Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Bernt Gundersen Graveservice Inkmann
Eidsiva
Eurosko Statoil
Flisa Traktor Klubben as
Åsnes Renholdsservice Kiwi Flisa
Lund Elektriske Fiskå Mølle
Intersport Flisa Sparebank 1
Fargerike Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Herlig laginnsats og 3 poeng med hemmat!
[3.6.2014]

Det er ei stønn sea je har glede mæ tell å skrive kampreferat, men du dæven.. Men idag gjær je det og her kommer det!

Vi reiser med tilnærmet samme tropp til Ridabu som vi hadde mot Løten. Start 11'er er i allefall den samme : Halvor, Ruben, Espen, Jørgen, Martin, Anders, Benjamin, Torkil, Stig, Sindre og Ola.

Kampen startet med Ridabu press, men vi har den første sjansen med heading i tverrliggeren etter ca 5 minutter. Vi har litt orienteringsproblemer til å begynne med noe som resulterer i et Ridabumål. Det er litt uklarheter bak, og spissen deres får skyte fra ca 16 meter, via Jørgen som forsøker å blokkere og ballen triller i hjørnet bak Halvor som er etter den.

Derifra og ut er det mest Kjellmyra. Vi får innkast langt opp på banen, som Anders kaster langt inn. Vi vinner førsteball og stusser inn hvor Torkil er sterk og god og header inn utlikningen. 1-1!

Det står 1-1 til pause og vi har vært det beste laget i omgangen totalt sett.

I andreomgangen koker det litt på benken hos begge lag hvor det er linjedommere som ikke vinker på Offside og en dommer som har en litt egen tolkning på alt. Kan nevne to episoder hvor den ene er Ander som blir klipt ned bakifra og mister selvfølgelig ballen. Dommeren lar spillet gå fordi spilleren som meide ned Anders hadde intensjoner om å ta ballen..(!!). Den andre er en episode hvor Benjamin holder en spiller i duell hvor det ender opp med at Benjamin får et slag i ansiktet. Dommeren ser alt, gir gult kort til Benja for holding og mener at slaget kommer etter at det skulle vært frispark så da teller det ikke..(!!).

I denne perioden er det mye kjefting fra begge benker og det topper seg nok når vi scorer 2-1 målet på Corner. Jørgen og en kjellmyraspiller til går opp i duell med keeper, hvor Jørgen er sterkest og scorer 2-1 målet. Her ville minst 9 av 10 dommere dømt frispark til keeper, og jeg forstår frustrasjonen til Ridabubenken.

Ridabu produserer fint lite utover i omgangen, men det koker nok litt hos oss siste 15 hvor vi sender unødvendig mange mann fremover samt gir bort frispark og innkast opp i banen. Ridabu legger om til 3 bak og presser oss litt mot slutten. rett over 90 minutter får vi innkast på midtbanen, Anders er raskt på plass og kaster langt til Yahya som har startet og blir alene med keeper. Han somler litt og blir nådd igjen men setter ballen kaldt forbi keeperen. Det er 3-1 og vi er langt på overtid som dommeren mente skulle være 3 minutter. ca 5-6 minutter på overtid er Ridabu igjennom, Martin gjør en fantastisk takling på bare ball, og dommeren dømmer straffe (tilogmed Ridabutreneren kjefter på dommeren for den). Men dømt er dømt. Straffesparket går rett utenfor, men Halvor er godt etter den og hadde nok kanskje tatt den om den gikk innenfor.

Deretter er det slutt. og vi vinner helt og fullt fortjent 3-1 mot et godt Ridabulag. Vi gjør som mot Kongsvinger 2 og står sammen som et lag, eneste forskjellen er at vi er enda mer gjerrige bakover og bedre foran mål. Vi vinner mange dueller, og vi er tett oppi og vi jobber innat tapte baller.

Det var morro og stå på sida og følge med på et godt lag som vinner fullt fortjent. Snakket litt med to Ridabutrenere etter kampen som også mente vi vant fullt fortjent og vi er forholdsvis enige alle sammen om at det nok kokte mer enn nødvendig på sida ei stønn, men at det var i det minste like dårlig dømming begge veier.

Ellers kan jeg nevne at Kjellmyra hadde 7.00 i Odds før kampen, og at vi har fått kommentarer på facebooksiden vår av utenlandske odds-spillere som ikke var noe særlig fornøyd med at vi tok seieren (slettet nå).

Alle har en godkjent innsats i dag, men vil uansett trekke frem Benjamin som igjen gjør en meget god kamp både fremover og bakover. Samt duellstyrken og innsatsen alle legger ned! Fortsett slik!

Neste kamp er hjemme i parken førstkommende Fredag kl 19.00 mot Stange! Møt opp for litt underholdning og god lokalfotball!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29830 ]