Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Klubben as Inkmann
Fargerike Flisa Lund Elektriske
Bernt Gundersen Graveservice
Eidsiva Fiskå Mølle
Autoservice Solør
Åsnes Renholdsservice Intersport Flisa
Eurosko
Sparebank 1 Statoil
Flisa Traktor Puls Flisa
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Kjempesmell i Løten
[30.5.2014]

Da var det Løten som sto for tur, for A-laget. En kamp vi på forhånd viste kom til å bli tøff, men resultatet ble nok litt i overkant....

Vi starter med følgende 11. Halvor, Espen, Jørgen, Martin, Ruben, Anders, Benjamin, Stig, Sinddre, Torkil og Ola. Litt forandring i formasjon og plasseringer siden forrige kamp mot Elverum.

Løten har forsterket laget sitt kraftig siden fjorårs-sesongen og det merket vi veldig fort etter at kampen var igang. Det tok ikke mer enn 1 minutt før de har en avslutning i tverrleggeren. De legger et voldsomt press på oss til å begynne med, men vi klarer å holde unna.

Etter ca 13 minutter kommer vi på et fint angrep der vi ruller opp etter å ha vunnet ballen på midten. Ballen havner til slutt hos Benjamin som setter ballen kontant til side for keeper.
Vi holdt på ledelsen i ca 10 minutter før Løten får et frispark av det billige slaget like ved cornerflagget. Ballen blir lempet inn der vi er litt for slappe i markering og de utlikner til 1-1.

Anders Edvardsen som er dommer i denne kampen har bestemt seg for å bruke fløyta i dag og blåser frispark i hytt og pine begge veier. Mange av det veldig billige slaget. Løten for blandt annet ei straffe på denne måten. Fra innbytterbenken ser det veldig billig ut, men om det er kontakt der så er Edvardsen unnskyldt.

Halvor er etter straffa men den er plassert såpass langt ut at han ikke når bort. Etter dette bølger spillet litt frem og tilbake hvor Løten er nærmest neste mål, helt til vi bryter på midtbanen og vinner en 3-4 dueller på rad og kommer oss inn i 16-meteren til løten. Her skulle vi definitivt ha hatt ei straffe, men ballen er løs og Benjamin banker den inn, og scorer sitt andre for dagen.

Det skulle gå ca 1 minutt og 37 sekunder før Løten får et frispark på 35-40 meter. Det blir avfyrt en markkryper som halvskadede alvor ikke når bort på. 3-2 og stillingen står seg til pause.

De av oss som ikke er med i garderoben er enige om at innsatsen ligger på et helt annet nivå i denne kampen enn mot Elverum, og med litt flaks og litt med presisjon foran mål så kan det gå. Ikke minst så må vi slutte å lage billige frispark rundt 16 meteren.

Det går ikke mer enn 1 minutt ut i andre omgang før Løten setter sitt neste mål, og stillinga er 4-2. Heretter og ut er det lite interessant å melde om. Løten setter mål på mål på mål og gir seg ikke før det står 8-3 i målprotokollen. Kun avbrutt av Ola som setter et fint plassert skudd fra ca 25 meter, hvor han tar imot ball, vender opp og bare plasserer skuddet i mål.

Vi har noen sjanser vi og, blandt annet Sindre alene med keeper på stillingen 4-2 men skuddet går i stanga.

Oppsummerer vi kampen så skal vi ta med oss innstilling og innsats for den er mange mange hakk bedre enn mot Elverum 2. Men vi blir litt for slepphendte med frispark imot fra farlig område, pluss at vi nok sliter litt med å falle av tidlig nok når vi får brudd i mot i en fase der vi jakter flere mål.

Terje Bredesen kom inn for Halvor siste 15 minuttene, for å spare kneet hans litt. Magnus, Fredrik og Joachim kommer også inn i 2. omgang og gir alt etter de kommer inn. Desverre så var Løten for gode akkurat i dag.

Et stort pluss i dag er Benjamin som er på hele kampen, og vinner mange dueller, scorer 2 mål og har flere langpasninger som er helt strøkne. BRA Benja!
Uten at dommerne hadde noe som helst å si på at vi tapte denne kampen skal det nevnes at det blir blåst litt i hytt og pine, men etter at dommeren la lista så holdt han den hele kampen, så den skal du få for ;) Kan ellers nevne en linjemann som ikke hadde helt dagen sin, og var mer opptatt av at Wegard ikke sto for nærme banen enn å følge med på hva som skjedde på selve banen.

Slik! mange nevnt, ingen glemt. :D

Neste kamp er borte mot Ridabu på Black River Park førstkommende Tirsdag kl 20.00. Vi trener søndag!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30083 ]