Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Intersport Flisa Inkmann
Sparebank 1 Klubben as
Flisa Traktor Eidsiva
Kiwi Flisa Autoservice Solør
Eurosko Statoil
Puls Flisa Lund Elektriske
Åsnes Renholdsservice
Bernt Gundersen Graveservice Fiskå Mølle
Fargerike Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Sommerferien er over og i morra smeller det!!
[31.7.2014]

Ekstremt tidlig høststart og kort ferie til tross, i morgen 1. august er det vår "nabo" Fæssa som kommer på besøk..

Troppen er tatt ut, men den holder vi superhemmelig slik at ikke Fæssa sin trener skal sitte oppe og analysere hele natta. ;)

Braskereidfoss kommer til oss etter en god vårsesong der de vant 9 av 11 kamper. Det er imponerende i denne avdelingen med så gode lag. Utifra kamprapporter, rykter og ryggfinna på morten i sæsåsjøen så har de vunnet de tette kampene på rein vinnervilje og satt viktige mål mot slutten. Vi på andre siden har sluppet inn mål rett før slutt og tapt viktige poeng.

I vårkampen på braskereidfoss i mai, vant fæssa 1-0 etter en kamp som stort sett ble spilt på midten. Vi lå langt bak og stoppet dem effektivt og det ble litt fantasiløst fra fæssa som slo veldig mye langt i denne kampen. Vi produserte ikke stort mot dem, men vi slapp dem ikke til for mye heller. Vi ble enige etter kampen at de nok vant fortjent, så den skal de ha. Men nå skal kampen spilles i idrettsparken som forøvrig ser meget bra ut nå, og det er vår bane! Her skal ikke noen lag komme og "hente" poeng, og skal dem ta med seg noen poeng fra oss skal det kjennes hvor de har vært i etterkant.

Vi har tilbakelagt en veldig god treningsuke, samt gode økter denne uka. Folk som har vært skadet er tilbake i trening for fullt og stallen ser lovende ut. Skal man dømme ut i fra treningsuka så er det heller ikke noe å si på vinnerviljen til mirakæra om dagen, så fæssa kan nok få en tøffere kamp enn de forventer i morgen.

Jeg kunne skrevet en halv roman om begge lagene men lar det ligge der. Det er to fotball-lag som begge ønsker å være best lokalt, to trenere som ønsker inderlig å slå den andre samt publikum i begge leire som hater å tape!

Det er spådd fint vær, gutta er ladd i begge leire, bana er strøken og ikke minst : Det er gratis inngang. De som er vant til å betale for å se kamper, kan gjerne kjøpe lodd istedet, for vi kommer rundt med loddboka. :)

Kampstart 19.00 så vær på plass tidlig for å få plass, for her blir det fullt! :D

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29861 ]