Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Eidsiva Lund Elektriske
Sparebank 1 Fargerike Flisa
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko
Fiskå Mølle Statoil
Intersport Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Flisa Traktor Åsnes Renholdsservice
Klubben as Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Nesten mot Kongsvinger 2...
[9.5.2014]

Vi tok imot Kongsvinger 2 Fredag 9. mai. Og etter 2 sure tap i sesongåpningen var vi meget ladd for å ta årets første 3 poenger....

Laget som startet var : Halvor, Ruben, Espen, Ola, Martin, Jørgen, Torkil,Joachim, Stig, Sindre og Anders. Mats og Benjamin kom inn i 2. omgang, mens Yahya og Lasse forble ubenyttede reserver idag.

Kampen starter litt overraskende med at vi har en stor sjanse med påfølgende Corner det ikke ble noe ut av. Deretter tar Kil som forventet over mye av førsteomgangen, hvor det er de som har de største sjansene. Halvor er i storslag i dag og gjør flere meget gode redninger og holder oss inne i kampen. Det skal sies at spillet bølger veldig frem og tilbake og det er ikke noe lag som dominerer noe mer enn andre, men KIL har de fleste sjansene. Vi produserer også flere sjanser og kunne fint å satt både 1 og 2 selv i 1. omgang, blandt annet så redder de en ball på strek etter at Sindre har dratt av to mann inne i boksen, men sleiver litt på avslutningen.

Det står 0-0 til pause, noe som er helt greit.

Vi går ut med et helt annet tenningsnivå i andreomgang og hele andreomgang vil jeg påstå at vi er best. Vi produserer flest sjanser og har ball mest. Kongsvinger har kun sjanser på contringer når de bryter ball i forsvar og slår langt mot raske og sterke spisser. Halvor gjør også i andreomgang 2 veldig gode redninger, og sammen med resten av forsvarsfireren sin er disse desidert best på banen. Martin og Ruben gjør meget god jobb på hver sin back hvor de er gode i hodedueller og dueller på bakken, og de er også med opp på angrep hvor de slår gode pasninger og gjøre fine løp. Espen og Ola er trygge i midten og vinner hodedueller og får renset unna da det er behov.

Fremover gjør resten av laget en knalljobb og det blir tilbakelagt mange kilometer av Miragutta idag. Selv om det er kjedelig å stå på sidelinjen var dette en meget artig kamp å se på. Full innsats av samtlige og det er bare synd at vi ikke setter et mål. Vi har mange cornere og flere innlegg som det nesten blir noe av. Og 1 minutt før dommeren blåser av tror hele stadion og Benjamin setter det avgjørende målet, men ballen triller rett utenfor bortre stolpe til Kongsvingerkeeperen.

Halvor blir kåret til dagens Miragutt, som er vel fortjent. Men her var det flere som fint kunne ha fått dagens gavekort med seg hjem.

Alt i alt en meget bra kamp og vi har løftet oss veldig! Defensivt er det veldig bra, og idag kom vi oss også til flere farlige sjanser.

Neste utfordring er på tirsdag da vi tar imot Sander 2 hjemme (avspark kl 19.00), og med litt over 100 mann på tribuna idag satser vi på å doble dette til tirsdagen ;)

Vi kan oppsummere kampen idag med at uavgjort er et greit resultat, men etter sjanser så burde det kanskje heller stått 2-2 enn 0-0. Vi tar uansett med oss 1 poeng mot et meget godt kongsvingerlag.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30082 ]