Beskjeder:
Kjellmyra IL
18.01.2013
FØLG KJELLMYRA IL PÅ FACEBOOK.
Skulle det være noen nyheter legges det ut på vår side der.
Sponsorer:
Åsnes Renholdsservice
Puls Flisa Eurosko
Fargerike Flisa Eidsiva
Flisa Traktor
Inkmann Kiwi Flisa
Klubben as Autoservice Solør
Fiskå Mølle Statoil
Bernt Gundersen Graveservice Lund Elektriske
Sparebank 1
Intersport Flisa
Sparebank 1 Hedmark  Puls Flisa  Bernt Gundersen  www.eidsivaenergi.no 
Velkommen
Framsida (10 siste)
Framsida (alle)
Vis korte beskjeder

 

Fotball
Herrer 5-divisjon
Damer 3-divisjon
Fotball gruppe
Hjemmekamper i Idrettsparken
Hvor finner du banen?
Treningstider Idrettsparken
Fair Play
Historie
Linker andre klubber

 

Kontakt oss
Send epost

 

Følg oss på
Facebook

 

 

1 god og 1 dårligere omgang..
[18.8.2014]

Vi tok imot Trysil i idrettsparken torsdag 14. august. Vi visste hva de kom med, og hvordan de spiller uten at det hjalp oss til 3 poeng denne gangen..

Startelver : Halvor, Espen, Ola, Martin, Ruben, Benjamin, Magnus B, Torkil, Sindre, Jørgen og Stig

Kampen starter i litt slow-motion der begge lag føler litt på hverandre. Etter ca 22 minutter får Sindre en perfekt stikker fra Ruben og kommer alene med keeper. Gjør ingen feil, runder keeper og går nesten ballen inn i mål. 1-0!
Etter dette fortsetter vi å produsere massevis av målsjanser som vanlig og vi er alene med keeper flere ganger, desverre er vi for ineffektive igjen og det blir ikke 2-0 før etter 38 minutter når Sindre igjen kommer alene med keeper, som han denne gangen runder 2 ganger før han triller ballen i mål.
Rett etter dette får Trysil frispark langt ute på banen, som de slår inn. Det er nesten en reprise fra Fæssakampen, men istedetfor at da gikk ballen over alle og fikk en lei stuss for halvor så blir denne ballen stusset fra 5 meter, og er enda verre for keeper å ta. 2-1.

2. omgangen starter litt som første avsluttet med sjanser til begge lag, vi ser slitne ut og Trysil tar mer og mer over kampen. De vinner duellene og bryter pasninger i alle ledd. etter 24 minutter ut i omgangen får Svennis på Trysil en trilleball ut på ca 23 meter som han klinker til langs bakken. Ballen triller hardt og utagbart i lengste hjørnet. 2-2. Trysil setter etter dette et voldsomt press og produserer flere farlige sjanser. Vi flytter frem flere folk og det blir kontringer for begge lag. 4 minutter på overtid har Trysil en kontring hvor de blir stoppet, og får frispark langt ute på banen. Frisparket blir slått for langt og helt inn på Halvor, som desverre mister grepet og ballen er over streken før Halvor får slått den ut igjen. Veldig synd, for han har gjort veldig gode kamper den siste perioden. 3-2 til Trysil er uansett et faktum og vi taper en kamp vi absolutt burde ha ridd i land. Det virker som om vi blir slitne tidlig i kampen, og da vi møter et krigende Trysillag så bruker de fordelen av dette og maler oss ned... At hele garderoben er meget skuffet og sure på seg selv tyder i allefall på at innstillinga i bunn er der, så jeg vet at vi kommer til å reise oss.

Det tetter seg voldsomt til i bunnen av avdelinga nå, og med en 6-2 seier til Stange over Fæssa så beviser de at heller ikke de skal avskrives for året.

Nå er vår neste kamp tirsdag den 26. August borte mot Elverum som også blir en hard kamp, som vi må vinne!

-- HenningTilbake...

admin

© 2010 Kjellmyra IL - Fotball [ Besøk: 29839 ]