Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann
Sparebank 1
Autoservice Solør Flisa Traktor
Eidsiva Eurosko
Puls Flisa Kiwi Flisa
Fiskå Mølle Bernt Gundersen Graveservice
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske Intersport Flisa
Statoil
Fargerike Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Tap i tett lokaloppgjør.....
[3.5.2014]

Det ble som forventet et tett og intenst oppgjør mot Fæssa da vi besøkte dem 2. mai....

Vi reiste til Fæssa for å reise kjerringa etter et tap mot Nybergsund 2 i serieåpningen. Det var gjort noen forandringer i laget og gutta virket veldig tent i garderoben før kamp.
Laget som startet var : Halvor, Marius, Espen, Ola, Martin, Benjamin, Jørgen, Stig, Anders, Magnus og Fredrik. Kampen startet litt forsiktig og som forventet med Fæssapress. Om man skal være ærlig så er det litt synd at alle de som hadde møtt opp for å se kampen ikke får se noen penere kamp enn det lagene leverer denne kvelden, men matta er humpete og nervene er utenpå drakta. Det blir mye som vi fra gammalt av kalte "måk og mæl" hvor fæssa dominerte langballprosenten. Fæssa produserer noen halvfarlige sjanser til å begynne med, men de klarer ikke å avslutte på mål. Alt de gjør forsvinner over eller utenfor, eller de blir avblåst for offside. Kampen setter seg litt etterhvert og Fæssa blir litt motløse og fra 25 minutter spilt så går det i det samme. Midtstopper eller back får ball og forsøker å slå opp på en spiss med kanter som fyller på bak. En i utgangspunktet grei taktikk, men når våre midtstoppere i Espen og Ola vinner alt som er av hodedueller så setter vi en effektiv stopper for deres spill.

Det må jo sies at det må ha vært kjedelig å være midtbanespiller i går da ballen stort sett gikk over dette leddet, spesielt fra de grønnhvites side, som slo langt og brøyt opp med noen forsøk på å komme rundt på kant, og det var vel da de var farligst frempå også.

For vår del forsøker vi litt forskjellig, både å slå langt og å holde ballen på bakken. Men vi får ikke opp noe særlig tempo i ballen i pasningene og vi blir enten brutt eller vi miter ball.

Det står 0-0 til pause og Fæssa har hatt mest ball, mens vi har vunnet desidert flest dueller. Vi har presset Fæssa til å slå feilpasninger og lenger bak på banen, men vi har også kun hatt 1 orntlig målsjans, og den fikk vi pga feilpasning i bakre ledd hos hjemmelaget.

I pausen får vi beskjed av Wegard at dette ikke er aller verst, men vi må forsøke å komme oss til flere sjanser. Og være tålmodig, fordi vi vil komme til sjanser. Vi merket det før pausa at Fæssaspillerne begynte å bli frustrerte og at de stanget litt imot.

2. omgang fortsetter i samme dur som 1. omgangen. Fæssa slår langt, forsvaret vårt nikker unna. Vi forsøker en overgang og mister. Det ble ikke produsert de aller største sjansene fra noen av lagene før det hadde gått ca en halvtime av andreomgangen, da Vaalergutt Wegard Syversrud lurer offsidefellen, linjemannen og nesten hoveddommer og får ballen alene med Halvor hvor Syversrud går seirende ut. Fra innbytterbenken ser det veldig ut som offside, publikum og østlendingen mente det var offside og hoveddommeren måtte diskutere med linjemannen som antageligvis var en av veldig få som mente at det ikke var offside.
Men mål er mål og desverre hadde ikke hoveddommeren med seg en linjemann av samme kaliber som seg selv.

Vi kjører frem litt flere folk mot slutten og produserer noen halvsjanser, men det blir ikke helt det store. Vi skal også ta det som et kompliment at Fæssa parkerer en buss i eget forsvar etter scoringa og når de får ballen siste 15 så er gps'n stilt inn på hjørneflagget for å bruke tid.
Kampen ebber ut i 1-0 og at Fæssa vinner er nok ikke ufortjent sett med sjansestatistikken, men hadde vi klart uavgjort ville det heller ikke vært noe å si på det etter et meget solid forsvarspill. Med litt mer flaks og dyktighet kunne vi ha tatt med oss alle 3 poengene. Desverrre vil det seg ikke helt i dag, og selv om alle som spiller idag gjør alt de kan så var Fæssa litt bedre.

Det skal nevnes at hoveddommeren er av de bedre jeg har sett i 4. divisjon på lenge. Han er myndig fra første start og er nok en av grunnene til at ikke kampen glir ut i en stygg batalje som fort kan skje når to lokale lag møtes. Han har dialog med spillere og trenere , git fordeler og går tilbake om fordelen blir borte og blåser når det skal blåses. Han er såpass med at han nok ser offsiden på målet, slik at han tar en diskusjon med linjemannen sin for å høre om han er helt sikker. Derfor tar det faktisk nesten 1 minutt før han faktisk dømmer målet.
Så stor applaus til hoveddommer, fortsett slik!

Vi vil også takke alle de fremmøtte som var der for å heie på lagene, det gir noe ekstra med så mange på tribunen. Uoffisielle kilder har gitt oss tallene ca 150 solgte billetter, så med barn og æresmedlemmer og annet diverse fra nærområdet så vil jeg tro det var nærmere 250 personer tilstede. Morro!

Vi takker Fæssa for kampen og gleder oss allerede til å ta imot dem hjemme til høsten. Vi vet at de kan så mye mer enn å bare slå langballen, så vi får håpe det løsner litt i spillet deres utover, og vi ønsker lykke til resten av sesongen.

Vi vet hva vi må jobbe med frem mot neste kamp som er fredag den 9. mai hjemme mot Kongsvinger 2.Da SKAL vi ta 3 poeng!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30076 ]