Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Inkmann Sparebank 1
Klubben as Eurosko
Bernt Gundersen Graveservice
Flisa Traktor Fargerike Flisa
Statoil Kiwi Flisa
Intersport Flisa
Eidsiva Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske Fiskå Mølle
Puls Flisa
Autoservice Solør
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Klarte ikke å følge opp mot Stange
[9.6.2014]

Etter en fantastisk kamp borte mot Ridabu forrige Tirsdag, tok vi imot Stange hjemme på Fredag.

Det var flott vær og med mer eller mindre samme startoppstilling som mot Ridabu : Halvor, Espen, Martin, Jørgen, Ruben, Stig, Torkil, Benjamin, Sindre, Joachim og Ola.

Vi går tøft ut og har 3 store sjanser etter bare 15 minutter, her burde vi ha leda med flere mål. Blandt annet er Benjamin gjennom alene med keeper 2 ganger uten at det blir noe særlig farlig ut av det. Vi dominerer spillet og det ser meget bra ut innledningsvis. Så skjer det som ikke skal skje. Stange får frispark i midtsirkelen, ballen blir lempet inn i feltet og Stange får stusset den inn bak halvor. Vi tar over mer igjen og spillet bølger veldig frem og tilbake. Begge lag produserer halvsjanser og utenom offsidemålet til Stange så er vi nærmest. Etter ca 30 minutter får vi straffe som Torkil stepper opp for å ta. Ballen sitter limt i krysset og stillinga er 1-1.

Det står 1-1 til pause etter en omgang der vi har vært best, og Stange mest effektive.

Andre omgang er det ikke mye å skrive hverken hjem eller bort om. Ballen holder seg stort sett mellom de to 16-metrerne og det er få sjaner og ingen helt store. Stange er nok kanskje hakket bedre over hele fjøla i 2. omgang, og skulle kanskje hatt ei straffe mot slutten av kampen, uten at jeg ser det helt sikkert fra speakerbua.

Det ender 1-1 og vi kan notere oss for nok en kamp der vi er gode defensivt men sliter litt fremover. Vi har mye ball og bryter mye, men stopper opp og spiller ballen tilbake i ledd på overganger. Vi slurver også en del som tillater Stange å overta spillet. Dagens kjellmyrakær ble helt fortjent Martin Flismyren, men hele forsvarsrekke skal nevnes. :)

Neste kamp på planen er hjemme mot Hamar på Torsdag, denne er det kommet forespørsel om å flytte. Mer info kommer nærmere.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30079 ]