Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Lund Elektriske Eidsiva
Statoil
Inkmann Fargerike Flisa
Eurosko Klubben as
Bernt Gundersen Graveservice Intersport Flisa
Puls Flisa
Flisa Traktor Autoservice Solør
Fiskå Mølle Kiwi Flisa
Åsnes Renholdsservice
Sparebank 1
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Referat Kjellmyra - Elverum 2
[27.5.2014]

Vi tok i mot Elverum 2 i parken for noe som utifra tabellen kalles bunnoppgjør, selv om det er kort vei oppover i en tett avdeling..

Vi starter med følgende lag : Mathias, Espen, Ola, Ruben, Martin, Torkil, Jørgen, Sindre, Joachim, Anders og Roger.

Kampen begynner på verst mulig måte hvor Elverum har en 2-3 sjanser helt til å begynne med og klarer å sette 1-0 etter bare 2 minutter. Derifra og utover i 1. omgang er det kun Kjellmyra det handler om. Etter ca 10 minutter har vi en corner som blir nikket ut, vår spiller blir presset og slår ballen tilbake til Mathias. Mathias tar med ballen litt ut og i den tiden har Elverum flyttet ut laget. Ballen blir slått langt, midtstopper hos Elverum feilberegner og Torkil er alene i duell med keeper på andrespretten. Torkil gjør ingen feil og får stusset ballen i mål over keeperen. 1-1.

Vi fortsetter å presse og å produsere sjanser, uten at vi helt klarer å få til de store avslutningene. Nå vet jeg ikke helt foranledningen men venstrebacken til Elverum har ballen ved eget Cornerflagg og får en mirakær på halvdistanse i press. Han skal slå ballen inn til ledige midtstoppere, men istedetfor å treffe medspiller så får ballen en fantastisk fin skru og dupp, og den går inn i lengste kryss i eget mål. Dette tror jeg ikke spilleren får til igjen om han forsøker aldri så lenge.

Vi fortsetter presset utover omgangen hvor vi vinner mye førsteballer, men har en del unødvendige ballmist fremover, slik at vi ikke kommer til de store avslutningene. Et av disse ballmistene fører til at Elverum kommer gjennom og får satt 2-2 rett før dommeren blåser til pause.

Optimismen er stor blandt laget og trenerteam samt de i overkant 100 som har møtt opp for å se på kampen. Dette MÅ vi ta.

Hva som skjer i pausen vites ikke, men Elverum gjør i allefall noen bytter og flytter laget litt lenger frem. Dette skaper ubalanse hos oss og hele 2. omgangen blir vi hengende etter. Elverum er alene gjennom med keeper, de har flere skudd både utenfor og på mål, mens vi produserer fint lite. Tilslutt måtte målet komme bak en Mathias som hadde en helt ok dag på jobb, og ball nr 3 måtte plukkes ut av nettet.

Vi flytter frem flere folk og jager på for å få utlikningen men fra dette tidspunktet virker det om om dommeren (som frem til dette hadde gjort en helt ok jobb) skrur av fløyta si. Og da skjer det som ofte skjer i lavere divisjoner. Det sklir ut, og det blir unødvendige taklinger og etterslenger fra begge lag. Det skal nevnes en episode der vi har kontring hvor vi skulle hatt 3 (!!) frispark på vei frem, men dommerens konklusjon på at han ikke dømte noen av dem var at hadde han latt de to første gå, så kunne han ikke dømme frispark på dødlinja tilslutt... I tillegg skulle vi nok ha hatt ei straffe pga hands. Det er IKKE dommeren sin skyld at vi tapte denne kampen, for det klarer vi helt fint selv. Men det er litt på lykke og fromme at det ikke blir noen skader på tampen.

Det virker som om det er en del tunge bein utpå der i dag, både blant start 11'eren og av de som kom innpå. Vi har ikke samme given som vi hadde mot f.eks Kongsvinger 2.

Nå venter Løten borte på kristi himmelfartsdag (torsdag), og der er vi nødt til å finne tilbake til den innsatsen og trøkket vi har hatt i tidligere kamper. Klarer vi det skal Løten få det tøft.

Vi takker uansett alle fremmøtte for støtten, og også takk til alle som kjøper lodd. Dere er med og bidrar til at vi kan spille fotball!

Dagen Kjellmyrakær ble Espen Harbosen som sto frem der laget samlet sett har en middels dag.

-- HenningTilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30080 ]