Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Åsnes Renholdsservice Klubben as
Kiwi Flisa
Eidsiva Lund Elektriske
Sparebank 1 Fargerike Flisa
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko
Fiskå Mølle Statoil
Intersport Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Flisa Traktor
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Endelig løsnet det!!
[13.5.2014]

Vi tok tirsdag 13.5 imot Sander 2 hjemme. Etter 2 tap og 1 uavgjort i seriestarten var vi sugne på 3 poeng på hjemmebane.

Start 11'er :
Halvor, Ruben, Ola, Espen, Martin, Jørgen, Benjamin, Sindre, Torkil, Stig og Anders.

Vi startet veldig aggressivt og har en sjanse allerede etter 2 minutter med Anders som er igjennom alene med keeper, men bommer.
Deretter bølger spillet litt frem og tilbake, og litt mot spillets gang utnytter Sander en feilpasning hos oss, og etter et lite dribleraid får spissen avsluttet delvis aleine mot Halvor som må se ballen trille bak seg. Deretter tar vi over igjen og etter iherdig innsats av Sindre som kriger til seg ball, og Anders som drar ut 2 mann pluss keeper og triller ballen ut til Benjamin som setter årets første Myramål!
Vi kan ikke påberope oss at 1. omgangen var finspilt på noen måte, og det er flere store sjanser til begge lag. Der vi tidligere har hatt full kontroll bakover slipper vi til Sander på litt mange sjanser.

Rett før pause blir en Sanderspiller tatt rett utenfor 16 meteren. Frisparket blir løftet inn i boks hvor Sander vil mest. 2-1 og dommer Edvardsen blåser til pause.

Roger B og Joachim kommer innpå i pausa og vi viser med en gang at vi vil mest. Vi får et korrekt dømt straffespark etter 1 minutt som Roger setter fint i mål. Deretter kommer Sander tilbake en liten periode og setter 3-2 på ny dødball hvor det ser ut som om det er slapp markering i feltet.
Derifra tar vi helt over kampen og målene renner inn. Vi vinner ballen på midten og etter en contring med mange mann fremover får anders avslutte alene med keeper, 3-3!
4-3 kommer ikke lenge etter hvor det er litt klabb og babb i feltet. Jørgen dukker opp på lengste og får pirket ballen i mål.
Sander har deretter noen småsjanser før Sindre setter ballen i nettaket etter god duellering inne i feltet i situasjonen før.
5-3!
5 Minutter før slutt får vi igjen en korrekt straffe som dagens Myragutt Torkild får æren av å ta. Han er kald og rolig og setter kampens og dagens siste mål. Det ender 6-3 til Kjellmyra.

vi scorer endelig mål, men vi slipper til flere mål og sjanser enn tidligere også. Så det er mye positivt å ta med seg, og mye som må jobbes med frem til neste kamp som er førstkommende fredag borte mot Trysil.

Fremkomstmiddelet dit er buss, og om du har lyst til å bli med så kan du ta kontakt med Robert Langmoen. Veldig positivt med mange folk på tribuna igjen idag, og bra at mange velger å kjøpe lodd når det er gratis inngang.

Vi takker Sander 2 og dommerne for kampen.

-- Henning


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29824 ]