Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Åsnes Renholdsservice Klubben as
Kiwi Flisa
Eidsiva Lund Elektriske
Sparebank 1 Fargerike Flisa
Inkmann Bernt Gundersen Graveservice
Eurosko
Fiskå Mølle Statoil
Intersport Flisa Puls Flisa
Autoservice Solør
Flisa Traktor
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

Bom, bom, bom, bom og bom...
[8.8.2014]

Etter 2-2 hjemme mot Fæssa sist seriekamp, med en meget flott gjennomført kamp, dro vi til Sander med god lagmoral og stemning i troppen.

Wegard hadde lagt planen og troppen var klare på sine oppgaver og hvordan vi skulle slå bunnlaget i serien.

Startelveren var : Halvor, Espen, Ola, Jørgen, Ruben, Torkil, Stig, Sindre, Magnus B, Benjamin og Fredrik.

Kampen starter litt forsiktig for begge lag, og det blir noen halvsjanser innledningsvis uten at det blir noen scoring. Sander er nok hakket bedre enn oss hele veien i førsteomgang. Vi taper veldig mange dueller mot et fysisk sterkt sanderlag, og når vi i tillegg slurver litt med pasning og mottak så blir det vanskelig. Helt når ting skjedde vet jeg ikke men vi burde ha blitt tildelt minst 1 straffe i førsteomgang, og når vi er inne i en god periode slår vi en feilpasning i bakre del av banen, ruben skal dempe og med uvant underlag glir ballen unber beinet og en kjapp Sanderspiller snapper opp ballen. Han kommer skrått inn på mål og avslutter i lengste. Halvor er på, men klarer ikke å styre den utenfor.
Sander hadde også en stor sjanse til som Halvor redder på mesterlig vis.

Vi ligger dermed under 1-0 til pause, og vi legger om litt for å forsøke å ta over midtbanen. Dette lykkes delvis og vi har veldig mye ball hele omgangen, men det svikter litt i fremerste ledd der vi ikke klarer å komme til avslutning. Vi har mange nesten-sjanser og Stig har en avslutning det lukter svidd av enda.
Vi har enda flere cornere i andreomgang enn vi har i første, men med en god sanderkeeper og litt for upresise innlegg så blir det ikke noen store sjanser ut av det. Sander får sitt andre mål når vi er mange med i angrep og de setter i gang en kontring. Det ender opp med at deres kjappe spiss, regelrett parkerer ruben i løpsduell og kommer alene med halvor som like før reddet en liknende sjanse. Denne gangen kom han til kort og 2-0 målet var faktum.

Er vel ikke så mye mer å nevne detaljmessig, vi ligger hakket under Sander når det gjelder å ville mest, og det viser de ved å vinne 9 av 10 50/50 og hodedueller. Uten å ha notert ned målsjansene (med nestensjanser), tror jeg vi vinner den med 18-4 eller noe liknende. Vi har veldig mye ball og spiller slik vi vil spille, men det svir litt da vi ikke klarer å omsette ballinnehav i mål.

Ellers skal det nevnes at Ola gikk på en real smell i hodet i førsteomgang etter en hodeduell og Joachim som kom innpå lander feil på foten etter å ha blitt taklet og fikk avrevet leddbånd i ankeleen. Vi ønsker god bedring.

Dette er også tredje gang denne dommeren dømmer oss denne sesongen og han har ikke blitt noe bedre utover sesongen. Det er IKKE hans feil at vi taper, men han legger lista for hva som tillates veldig høyt og lar mye gli forbi. Vi får trøste oss med at det var samme begge veier så det blir likt for begge lag. Det er bare flaks at det ikke ble flere skader da det koker litt for begge lag siste kvarteret.
Og da vi er inne på dommerfronten så var ene linjemannen i dag bare 15 år og gjorde en feilfri kamp. Han hadde noen vanskelige offsideavgjørelser i begge omganger som ser helt korrekte ut fra innbytterbenken. BRA! STÅ PÅ VIDERE!

Vil også stille et litt undrende spørsmål til krets og Sander (Løten)... Hvorfor skal kamper spilles på en tørr kunstgressbane i godt over 25 grader når det ligger helt strøkne gressbaner ved siden av? Dette er andre gangen i år vi kommer på bortebane hvor hovedbanen i gress ser perfekt ut, mens kampen spilles på kunstgress som er veldig tørt. Vi er vant med strøkne forhold på vår bane, så å spille på kunstgress gjør oss ikke noe, men jeg kan ikke forstå banevalget....

Neste kamp er hjemme mot Trysil førstkommende Torsdag. Da håper vi på stort oppmøte på tribunen og at vi ikke skremte bort de som møtte opp for å støtte oss idag. For da sker vi vinna!

Dagens mirakær : Magnus B

-- Henning

Tilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 30087 ]