentlig enklere med 20 mann på trening kontra 7.

Vi kommer tilbake med mer info nærmere seriestart, og med gressmatta på Kjellmyra som faktisk begynner å tørke opp litt smått så klør det i beina på en gammel fotballveteran. ;)

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30077 ]