Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Bernt Gundersen Graveservice Klubben as
Åsnes Renholdsservice Lund Elektriske
Intersport Flisa Statoil
Fargerike Flisa
Inkmann
Sparebank 1
Autoservice Solør Flisa Traktor
Eidsiva Eurosko
Puls Flisa Kiwi Flisa
Fiskå Mølle
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Oppsummering av vårsesongen..
[2.7.2014]

Vårsesongen for A-laget (kærer) har vøri som en berg og dalbane, vi har spilt fantastiske kamper og ikke fått uttelling og vi har hatt slitekamper der vi har vunnet. Og så må det nevnes kamper der vi ikke har vært på nett i det hele tatt... Det har blitt scoret mål, gule kort er gitt og debutanter har fått spille...

Datoen er 2.7.14 og vi har spilt halve sesongen (11 kamper). På disse 11 kampene har vi vunnet 3 spilt 3 uavgjorte og tapt 5. Med litt god hoderegning, eller juks ved å se på tabellen så blir dette 12. poeng. Vi ligger så langt på en 7. plass med kun 3 poeng opp til en 5. plass. De 4 øverste lagene er nok for langt fremme til at vi skal kunne skremme dem, men serien er veldig tett og jevn, så ingenting er skrevet i stein.

Vi har scoret 23 mål og sluppet inn 27. Vu har helt klart prestert best i idrettsparken hvor vi har 2 seiere, 3 uavgjorte og kun 1 tap, mens vi har 1 seier og 4 tap på bortebane.

Så langt ser toppscorerlista slik ut :
Torkil 6, Benjamin 4, Sindre 3, Anders 2, Jørgen 2, deretter følger Roger, Fredrik, Ola, Yahya og Ola med et mål hver.

Fra tilskuerplass vil jeg nok mene at vi har vært desidert best defensivt denne sesongen og forsvarsfireren har vært noenlunde stabil hele sesongen. Vi har byttet litt på keeper og i mål har både Halvor og Mathias hatt veldig gode kamper og fine involveringer.
vi har vært litt for ineffektive fremover og uten å ha en statistikk foran meg så stikker jeg fingeren i været og tipper på at vi har generert 5-6 målsjanser pr mål vi har scoret. Dette er nok også det som gjør at vi ligger på en 7. plass og ikke 3 eller 4. Vi har spilt en del kamper hvor vi har brent store sjanser og fått en imot.

Kan nevne blandt annet Elverumskampen hvor vi taper 3-2 og vi burde ha vunnet, 2-2 mot Rena hvor vi leder 2-0 til det er igjen 13 minutter. Kampen mot Fæssa hvor vi kunne ha lurt med oss 1 poeng eller kanskje også alle 3 med litt flaks, Kongsvinger 2 hjemme som ender 0-0 hvor vi er farlig nære flere ganger.
Her er det mange poeng som vi kunne ha tatt hvor vi ikke har vært gode nok foran mål, eller vi har slurvet litt i bakre ledd.

Laget ser uansett bedre ut enn i fjorårssesongen og vi er en stabil og humørfylt gjeng på 12-20 mann pr trening. Og det er stort sett de som starter som er på trening hver eneste gang også, noe som igjen bidrar til bedre samspill og bedre trent lag.

Vi har så langt i år ikke hatt noen brudd, men vi har andre skader som har virket inn. Robert tok menisken rett før seriestart, Roger B er bare gammal og sliter med alt som er av skader, Henning har vært ute hele sesongen med skade fra ifjor, Mathias sliter med knær, Marius har hatt en liten skade. trur det var det meste, men med tanke på fjorårssesongen der vi hadde 4 brudd på 5 kamper så er ikke dette stort å nevne. Fremover så er Henning og Robert i opptrening, men ingen av dem tør å sette noen friskmeldingsdato.

Trur da vi har nevnt det meste om vårsesongen, men en ting skal også sies. Og det er tilskuerne vi har på både hjemme og bortekamper. Det er utrolig trivelig å se så mange på våre kamper, og at det er så mange som kommer igjen og igjen. Vi har som vi nevner hver kamp gratis inngang, men dette henter vi inn igjen i loddsalg, hvor dere er fantastiske til å kjøpe lodd hver eneste kamp! Fortsett med det! Vi har også i snitt over 500 visninger på våre innlegg på facebooksiden, samt over 1500 som leser på hjemmesiden vår hver uke, så det er mange som følger med på hva som skjer.

Da takker vi av for en ok vårsesong og satser på å løfte oss enda noen hakk utover høstsesongen, som allerede starter førstkommende mandag hjemme mot Nybergsund 2 før vi tar ferie. Deretter er første kamp etter ferien hjemme mot Braskereidfoss den 1. august.

Ha en fantastisk god sommer, så skal vi høgge mæ vise dæm tell høsten!

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29854 ]