Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Flisa Traktor
Inkmann
Bernt Gundersen Graveservice Autoservice Solør
Kiwi Flisa Lund Elektriske
Intersport Flisa Puls Flisa
Statoil Klubben as
Åsnes Renholdsservice Sparebank 1
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Full kontroll og fortjent seier.....
[21.6.2014]

Var det jeg satt i speakerbua og planla å skrive..
Vi var klart best og hadde full kontroll i ca 77 minutter av hjemmeoppgjøret mot Rena..

Vi starter kampen med følgende 11 : Mathias, Espen, Ruben, Ola, Martin, Sindre, Torkil, Benjamin, Joachim, Stig og Anders.

Kampen starter litt kjedelig uten de helt store sjansene til noen av lagene. Trur jeg teller 2 sjanser til Rena i førsteomgangen hvor Mathias rydder fint opp begge gangene. Etter ca 35 minutter er Ruben med opp på et vanvittig raid og ballen ender tilslutt opp hos Benjamin som kan putte på blank kasse fra bakerste. 1-0 til oss og det er fullt fortjent.

Det står også 1-0 til pause.

Andre omgangen starter som første avsluttet med at vi er best i alt. Dueller, ballinnehav og sjanser. Vi har flere "nesten" muligheter der det bare mangler så vidt det er i siste touchen og pasningen. Etter ca 30 minutter av omgangen får Magnus Akerli med seg ballen på nok et vanvittig raid hvor han passerer flere Renaspillere og får skutt. Ballen triller til side for keeper (og hadde nok trillet utenfor målet), men Torkil er med og klarer å dytte ballen inn på et fantastisk løp. Dette målet tilhører Magnus, selv om det var Torkil som fikk æren av å dytte inn ballen.
Vi holdt 2-0 ledelsen i ca 8 minutter for i det 80 minutt reduserer Rena til 2-1 etter litt sløvhet hos oss. Og plutselig er det kamp igjen. Vi får en korrekt idømt straffe minuttet senere og kunne ha punktert kampen. Torkil setter en litt svak straffe på en keeper som er meget god på strek, får returen tilbake i bena og blir nok litt heit i toppen for returen blir satt over mål.

Da skjer det som ofte skjer og ikke skal skje. Rena slår en lang ball fra bakre firer hvor vi igjen er litt slurvete (jeg husker ikke helt hva som skjedde), men ballen havner i nettet bak Mathias og stillinga er 2-2 med 5 minutter igjen å spille.

Vi er frempå et par ganger men klarer ikke å blir kjempefarlige og det ebber ut med 2-2.

Det er et resultat vi fint kunne klart oss uten og en 3 poenger hadde vært viktig og veldig fortjent idag. Men Rena skal ha for at de står på i 90 minutter og begge målene de setter kommer etter hard innsats, i en periode der vi kollektivt svikter.
Det er vel kanskje her vi får igjen mest for en ung og urutinert stall, at vi ikke klarer å spille kynisk nok siste 10 minuttene for å ro kampen i land.

Ellers så synes jeg det er god innsats fra de aller aller fleste som spiller idag, vi sliter fortsatt litt med siste pasningen men vi er gode i duellspill, og andreballer idag. Dagens mirakær ble Ruben som hadde mange gode innvolveringer og var også bakmannen bak 1-0 målet.

Det var veldig surt når dommeren blåste av, og spillerne var selvfølgelig de som var mest skuffet av alle i parken etter kampen. vi får ta med oss det positive og det er at vi er best lenge, og at det er litt vår egen feil at vi ikke tar med oss 3 poeng. Det er stort potensiale i laget, og mange unge gode spillere på tur opp. I tillegg til startelveren kom Magnus Akerlie inn, sammen med Marius Korntorp og debutant Ivar Eriksmoen. Alle med godkjent kamp.

Vi ser frem mot neste hjemmekamp som er mot Hamar IL i idrettsparken førstkommende Tirsdag. Møt opp og hei oss frem.

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30088 ]