Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Klubben as Autoservice Solør
Fiskå Mølle Statoil
Bernt Gundersen Graveservice Lund Elektriske
Sparebank 1
Intersport Flisa
Åsnes Renholdsservice Puls Flisa
Eurosko Fargerike Flisa
Eidsiva
Flisa Traktor Inkmann
Kiwi Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Skuffet og fornøyd...
[2.8.2014]

Det som skulle bli en knokkelkamp mot Braskereidfoss med fulle tribuner ble en kamp med dårlig effektivitet, god lagmoral og trilleravslutning..

Sommerferien er over og vi startet høstsesongen med å ta imot Fæssa i parken 1. august. Vi startet med følgende 11 :
Halvor, Ruben, Martin, Espen, Ola, Sindre, Stig, Torkil, Magnus B, Benjamin og Fredrik.

Vi har brukt litt tid de siste treningene på formasjonstrening og taktikk. Vi brukte god tid siste trening til å falle av tidsnok og å ta ut midstpiss på lange oppspill, da dette var omtrent det eneste fæssa gjorde i vårkampen. Her fikk vi rett og allerede etter bare noen få minutter så viser fæssa at dette er den planen de har også denne kampen. Kampen starter litt nervøst fra begge lag, hvor fæssa nok er det laget som har mest ball første 10-15 minuttene. Vi tar over mer og mer av ballspillet og vi er det laget som kommer til den første store sjansen etter 17 minutter hvor Benjamin løper fra alt og alle på kanten sin og drar seg innover, fyrer av et skudd som går forbi keeper, men treffer stolpen. Etter dette fortsetter ballen å skifte mellom lagene, hvor vi forsøker å spille oss fremover men vi har unødvendig mange ballmist etter slurv i enten pasning eller mottak. Det skal nevnes at i denne perioden blir Benjamin regelrett meid ned 3-4 ganger og fæssa burde nok kanskje hatt minst 1 eller 2 gule kort. Etter 32 minutter får fæssa et billig frispark tatt linja dommeren har lagt seg på i betrakning. Distansen er litt over 30 meter. Ole K Myhre på fæsse slår ballen langt og høyt inn mot mål, hvor ingen hos myra stanger den unna, ballen spretter i bakken rundt 4 meter fra mål og setter Halvor ut av spill. 1-0!

Vi blir nok litt satt ut etter scoringen for vi klarer ikke å komme til de helt store sjansene før vi mister ballen etter slurv i bakre ledd etter 37 minutter. fæssa kommer seg ut på kanten og slår 45 inn hvor Vegard Syversrud drar av en mann og klemmer ballen i mål via en forsvarer. 2-0 og det skal sies at objektivt sett er dette meget ufortjent.

Det står 2-0 til pause, men det skal også nevnes at vi har plenty med muligheter til å score mål før sluttsignalet, men at det liksom ikke vil seg helt med besluttsomhet og presisjon foran boks og i 16 meteren.

Andreomgangen fortsetter som første, Kjellmyra forsøker å spille ball, men er unøyaktige, mens fæssa fortsetter å slå de lange ballene opp på topp på spisser som er unøyaktige de også. Dermed kan vår forsvarsfirer stå ganske så rolig å slå unna. 17 minutter ut i andre omgang har vi ballen på kant og får lagt inn. Innbytter Anders Simengård er høyest i duell med keeper og ballen er løs inne i feltet. Husker ikke helt nøyaktig men vi har 2 eller 3 avslutninger som blir blokkert før Sindre Løe Bing får satt ballen i mål 2-1 og dette målet trengte vi.

Synes kampreferatet på hjemmesiden til fæssa oppsumerte den neste perioden bra. Et mål burde kanskje satt fyr på kampen, men istedetfor dabbet det hele litt av en periode. Vi får ikke produsert noen orntlig store sjanser og fæssa får bruke den tida de trenger til å bruke tid. Etter 24 minutter får fæssa prispark på ca 20, og utfører noe som ser ut som innøvd frispark nær som perfekt. Vi er totalt utspilt og heldigvis står målscoreren i offside. med 3-1 her hadde kampen nok vært over.

Etter dette hever vi oss mange hakk, tar ned ball igjen og forsøker å sette fart fremover. Vi presser fæssa bakover på banen og produserer mange cornere og innkast høyt i banen. 5 minutter før slutt får vi corner og flytter opp alt vi har innkludert halvor. Blir litt rot i feltet og ruben dukker opp og header ballen inn i lengste for keeper. Ikke den hardeste headinga jeg har sett, men du verden så viktig. 2-2!

Med 5 minutter igjen så er det to lag som begge jager den avgjørende scoringa, og at det ikke blir mål de siste minuttene er mildt sagt utrolig. Først er det fæssa som kommer alane med keeper og får lobbet over. Ruben er først på ball i duell og får reddet på strek ved å kaste seg inn i mål. Dette er kanskje det beste beviset på at vi virkelig vil vinne denne kampen. I påfølgende corner får vi tak i ball og kjører contring, vi ender opp med 5 mot 1(!!) og at vi ikke scorer her er ren slurv. Her skal fæssa være glade for at vi ikke klarer å omsette denne i mål.

Med nerver langt utenpå kroppen tror jeg det var flere enn meg som var glad når dommeren blåste i kampen, for med spillet de siste 10 minuttene kunne dette ha gått begge veier.

Oppsummert så er ikke dette resultatet så alt for gæærnt og sjansemessig kanskje ikke så ufortjent heller. Av store sjanser så tror jeg det sto ganske så likt på begge lag. Vi kommer oss oftere rettvendt foran mål, men er ikke nøyaktige eller gode nok i avslutningsøyeblikket. Vi klarer å demme opp for fæssa sine raske spisser og de kommer seg ikke rundt eller inn i bakrom, og da ser det veldig planløst ut når de står og slår langt.
På sin egen nettside er fæssa misfornøyd med egen prestasjon, og mener at de er et mye bedre lag enn oss på papiret. Da er det godt for oss at vi har andre papirer og at kampen spilles på banen. Det er vi som gjør at de ikke lykkes og om man ser på ballfordeling og halvsjanser så hadde det kanskje vært mest rettferdig om vi beholdt alle 3 poengene hjemme.

Det var uansett en veldig artig kamp å være vitne til med fantastiske rammer. Det var over 200 tilskuere på tribunen, god stemning, og en bane om er nær sagt perfekt om dagen. Vil også nevne forundring over kretsen som setter opp en ung og uerfaren dommer til dette oppgjøret. Han lar ting gli litt for langt og i et slikt oppgjør så kunne det resultert i en veldig stygg kamp. Heldigvis er den tida forbi for begge lag og vi kan vel si at det blei uavgjort i stygge taklinger også. og et lokaloppgjør mellom kjellmyra og fæssa uten gule kort tror jeg hadde gitt veldig god oss hos ett spillselskap.

Dagens kjellmyrakær var vanskelig å kåre, vi satt lenge og hadde Benjamin som favoritt, med ruben tett oppunder. Men når Ruben scorer mål og redder på strek de siste 5 så snek han seg opp på topp. Det var mange gode gutter i dag, hele 18 i tallet og valget var tøft. Artig og håper på mange slike kamper til!

Nå ser vi frem imot bortekamp mot Sander 2 neste fredag, hvor vi skal krige med oss 3 poeng hjem! Vi takker fæssa for kampen og ønsker lykke til ut sesongen!

-- HenningTilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30084 ]