Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa Statoil
Fargerike Flisa
Inkmann
Sparebank 1
Autoservice Solør Flisa Traktor
Eidsiva Eurosko
Puls Flisa Kiwi Flisa
Fiskå Mølle Bernt Gundersen Graveservice
Klubben as Åsnes Renholdsservice
Lund Elektriske
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Full kontroll og fortjent seier....
[24.6.2014]

Og denne gangen stemmer det vesentlig bedre enn sist jeg planala denne overskriften.

Vi hadde nok ikke helt full kontroll i 90 minutter, men at det var fortjent, det er det i allefall ingen tvil om.

Gutta som startet : Mathias, Ola, Jørgen, Ruben, Martin, Torkil, Anders, Benjamin, Stig, Sindre og Magnus A.

Kampen startet med at spillet bølget frem og tilbake. Men man ser fort at Kjellmyragutta er tente. Vi vinner duellene og bare etter 7 minutter slås Benjamin igjennom på kanten, tar med seg ballen og legger inn langs bakken hvor Anders ikke gjør noen feil og setter inn 1-0.

Etter dette stanger vi voldsomt imot, vi produserer både gode og halvgode sjanser og kunne og burde ha hatt både 2 og 3 mål. Da skjer det som har skjedd tidligere i sesongen. Etter ca 35 minutter scorer Hamar etter slurv av oss. Jeg fikk ikke med meg foranledningen, men dette er i en periode hvor vi styrer kampen omtrent som vi vil. Men.... mål er mål og det står 1-1 til pausa.

Det synes veldig godt at gutta er misfornøyde med dette resultatet og vi går ut i andreomgang med et voldsomt tempo. Desverre så fortsetter det å butte i mot fremover og presset dabber litt ut, og det blir slått en del langt fra oss, og fra Hamar som stort sett slo langt i alle 90 minuttene.

20 minutter ut i 2. omgangen får vi et frispark på midtbanen. Martin starter og får ballen av Torkil, tar med seg ballen og legger inn. Ser i utgangspunktet ut som et veldig høyt og vanskelig innlegg, men kan være litt derfor at Sindre som har fulgt på løp får heade helt uforstyrret og setter 2-1. Denne stillingen står en god stund og det skal sies at Hamar har noen farlige sjanser i 2. omgang hvor vi er dyktige, og heldige at de ikke scorer de også. Så kommer en reprise fra forrige hjemmekamp... Vi får straffe 7 minutter før slutt, og der Torkil sist satte ballen først på keeper og deretter på idrettens hus på returen så er han iskald og setter ballen nede ved stolpen. 3-1 og de siste minuttene blir en kamp for å holde hodet kaldt og å ri av stormen. Hamar legger om til 3 på topp, og produserer noen sjanser, men også vi får noen halvsjanser og muligheter til overganger ettersom Hamar ligger såpass høyt.

Det ebber ut i 3-1, og som tidligere nevnt så var det fullt fortjent og det var veldig deilig når dommeren blåste av.

Igjen så er det en i forsvarsfireren som stikker av med dagens mirakær. Martin Flismyren kan kjøpe seg nye bukser på Centrum Tekstil, og det er fullt fortjent.

Ellers synes jeg vi er mer kyniske og korrekte i spillet når vi leder, samt at vi er flinke i press når vi skal fremover. Det er en voldsom forbedring fra sist når vi "tapte 2 poeng" når vi ledet 2-0 og endte 2-2.

Alle fortjener honnør i dag, og det er en lagseier! Det var lett å merke stemningen både på tribunen, blandt trenerteamet og ikke minst blandt styre og spillergruppe at denne seieren var etterlengtet og en seier for alle.

Nå er det Mart'n! Håper alle koser sæ og at alle tar turen innom Kjellmyra sine to stander og kjøper maten sin der. Husk : Penga går tilbake til deg selv!

-- Henning


Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29840 ]